• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2021

17:15

LAZANSKOM SU U JASENOVCU UBIJENI DEDA I STRIC! Sada je podsetio na ZASTRAŠUJUĆI dijalog iz filma "Dara iz Jasenovca"! /VIDEO/

Politika

LAZANSKOM SU U JASENOVCU UBIJENI DEDA I STRIC! Sada je podsetio na ZASTRAŠUJUĆI dijalog iz filma "Dara iz Jasenovca"! /VIDEO/

Podeli vest

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski rekao je da je gledao film "Dara iz Jasenovca" i da se istina o Jasenovcu dugo krila zbog bratstva i jedinstva

- Zaista je bilo mučno gledati te cene. Ja imam i lični razlog zašto sam gledao taj film,naime u Jasenovcu su ubijeni moj deda Mihajlo Mijo Lazanski i moj stric Miroslav Lazanski. Godinama sam kao klinac odlazio u Jasenovac sa ocem da nosimo vence. Sećam se 1961. godine, to je uvek bila livada prepuna ostataka one ciglane, kožare, lančare, Pićilijeve peći u kojima su žive ljude spaljivali - počeo je Lazanski.

"DARA IZ JASENOVCA" MEĐU 20 NAJGLEDANIJIH FILMOVA U SAD PROTEKLOG VIKENDA!

Diplomata kaže da se dugo krila istina o Jasenovcu zbog bratstva i jedinstva.

 

 

KRVAVA CRNA TROJKA IZ JASENOVCA! Ove TRI ŽENE BILE SU "HIJENE SMRTI" - vršile su NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE, a najmlađa od njih je imala samo 16 godina!

- Istina o stradanju srpskog naroda u II svetskom ratu mora da se iznese - rekao je Lazanski za TV Prva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tasa

pre 3 godine

Nije nista slrivano,ko nas sisa i vas koji niste imali muda da javno propagirate Jasenovac. Ja sam za njega znao jos kao 10godisnjak i niko nije cutao kod mene o tome a to ste svi vi cutali zarad karijere i posla ko vas sisa,necu da mene i moje pretke stavljate u vas kosh. Moji pretci su im uzeli danak u Blajburgu i posle a vi sta ste uradili....sada vam Partizani i Tito krivi. Gde je Milosevic,Cosic,Milutinovic,Kostunica ej ljudi 31godina prosla i nikom nista.

Bosnjakovic Jovan

pre 3 godine

Ima li familije sa tih prostora da im neko nije ubijen ? Mog dedu,babu i tetku su zaklali na pragu kuce,zlocinci !!Moji po majci su sa Banije,porodica Kalambure !!Majka ih je nasla na pragu kuce zaklane kad se vratila sa stokom sa ispase !!Bog im sudio za sva zlodela !!

Amater

pre 3 godine

SVI SU ZNALI A PRAVILI SE LUDI NE SAMO U JASENOVCU NEGO SVIM LOGORIMA SIROM EVROPE,VELIKE SILE NISTA NISU CINILI DA SPRECE GENOCID A MOGLE SU I TE KAKO.SVE TE LJUDE SU SVESNO PUSTILI NEPRIJATELJU DA SE NAD NEDUZNIMA I NEJACIMA SMRTNO IZIVLJAVAJU.

Miro

pre 3 godine

Dokle postoji Brozovo nasledje trajace i patnja Srba.

Predragm

pre 3 godine

Ovde Beograd pun potomaka izginulih u Jasenovcu : Kon, Bajaga, Lazanjski...Vucic..

zoran

pre 3 godine

Je li ti neko branio da pišeš o Jasenovcu? Živio si i radio u Zagrebu tolike godine, šta si radio tamo?..Jesi li pokušao nešto o toj temi?..

Crnimile

pre 3 godine

Ajd mi nismo nikog klali ni ubijali a posebno mi je zao za zlocine u Vukovaru ubijati nemocne i ranjene i mi se s tim dicimo

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17