• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2021

09:43

ĐILASOVE PERJANICE POKUŠAVAJU DA OPTUŽE SRBIJU I SRPSKI DRŽAVNI VRH za napad na sina Nenada Rašića! JEDINI CILJ IM JE DA SRBE PROGLASE DEŽURNIM KRIVCIMA! /Video/

Politika

ĐILASOVE PERJANICE POKUŠAVAJU DA OPTUŽE SRBIJU I SRPSKI DRŽAVNI VRH za napad na sina Nenada Rašića! JEDINI CILJ IM JE DA SRBE PROGLASE DEŽURNIM KRIVCIMA! /Video/

Podeli vest

Nikola Rašić, sin Nenada Rašića, koji je juče brutalno pretučen, povrede je zadobio u vršnjačkoj tuči u dvorištu škole! Iako pojedini političari i ambasadori u Prištini pokušavaju da iskoriste ovu situaciju protiv Srbije i predstave da je Nikola povređen zbog osvete njegovom ocu zbog političkog delovanja, istina je sasvim drugačija

Rašić je nažalost povređen tokom unapred zakazane tuče dve suprotstavljene grupe mladića u dvorištu škole u Lapljem selu, o čemu svedoče i snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama i svim albanskim medijima, kao i objave pojedinih učesnika na društvenim mrežama.

Da je po sredi vršnjačka tuča, pokazuje i privođenje osmorice mladića, učesnika u obračunu.
Pored svih ovih činjenicama i dokazima, strane diplomate i političari u Prištini se nisu uzdržali od brutalne politizacije ovog događaja! Među prvima je Srbiju i državni vrh optužila Đilasova Rada Trajković paušalno i sakrivajući činjenice i bez ijednog dokaza optužujući Srpsku listu da stoji iza napada?! Naravno, u hajci su joj se pridružili i Marinika Tepić i brojni drugi đilasovci kojima je jedini cilj da kriminalizuju Srbiju i Srpsku listu, a Srbe proglase dežurnim krivcima za sve.

Foto: Tanjug

Nenad Rašić, lider Progresivne demokratske stranke na KiM

Podsetimo, Kako je Informer juče saznao, Nikola Rašić, sin lidera Progresivne demokratske stranke na KiM Nenada Rašića, tokom jučerašnjeg dana je pretučen, a taj slučaj je kulminacija višednevnog "prepucavanja" i svađe Nikole Rašića sa licima iz neposrednog okruženja, njegove starosne dobi. Tuča u kojoj je Nikola Rašić dobio batine, unapred je zakazana.

O slučaju se oglasila i Kancelarija za Kosovo i Metohiju koja je najoštrije osudila i izrazila duboku zabrinutost zbog fizičkog napada na Nikolu Rašića, ali i zahtevala od pripadnika kosovske policije da bez odlaganja i oklevanja otkriju i procesuiraju počinioce ovog nasilja. 

- Samo tako se može obezbediti sigurnost za pripadnike srpskog i nealbanskog stanovništva na Kosovu i Metohiji i poslati neophodna poruka o nultoj toleranciji na bilo koji oblik nasilja. 

Iz Srpske liste su saopštili da tuča, kao i povrede koje je sin lidera Progresivno-demokratske stranke Nenada Rašića zadobio, nemaju veze sa politikom i Srpskom listom, ma koliko se lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti i Rašić trudili da to tako predstave i steknu po koji politički poen.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Iz ovog slučaja se, po ko zna koji put, vidi šta zapadne diplomate rade na teritoriji Kosova i Metohije, a i njihovi trabanti u Beogradu. Kada se dešavaju stvarni politički motivisani napadi na Srbe u našoj okupiranoj južnoj pokrajini nisu ni blizu toliko ažurni da to osude, a ovde je i vršnjačka tuča povod za novi napad na Srbe i Beograd. Licemeri. I onda se čude što ih većinska Srbija prezire.

SIN NENADA RAŠIĆA DOBIO BATINE OD VRŠNJAKA, TUČA NIJE POLITIČKI MOTIVISANA! Srpska lista dobila upozorenje od šefa diplomatske kancelarije Velike Britanije!
Politika

SIN NENADA RAŠIĆA DOBIO BATINE OD VRŠNJAKA, TUČA NIJE POLITIČKI MOTIVISANA! Srpska lista dobila upozorenje od šefa diplomatske kancelarije Velike Britanije!

Nikola Rašić, sin lidera Progresivne demokratske stranke na KiM Nenada Rašića, tokom dana je pretučen, a taj slučaj je kulminacija višednevnog “prepucavanja” i svađe Nikole Rašića sa licima iz neposrednog okruženja, njegove starosne dobi. Tuča u kojoj je Nikola Rašić dobio batine, unapred je zakazana, saznaje Informer

22.02.2021

22:13

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17