• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

14.02.2021

15:05

NEBOJŠA BAKAREC: Odgovor Đilasovom toaletoidu „Direktno“

Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Odgovor Đilasovom toaletoidu „Direktno“

Podeli vest

Maloumnici sa Đilasovog portala „Direktno“ haluciniraju, spinuju i podmeću laži o nekakvoj svađi između divnog Vladimira Đukanovića i mene. Toliko su očajni i histerični. Očajni su zbog uspešne borbe vlasti protiv mafije, očajni su zbog uspeha u borbi protiv epidemije, očajni su zbog toga što smo šampioni vakcinacije, očajni su zbog toga što Srbija u ovoj pošasti ima najmanji pad BDP u Evropi, očajni su zbog spomenika Stefanu Nemanji

 

Neinteligentnim maloumnicima iz Đilasovog nužnika „Direktno“ priviđaju se fatamorgane o tome da su stavovi Vlade Đukanovića i mene o borbi protiv mafije i klana Belivuk nesaglasni, tj. suprotstavljeni. Objasniću niščima duhom. Oba stava, i Đukin i moj su istiniti i dopunjavaju se. Ja sam pre šest dana, u utorak 9.2.2021. postavio poslaničko pitanje o političkoj pozadini pripreme atentata na predsednika Vučića, i izneo sam argumente u prilog tome ko je sve stvarao političku atmosferu pogodnu za pripremu atentata, ko je političko krilo mafije, ko su mogući inspiratori i podstrekači pripreme atentata. Da ponovim, to su oni koji već tri godine optužuju Vučića za fašizam, to su oni koji dehumanizuju Vučićevu porodicu, koji godinama prizivaju nasilnu promenu vlasti, u krvi, na ulici, oni koji zagovaraju vešanje Vučića i Ane Brnabić i silovanja žena iz vlasti.

Dva dana pre hapšenja mafijaškog klana Belivuk, baš je tajkun Đilas, kao slučajno, lansirao tezu da je Vučić uveo neofašizam u Srbiju! I kao pod uticajem psihoaktivnih supstanci Đilas je maloumno optužio 30 država - EU, severne Amerike i Kinu, da 9 god podržavaju neofašizam u Srbiji, čime ih je bezumno optužio da su i one neofašističke. Kao što se vidi ja sam govorio o pripremi atentata na predsednika Republike, i nisam negirao da je mafijaški klan Belivuk imao podršku pojedinih pomagača u strukturama države i vladajućih stranaka. O tome već deset dana neskriveno govore državni predstavnici, koji su i pohapsili mafiju! O tome da je mafijaški klan Belivuk imao pojedine pomagače u strukturama države i stranaka, rekoh o tome govori vrh države, policije, ceo SNS, svi mediji – to nije tajna. I nema ničega spornog u pismu Vladimira Đukanovića. Ono je samo prirodni nastavak onoga o čemu sam i ja govorio. Da objasnim maloumnicima iz „Direktno“. Pored pomagača iz bivšeg režima i stranaka koje ga predstavljaju, mafijaški klan Belivuk ima pomagače, pojedince iz vladajućih stranaka i pojedince iz policijsko pravosudnih struktura. I nema zaštićenih pojedinaca pomagača u strukturama države i stranaka, ali neće biti zaštićeni ni oni sa druge strane, oni iz bivšeg režima, koji već deset dana osporavaju borbu države protiv mafijaškog klana Belivuk, napadajući državu, čime se direktno stavljaju na stranu te mafije. Normalno, pa oni već tri godine pripremaju teren mafiji, kao njeno političko krilo. A sada se političko krilo mafije, iz bivšeg režima, usralo u čiste gaće, kada su videli kako je uspešna borba protiv mafije. Videli su da će i oni doći na red.

Foto: nebojša bakarec

Nego da pitam Đilasovo uredništvo toaletoida „Direktno“, da li ste vi deo medijske infrastrukture mafije? Da li ste imali veze sa mafijaškim klanom Belivuk? Zbog čega napadate državu, ako ne zbog toga što branite mafijaški klano Belivuk? Da li ste sedeli po buvarama i štekovima, sa pravnim zastupnicima klana Belivuk? Koliko puta ste se u Crnoj Gori sastajali sa „uglednim“ predstavnicima mafije? Koliko sredstava se dobili od mafije, da je branite? Da li ste znali da je pripreman atentat na predsednika? Od kada postoji vaš, a Đilasov portal, vi pripremate teren. Sve se zna! Ne brinite! Znam da Vas je suludo pitati, ali Vas pitam zbog čega nikada niste pisali o vezama Đilasa i Marinike Tepić Čobanu Živku, sa kriminalcima Vladom Japancem, Novakom Filipovićem, Milutinom Bakićem i Milanom Dabovićem? Parafraziraću velikog pesnika Vladislava Petkovića Disa, koji baš kao da je o Vama pisao u kultnoj pesmi „Naši dani“: „Pokrali ste sve hramove i ćivote, ismejali sve vrline i poštenje, ponizili sve grobove i živote, uprljali i opelo i krštenje, pokrali ste sve hramove i ćivote“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija