• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.02.2021

14:00

VUČIĆEVA POLITIKA UČINILA SRBIJU VODEĆOM U EVROPI! Američki BLUMBERG objasnio zašto je naša zemlja lider po broju vakcinisanih protiv korone!

Politika

VUČIĆEVA POLITIKA UČINILA SRBIJU VODEĆOM U EVROPI! Američki BLUMBERG objasnio zašto je naša zemlja lider po broju vakcinisanih protiv korone!

Podeli vest

Američka agencija Blumberg ocenjuje u današnjem tekstu o vakcinaciji u Srbiji da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić napravio svoju zemljom predvodnikom u Evropi u nabavci vakcina "gledanjem i na istok i na zapad"


Agencija u tekstu "Kina pomaže evropskom savezniku da napreduje u vezi sa vakcinama" uz ocenu da je Srbija iskoristila svoj odnos sa istokom kako bi.napredovala sa vakcinam, piše da Srbija može da izgleda kao neverovatna priča jer se EU "zaglibila u fijasku zbog vakcinacija", kao i da se istorija balansiranja geopolitičkih interesa Srbije isplati u kritičnom trenutku.


EU je obećala zemljama Zapadnog Balkana 70 miliona evra za nabavku vakcina, piše Blumberg, međutim isporuke se odlažu, a umesto da čeka na pomoć EU Srbija je obezbedila vakcine direktno iz Kine, Rusije i SAD.

"Srbija je važan most za Kinu za sticanje uporišta u Evropi, ali i tradicionalni saveznik Rusiji i teži pridruživanju EU. Ti odnosi omogućavaju joj da diverzifikuje izvore vakcina i vakciniše veći deo svog stanovništva, više od bilo koje druge nacije u Evropi", piše Blumberg.

Agencija dalje navodi da je Srbija većinu vakcina - 1,1 miliona doza dobila od kineske državne kompanije Sinofarm, kao i da je Vučić rekao da je njegovo odbijanje da se pridruži horu lidera koji su kritikovali Kinu na bezbednosnoj konferenciji u Nemačkoj, što mu je pomoglo da uspostavi dobre odnose sa ministrom spoljnih poslova Vang Jiom.

"Ja jedini ni za šta nisam optužio Kinu, tako da smo imali bratski sastanak i od tada je počela podrške Kine nama u vezi sa korona virusom i svim ostalim", rekao je Vučić nedavno u televizijskom obraćanju.

Brzo uvođenje vakcinacije u borbi protiv korona virusa u odnosu na EU povlači za sobom napetost na celom kontinentu, ali i geopolitičke posledice u njegovom nejnestalnijem regionu, piše Blumberg i dodaje da pristup Srbije već ima svoje sledbenike u EU poput nađarske koja je odobrila vakcine iz Rusije i Kine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 3 godine

Nakon ove pohvale mogu samo pojedinci da mrze Vučića.

Sale

pre 3 godine

Koga briga da li ce ga bilo ko iz opozicije mrzeti, bitno je da je svojim radom i trudom Srbiju izvukao iz onog blata u koje nas je ista ta opozicija gurnula.

Nešo N

pre 3 godine

Nikola; To mogu da rade samo zlobnicvi koji ne žele dobro ni Srbiji ni njenim građanima.

N001

pre 3 godine

Jedna od najboljih zemalja po pitanju migranata, a sad i najbolji po brizi o svom građanima. Bravo!

Glasinac

pre 3 godine

N001: Šta li ti imaš u svojoj glavi. Mozga sigurno nemaš.

Sanja

pre 3 godine

Srbija je postala ono što smo mislili da nikada neće. Svako poštovanje našem predsedniku i njegovom timu koji se bez predaha bore za nas.

tale

pre 3 godine

lepo je kada čuješ nešto ovako o svojoj zemlji

tale

pre 3 godine

konačno da čujemo i nešto lepo o svojoj zemlji

Kosta

pre 3 godine

Jedini "bot" ovde, i to onaj žuti đilasovac, slepac, sa ispranim mogom, si ti koji, umesto da budeš srećan što je tvoja zemlja uspešna, ne želiš da priznaš uspeh koji ceo sve priznaje i pohvaljuje.

Sanjica

pre 3 godine

Mislim da konacno svi treba da prihvate cinjenicu da Vucic odlicno radi svoj posao i vuce prave poteze. Upravo je ova situacija sa vakcinama o kojoj Blumberg izvestava, potvrda istog.

Zoja

pre 3 godine

Bicemo najbolji na svetu! A ko bi rekao, tako mala drzava, a toliko patila godinaa.

Milan

pre 3 godine

Dobro i domaćinsko vođenje politike, svaka čast Predsedniku!

Vesna

pre 3 godine

Moze da prica ko sta hoce, ali Srbija se danas visoko kotira u Evropi iskljucivo zbog dobrih procena Vucica.

Mirko

pre 3 godine

E ovako se prijatelji moji dolazi do uspeha, a ne pare u dzep, pa ko prezivi.

Miloš

pre 3 godine

Zahvaljujući ovim vakcinama Srbija će se ekonomski brže oporaviti od ovog teškog virusa koji je zadesio ceo svet. Vakcine će nam pomoći da se brže vratimo normalnom životu. Sve ovo ne bi bilo moguće da nije bilo politike predsednika Srbije.

Zorica

pre 3 godine

Posle pohvale Blumberga, opozicija ce jos jace napasti i kritikovati Vucica.

Jovana

pre 3 godine

U vreme globalne nestasice vakcina, mi smo postigli neverovatan uspeh. Zahvaljujuci Vucicu i njegovoj mirnodobskoj politici.

Zorica

pre 3 godine

Hvala predsedniku sto se bori za svaku vakcinu da sacuva zivote gradjana Srbije.

Ivana

pre 3 godine

Došlo je vreme da se o Srbiji priča u drugačijem svetlu. Vučićeva politika je pokazala i dokazala da je Srbija zemlja koja je otvorena za saradnju, koja se zalaže za mir i prijateljske odnose, a ne za sukobe i podele. Takva politika i donosi rezultate, a smo zato danas lideri u svetu po pitanju imunizacije. Koliki je to uspeh, nismo ni svesni.

Olja

pre 3 godine

Još jedna potvrda uspešne politike Aleksandra Vučića. Bravo! Svet prepoznaje uspeh Srbije, uspeh politike Aleksandra Vučića. Zahvaljujući njemu, Srbija je svakim danom bliža povratku u normalne tokov života, bez straha od kovida.

Zana

pre 3 godine

Srbija je danas poštovana i cenjena zemlja zahvaljujući Vučiću.

Kiki

pre 3 godine

Srbija je pokazala sposobnost i stavlja polako ovu situaciju pod kontrolom. Nista od toga ne bi bilo moguce bez predsednika Vucica.

TM

pre 3 godine

Srbija gradi dobru spoljnu politiku i tezi istavrivanju dobrih odnosa sa svima. To u ovom momentu i kada je u putanju razvoj zemlje,puno znaci.

Milan

pre 3 godine

Visprenost naseg predsednika se pokazala ispravnom, balansiranje izmedju istoka i zapada jeste najbolje resenje samo je pitanje do kada ce nam to dozvoliti.

Eka

pre 3 godine

Nego kako drugacije nego vodeca. Predsednik Aleksandar Vucic je napravio sjajnu politiku po pitanju vakcinacije, i postavio Srbiju na pravo i prvo mesto.

Perica Savic

pre 3 godine

Srbija se je dobro snasla kad je rec o virusu i spremno docekala vakcinisanje.

Lile

pre 3 godine

Naravno da svi moraju imati reci pohvale za naseg Predsednika jer to je rezultat njegove posvecenosti i gledanju u napred

Nik

pre 3 godine

Borba sa koronom je prioritet a zahvaljujuci predsedniku Vucicu mi imamo dobre rezultate.

Bojan

pre 3 godine

To što smo prvi po broju vakcinisanih u Evropi govori koliko nam je predsednik sposoban i da mu je narod na prvom mestu!

kiki

pre 3 godine

Vlast u nasoj drzavi radi sve sto je u njenoj moci, da nam obezbedi sto veci broj vakcina, koje ce nam pomoci u borbi protiv pandemije. Postigli smo ogroman uspeh ali tu nije kraj, ni približno.

liki

pre 3 godine

Sreća pa Srbija ima prijatelje na Istoku koji nas nikada nisu ostavili na cedilu a tu pre svega mislim na Kinu.

Sofija

pre 3 godine

Vucic jos jednom pokazao ogromno politicko i drzavnicko umece! To niko ne moze da mu ospori.

Djura

pre 3 godine

Treba svima da zahvalimo koji su se borili i izborili za svaku vakcinu i revakcinu i od Srbije stvorili lidera po broju vakcinisanih u Evropi!

Mara

pre 3 godine

Borba naseg predsednika da obezbedi vakcine i krene sa vakcinacijom je bila uspesna, a kada nas pohvale i stranci, onda stvarno znaci da je odradjen dobar posao.

Zorana

pre 3 godine

Bez problema i zastoja sprovodimo masovnu imunizaciju, otuda i pohvale.

Ilijana

pre 3 godine

Samo zahvaljujući dobrim odnosima i maksimalnim angažovanjem oko nabavke vakcina, najuspešnije sprovodimo masovnu imunizaciju.

Jana

pre 3 godine

Zahvaljujući odličnim bilateralnim i prijateljskim odnosima sa Kinom, konstantno nam pristižu nove doze vakcina.

nedeljko

pre 3 godine

Vucic mnogo pomaze Srbiji dobrim prijateljskim odnosima sa predsednikom Kine, nismo im uvodili nikakve sankcije, a milion i po doza vakcine je spas u ovoj situaciji sa ponovnim skokom obolelih ali i globalnom krizom oko korone.

zara

pre 3 godine

Srbija krupnim koracima ide napred! I svet prepoznaje uspeh nase zemlje! Apsolutno smo ponosni na Vucica i na Srbiju!

nina

pre 3 godine

Blizimo se kraju ove pandemije! I nista od ovoga ne bismo postigli bez Vucica! Cinjenica je da predsednik ima prijatelje svuda u svetu i mozemo da racunamo na njih i u dobru i u zlu!

Darija

pre 3 godine

Stvarno smo obavili dobar posao sa vakcinama. Svaka cast i bfavo... Samo ovako treba da guramo

biljana

pre 3 godine

Srbija je pozitivno iskoristila svoj odnos sa istokom,kako bi napredovala sa vakcinom,i dosla je do ogromnog uspeha.I to sve zahvaljujuci nasem predsedniku.

Anna

pre 3 godine

Svako poštovanje našem predsedniku i njegovom timu

Anna

pre 3 godine

Lepo je cuti lepe reci za našu zemlju! Samo tako jako da nastavimo i bićemo najbolji i najaci!

Dana

pre 3 godine

Srbija napreduje I ovo smo dugo cekali.Verujem u bolju buducnost da ovom vlasti

Dana

pre 3 godine

Ovi sto negoduju,pitanje je sto I sta I'm konkretno smeta?

Maki

pre 3 godine

Jeste, jer Vucic stavlja zdravlje gradjana ispred politickih interesa

Maja

pre 3 godine

Srbija je ulozila maksimalne napore da nabavi veliki broj vakcina sto je od velike vaznosti za borbu protiv Koronavirusa.

Bojana

pre 3 godine

Srbija polako ali sigurno postaje evropska sila u mnogim stvarima.

Jelena

pre 3 godine

Potraznja za vakcinama je ogromna i zato predstavlje veliki uspeh to sto je Srbija prva u Evropi po broju vakcinisanih ljudi.

sava

pre 3 godine

Konacno, ceo svet prica o Srbiji kao uspesnoj zemlji, a vi samo zakljucite ko je za to odgovoran

Slavica

pre 3 godine

Srbija se vratila tamo da je uvek i trebala da bude, na samom vrhu. Zahvaljujući jednom čoveku, Vučiću, Srbija napreduje iz dana u dan.

Tea

pre 3 godine

Odlicno vidjenje stvari Blumberga, jer Srbija ima coveka koji zna sta su interesi sopstvene drzave i na koji nacin mogu da se ostvare!

Slavica

pre 3 godine

Srbija se vratila tamo da je uvek i trebala da bude, na samom vrhu. Zahvaljujući jednom čoveku, Vučiću, Srbija napreduje iz dana u dan.

Natalija

pre 3 godine

Srbija se dokazala kao verodostojna zemlja u borbi protiv covid-19. Nasa organizacija oko vakcinisanja stanovnistva je za svaku pohvalu. Vucic je svetu pokazao kako se stiti i kako se brine o svom narodu. Svi mu cestitaju na tome.

Maja

pre 3 godine

Dokaz da se mraljivim radom i trudom postizu rezultati.

Mirjana

pre 3 godine

Samo neka nastave da bojkotuju vakcine i da pričaju o tome kako je Vučić los... Sad ce Djilasu i Amerika da smeta, sad ce Marinika da kaže da je Vučić i tamo ima svoje medije!

Deja

pre 3 godine

Mnogo truda i rada je ulozeno da bi danas i pored svih poteskoca bili medju vodecim zemljama u vakcinaciji.

Kosta

pre 3 godine

Moze opozicija da prica sta hoce, aktulena vlast se ozbiljno uhvatila u kostac sa koronom i jedini cilj je da se sacuva zdravlje gradjana.

Jana

pre 3 godine

Bravo predsedniče, dela i govore u Vaše ime, samo tako nastavite.

Brankić

pre 3 godine

Odgovorna politika sadasnje vlasti daje sjajne rezultate

Brankić

pre 3 godine

Postajemo lideri po mnogo cemu sve zahvaljujuci nasem predsedniku

Brankić

pre 3 godine

Covek koji je preporodio Srbiju u svakom smislu,Srbija je sada ugledna zemlja

Ljiljans

pre 3 godine

Ovakva izjava i pohvala nam mnogo znače,naš predsednik se bori i radi najbolje svoj posao!

Kiko

pre 3 godine

Predsednik Vučić je veoma sposoban čovek,radi svoj posao najbolje što ume i rezultati se vide svugde!

Miki

pre 3 godine

Predsenik se bori da Srbija bude stabilna i uspešna.

Jasna

pre 3 godine

Rad i pozrtvovanost Predsednika Vucica je ucinio da Srbija ide napred i bude lider...

Mićaga

pre 3 godine

Tek sada se vidi koliko je ispšravno što gajimo dobre odnose i sa Zapadom i sa Istokom.

Lola

pre 3 godine

U Srbiji se vodi odgovorna i politika budućnosti.

Ljiljana

pre 3 godine

Dočekali smo i to da nas Amerika hvali,predsednik je napravio veliki i uspešan korak za budućnost Srbije!

Maša

pre 3 godine

Vučić je na vreme predvideo šta će se dešavati sa vakcinacijom isto kao kad je trebalo od te iste EU dobiti podršku u zaštitnoj opremi. Da, Kina je naš saveznik i ekonomski i politički gledano.

Lana

pre 3 godine

Srbija je imala plan i to sprovela u delo. Predsednik Vučić je na vreme osigurao količine vakcine protiv covid 19 i za revakcinaciju. Tačno su određene kategorije najugrozenijih koje treba da orime vakcine. Mogu samo pohvaliti takav pristup.

Sanja

pre 3 godine

Najvaznije je da imamo poverenje u predsednika Vucica i vidimo da je politika koju vodi odlicna.

Irina

pre 3 godine

Konacno je to jos neko prepoznao da je politika koju vodi predsednik Vucic veoma dobra i da daje odlicne rezultate za Srbiju.

Ksenci

pre 3 godine

Najbolji drzavnik kojeg je Srbija ikad imala! Hvala predsednice sto se danas Srbija i njen narod visoko cene.

Ksenci

pre 3 godine

Srbija postaje sve više cenjena u svetu, zbog pametne politike Aleksandra Vučića.

Ksenci

pre 3 godine

Srbija vodi mudru spoljnu politiku zahvaljujuci kojoj je uspela da nabavi veliki broj vakcina.

Ksenci

pre 3 godine

To je nas predsednik koji brine o svom narodu, koji na vreme obezbedjuje sve sto treba a to smo uvideli i za vakcine, veliko vam hvala.

Helena

pre 3 godine

Veliko poštovanje našeg predsednika... Srbija nikad jača...

Sandra

pre 3 godine

Predsednik Vucic je uvek isao korak unapred i pokusavao da svoje probeleme bilo kakve vrste ne cekaju, vec ih je unapred resavao. Svakakoo dobri odnosi sa zemljama umnogome su pomogli u resavanju tih istih problema, medju kojima su i vakcine, i zahvaljujuci ranijoj reakciji o obezvedjivanju vakcina ,Srbija se sada moze pohvaliti uspehom u nabavci vakcina za svoje gradjane

Ratko

pre 3 godine

lepo je kada čuješ nešto ovako o svojoj zemlji

Kole

pre 3 godine

Srbija je uspela ono što većina država EU nije

Ana

pre 3 godine

Spavate li mirno opozicijo????? Ovo nikad niste doživeli, ni u snovima.

Ana

pre 3 godine

Srbija je miroljubiva zemlja i uz saradnju sa većinom zemalja i njihovo poštovanje uspela da spasi svoj narod.

Zaza

pre 3 godine

Vakcinacija tece besprekorno, to vide i ostale zemlje. Samo ovako da nastavimo, hvala predsedniku sto ulaze veliku napor da nabavi vakcine. Zahvaljujuci tome sve smo blize normalnom zivotu

Danica

pre 3 godine

Predsedniku je zdravlje gradjana na prvom mestu, ovakvi tekstovi su samo potvrda. Ponosna sam na nasu zemlju

Boki

pre 3 godine

Vučić je pravi predsednik. Mudar, uporan i odlučan. Otuda tolike pohvale!

Tesla

pre 3 godine

Naša zemlja je do jednog ovakvog priznanja i prepoznavanja u svetu došla zato što je vodila odgovornu i zdravorazumsku politiku, tako što se oslonila na sopstvenu pamet. Ovo samo treba da nam bude odskočna daska za buduće projekte, radove i uspehe.

misa

pre 3 godine

imamo odgovornog presednika zato ce da napredujemo

Dragan

pre 3 godine

Srbija i izgleda kao neverovatna priča jer se EU stvarno "zaglibila u fijasku zbog vakcinacija". Dobrom i pametnom politikom našeg predsednika Srbija postiže neverovatne rezultate.

Dragan

pre 3 godine

Odgovornim ponašanjem predsednika Srbije naša država je po mnogo čemu postala lider u regionu i Evropi.

Dragan

pre 3 godine

Vučić odlično vodi našu državu pa zato i ima podršku svog naroda.

Eva

pre 3 godine

Opozicija Vucicu moze samo da se klanja jer je uzdigao Srbiju do nebesa i izvukao iz blata u koje je bila dok se nisu pojavili odgovorni ljudi i preduzeli sve mere za poboljšanje uslova i zivota u Srbiji

Filip

pre 3 godine

Srbija se odlično snašla u navci vakcine. To nam je omogućilo da postanemo jedna od zemalja sa najvećim procentom vakcinisanih u svetu, što je za svaku pohvalu.

Cile

pre 3 godine

Srbija ima odlične odnose sa svim svetskim silama. Zato je i obezbedila vakcine i na istoku i na zapadu.

Vidak

pre 3 godine

Srbija je napravila ogroman uspeh nabavkom velike količine vakcian. To zaslužuje pohvalu.

Tisa

pre 3 godine

Srecni smo zbog ove vesti, a opoziciji preporucujemo da se skloni u misju rupu.

Dara

pre 3 godine

Ne zanima nas sta ce reci opozicija, jer znamo da oni nama gradjanima srbije ne zele nista dobro.

Mirna

pre 3 godine

Vazno nam je nase zdravlje, a ne sta ce reci opozicija.

Raka

pre 3 godine

Srbija postaje prva u evropi i po mnogim drugim stvarima, pre svega mislim na ekonomski napredak i privlacenjem stranih investicija.

Mirko

pre 3 godine

Vučić je odgovoran čovek i znao je sta sve moze da se desi, i reagovao na vreme.

Jelena

pre 3 godine

Sve pohvale, jer niko ne može voditi Srbiju kao sto je vodi Vučić.

Slavica

pre 3 godine

Mnogi su zaboravili da Vučić savršeno igra šah, i da je svaki potez sam po sebi bitan.

Marina

pre 3 godine

Svaka cast za nasu Srbiju sto je pokzala ozbiljnost i odgovornost u ovako velikoj situaciji, nastavljamo borbu! Imunizacija je sada prioritet.

Marina

pre 3 godine

Dokle god pohvale stizu znamo da cinimo i radimo pravu stvar.

Marina

pre 3 godine

Pohvale su od velikog znacaja, nastavicemo sa borbom!

Stole

pre 3 godine

Svako ko realno sagledava stvari uviđa da je Vucic covrk koji je Srbiju stavio na noge i zahvaljujuci cijem delovanju Srbija svakodnevno napreduje i jaca

Era

pre 3 godine

Ova vlast radi za svoj narod i svoju zemlju. Iskrenom i pravednom politikom dobila je i poverenje drzava u svetu.

Mija

pre 3 godine

Srbija se napokon trgla i izvukla iz one situacije u kojoj je bilaa,Srbija se izvukla zahvaljujuci radu i trudu,a opozicija je ta koja je Srbijununistila,tako da se niko ne potresa sta opozicija misli i kaze.

Nina

pre 3 godine

Ovi pojedinci sto mrze predsednika Vucica treba da ih bude sramota samih sebe jer su oni ti koji su Srbiju gurnuli u propast,ali zahvaljujuci radu i trudu Srbija se digla iz blata i stala na svoje noge,hvala predsedniku Vucicu jer je uspeo da osvetla obraz nase zemlje.

Mina

pre 3 godine

Srbija je postala ono što smo mislili da nikada neće. Svako poštovanje našem predsedniku i njegovom timu koji se bez predaha bore za nas. SRBIJA je uspela ono što većina država EU nije..SVE ZAHVALJUJUCI RADU I TRUDU.

Bojana

pre 3 godine

U vreme kada vlada borba za vakcine mi smo postali lideri po pitanju imunizacije. Drago mi je da se za našu zemlju čuje u jednom lepom drugačijem svetlu.

Milena

pre 3 godine

Realno u ovom teškom trenutku čini mi se da nismo ni svesni koliki je ovo uspeh Srbije. Da jedna mala država dođe do tolikog broja vakcina i pretekne bogatije zemlje sveta, je ogroman uspeh kada pohvale dolaze sa svih strana.

Kosta

pre 3 godine

Ne hvale Amerikanci često, pogotvo ne nekog na Balkanu i to Srbiju. Znak je to da smo odlično radili oko nabavki vakcini.

Zaklina Bejbe

pre 3 godine

To je zato sto smo organizovani, ali i sto smo navikli na teska vremena. Mnogi su u svetu svileni i nisu navikli na teska vremena.

Dama bez blama

pre 3 godine

Moralo je doci do toga, kad-tad. Najvise radimo na sebi u regionu i ne moze nista toga da nam se zameri, a mnogo toga ima da se pohvali. Pa neka nas hvale.

Mile Bambus

pre 3 godine

Tek cemo mi ici napred. Samo da se ovo zlo od korone pobedi i da krenemo punom parom. Da se jos vise gradi i radi.

Pera Savic

pre 3 godine

Srbija je vodeca u regionu po svim pitanjima.

Tanja Kostic

pre 3 godine

Hteli to mnogi da priznaju ili ne neosporno je da politika koju Vucic vodi ostvaruje itekako dobre rezultate i otvara Srbiji neka nova vrata ,za bolje sutra svih nas po velikom broju pitanja. Bravo i svaka cast!

dada

pre 3 godine

Pravi je uspeh kad i drugi prepoznaju nas napredak

dada

pre 3 godine

Medju najboljima smo u svetu po pitanju imunizacije i to je velika stvar

dada

pre 3 godine

Tako je kada se predsednik zalaze za svoju zemlju i gradjane

rade

pre 3 godine

Vucic ce uvek uraditi ono sto je u interesu Srbije

Višnja

pre 3 godine

Jedva čekam da se oglasi Đilas i kaže kako je agencija Blumberg pod Vučićevim uticajem.

biki

pre 3 godine

Samo trud,rad,zalaganje i odgovornost predsednika Vucica,nas je odvela do ovog uspeha gde se sad nalazimo!

Ale

pre 3 godine

Vucic je pametan politicar i on zna kako da vodi srpski narod.

Mily

pre 3 godine

Srbija definitivno moze da posluzi za primer ostalim drzavama Evrope i sveta u procesu vakcinacije, tj. same organizacije i stepena odgovornosti u uspostavljanju kolektivnog imuniteta, gde ce se spasiti milioni zivota.

Sanja

pre 3 godine

Srbija ide uzlaznom putanjom ka boljoj budućnosti!

Vanja

pre 3 godine

Na pitanje kako je to Srbija vodeca u Evropi po broju vakcinisanih, vrlo je prost odgovor: Dok je Evropska Unija opterecena time ciju ce vakcinu prihvatiti, shodno politicizmu, Srbija je opterecena spasavanjem ljudskih zivota. I tu je kljucna razlika. Prihvatamo svacije vakcine i molimo za svaku vakcinu, jer nas nije sramota da se borimo za zivote gradjana.

deki

pre 3 godine

Nasa drzava je vodeca iz razloga sto je predsednik pokazao da je zdravlje gradjana na prvom mestu i na vreme nabavio velike kolicine vakcina.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija