• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2021

11:03

SRBIJO, BUDI PONOSNA NA SVOJU DRŽAVU! Dok Hrvati slave isporuku od 70.000 vakcina i platformu za prijavu građana, kod nas je već vakcinisano 803.319 ljudi!

Politika

SRBIJO, BUDI PONOSNA NA SVOJU DRŽAVU! Dok Hrvati slave isporuku od 70.000 vakcina i platformu za prijavu građana, kod nas je već vakcinisano 803.319 ljudi!

Podeli vest

Hrvati slave rekordnu isporuku od 70.000 vakcina koju će tek dobiti i raduju se web platformi za prijavu, koja će tek proraditi

Kako piše Jutarnji list, sledeće nedelje će u Hrvatsku stići rekordna pošiljka vakcina i da će proraditi internet platforma za prijavu građana za vakcinaciju. 

U Srbiji je za to vreme protiv korona virusa vakcinisano 803.319 ljudi. Prema broju vakcinacija na milion stanovnika, Srbija je druga u Evropi, a u svetu je na 7. mestu prema broju vakcinacija na milion stanovnika. Srbija je ubedljivo prva u regionu prema broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede Slovenija, Rumunija, Mađarska, Hrvatska, Bugarska i Albanija.

Srbijo, budi ponosna na državu koja je ozbiljnija, odgovornija i snažnija nego što je ikada do sada bila!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
veljko

pre 3 godine

Da, ali oni primaju 70 000 Pfizer vakcina ( podizu nivo antitela na veoma visok 24 stata posle primanja prve doze) a mi imamo jos kineske i sputnjik ( podizu nivo antitela na visoko tek posle primanja druge doze, tj. posle 14 dana od primanja prve doze)... tu je razlika

topoloko

pre 3 godine

Ma jeste samo sto neko se igra "vesele matematike", ne moze se uporedjivati "na milion stanovnika" , Srbija treba da broji koliko je vakcinisanih an ukupan broj stanovnika, a tkva brojka nije zadovoljavajuca, ako ce mo po ovoj matematici, ispade Slovenija, koja je na milion losija od nas , daleko ispred nas po ukupnom broju vakcinisanih jer na njihovih 2 miliona oni su vakcinisali trecinu stanovnistva a nasih 800 000 nije ni petina stanovnistva Srbije.... dako da ovakve "uspehe" dobijene " veselom matematikom" ne treba ni objavljivati i sam sebe javno sramotiti i davati djilasovcima u ruke materijal za ismevanje , vredjanje i laganje protiv drzave i vlasti...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija