• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.01.2021

16:00

POSLE POZITIVNIH VESTI ZA SRBIJU, UVEK SLEDE PRETNJE PREDSEDNIKU! Članovi odbora SNS-a osudili monstruozne uvrede!

Politika

POSLE POZITIVNIH VESTI ZA SRBIJU, UVEK SLEDE PRETNJE PREDSEDNIKU! Članovi odbora SNS-a osudili monstruozne uvrede!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Aleksandar Marković izjavio je danas da je neveverovatno do koje mere ide ludilo koje ispoljavaju oni koji mrze Aleksandra Vučića i da se bolesne pretnje i najmostruoznije uvrede uvek pojave nakon objavljivanja pozitivnih i dobrih vesti za Srbiju

- A kao po šablonu na meti su uvek deca i porodica predsednika Vučića - ukazao je Marković u saopštenju.

On ocenjuje i da su ovakve pojave "direktna posledica atmosfere nasilja, progona i terora političkih neistomišljenika, koju već godinama generišu pojedini pripadnici opozicije koji nemaju nikakav politički program i ideju, već im se cela politička platforma svodi iskljjučivo i samo na ličnu mržnju prema Aleksandru Vučiću".

Takođe je apelovao na nadležne organe da se najhitnije pozabave ovim slučajem i stanu na put suludim pretnjama, koje, kako kaže, postaju svakodnevnica i direktno utiču na ugrožavanje bezbednosti kako predsednika Vučića tako i čitave njegove porodice.

Predsedniku Srbije i njegovom sinu na društvenoj mreži Instagram ponovo su upućene pretnje i uvrede.


Mirković: Najoštrija osuda napada na Vučića i porodicu

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik najoštrije je osudio poziv na ubistvo predsednika Aelksandra Vučića i njegove dece i pozvao nadležne institucije da reaguju i tako zaštite njegova osnovna ljudska prava i to ne kao predsedniku, već kao građaninu Srbije.

Mirković smatra da su najnovije pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću nastavak kampanje koja se vodi protiv njega i njegove porodice.

- Nenormalna kampanja koja se vodi protiv porodice Vučić od strane Dragana Ðilasa, Marinike Tepić, Miroslava Aleksića i drugih poltrona fabrikovanjem raznih lažnih afera, dovela je do atmosfere u kojoj su ovakve pretnje svakodnevnica i skoro da niko više ni ne reaguje - kaže Mirković u saopštenju koje je medijima prosledila informativna služba SNS.

I član Gradskog odbora SNS Beograda Slavko Gak poručio je danas da je potrebno da celo društvo još jednom glasno ponovi - “ne nasilju i ne mržnji”.

- Veliko ne, zato što kada bilo ko poziva na nasilje nad nečijom porodicom on ne razmišlja o tome da će sutra i sam biti takva meta, ako ne osudi - ukazao je Gak.

Članica Gradskog odbora SNS Beograda Nataša Stanisavljević najoštrije osudila sramne napade na porodicu Vučić

- Nedopustivo je i za svaku osudu i prezir, konstantno napadanje dece predsednika Vučića na najgori i najogavniji način. Izgleda da bolesnim umovima ne smeta da vređaju porodicu predsednika i nedužnu decu, čija je jedina krivica što su deca Aleksandra Vučića - istakla je Stansavljević u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milivoje Radaković

pre 3 godine

Za partiju su opasniji oni što pišu komentare na društvenim mrežama od kavačkog klana i „janjičara" . Kakva lakrdija od države...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija