• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2021

13:17

KO SI TI DA KAŽEŠ DA NEĆEŠ DA ODGOVARAŠ NA PITANJA GDE SU POKRADENE I NESTALE NARODNE PARE?! Jovanov: Dragan Đilas građanima Srbije nudi šarene laže

Politika

KO SI TI DA KAŽEŠ DA NEĆEŠ DA ODGOVARAŠ NA PITANJA GDE SU POKRADENE I NESTALE NARODNE PARE?! Jovanov: Dragan Đilas građanima Srbije nudi šarene laže

Podeli vest

Dragan Đilas beži od odgovora o ličnom bogatstvu, milionima evra sklonjenim na račune u inostranstvu, a novinare koji tragaju za istinom vređa i preteći poručuje: Ja vam kažem!

- Umesto da Srbiji objašnjava odakle mu računi po celom svetu, kako je došao do para koje se na tim računima nalaze i da li je platio porez Srbiji, Dragan Đilas građanima Srbije nudi šarene laže, sve u želji nekoga da prevari i da se bilo kako ponovo dočepa vlasti - rekao je Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora SNS.

Međutim, građani Srbije dobro znaju kako je izgledala Srbija kada je Dragan Đilas bio na vlasti i dobro znaju da je to bilo vreme kada je podeljeno 500.000 otkaza, kada su fabrike zatvarane, a država propadala na svim poljima. 

Znaju građani, dakle, da je u to vreme sve u Srbiji stajalo, osim preprodaje reklamnih sekundi. Taj je biznis cvetao i radilo se u tri smene.

I sada bi Đilas ponovo da stvari vrati u to vreme. Ponovo on i njegove kompanije da rade u tri smene, a narod da dobija otkaze.

Ali, uveriće se Đilas uskoro šta o njemu građani misle i da im na pamet ne pada da mu pomažu da otvara neke nove račune u malobrojnim državama u kojima ih već nema.

A uveriće se i Đilas, da je Srbija ozbiljna i uređena država u kojoj institucije rade svoj posao i da to što je rešio da novinarima neće da odgovara na pitanja o računima u inostranstvu i milionima evra na njima, ne znači da neće odgovarati državnim organima. Naprotiv, odgovaraće!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Velja

pre 3 godine

Iz izbegavanja odgovora, jasno se vidi kakvo je stanje kod Djilasa.

Mara

pre 3 godine

Pa takvim ponasanjem je samo dokazao da je istina sve sto je izreceno o njemu.

Mile

pre 3 godine

Ima Djilas para, ali osladila mu se vlast pa na sve nacine pokusava da se opet ugura u fotelju.

Miki

pre 3 godine

Takvima kao sto je Djilas nikada nije dovoljno para. Ne moze on tako brzo da nagrabi ako nije na vlasti.

Gorki

pre 3 godine

Da je hteo da plati porez u Srbiji, ne bi osnivao firme po poreskim rajevima.

Zoran

pre 3 godine

Bahato ponašanje tajkuna,koji živi u nadi da će ponovo zagospodariti Srbijom.Dokazi su tu, sada je na nadležnim institucijama da preduzmu sve neophodne mere,da se ovakvi lopovi stave gde im je mesto ,i da se pokradeni novac vrati državi.Donet je zakon o poreklu imovine.Ne samo Djilasa,nego sve koji su oštetili državu, na bilo koji način treba staviti gde im je mesto.

Ivana

pre 3 godine

Dragan Đilas beži od odgovora o ličnom bogatstvu, milionima evra. Najbolje da njegove kompanije rade u tri smene a narod da dobije otkaz kao sto je nekada bilo.

Ivana

pre 3 godine

Novinare koji tragaju za istinom vređa i preti, a narodu nudi sarene lazi.

Jovana

pre 3 godine

Ђиласов балон шарених лажи се распрснуо на хиљаде комадића. Не да се више саставити поново!

Nikola

pre 3 godine

Svako drugi na njegovom mestu bih se zasramio, ali ne i Dragan Djilas! On nastavlja da prica bajke narodu u koje ni on sam ne veruje!

Markoni

pre 3 godine

Đilas se obrukao za sve pare i račune koje je sakrio!

Dragan

pre 3 godine

Djilasu je bolje da smislja objasnjenje odakle mu milioni nego da masta o vlasti.

Ivana

pre 3 godine

Dragan Đilas mora da odgovara za sve što je uradio da bi opljačkao našu državu. Ovo je strašno koliko je Dragan Đilas našu državu uništio.

Erdoglijanac

pre 3 godine

Kako on moze da bira pitanja i selektivno odgovara,a vise i ne zna sta ce kad je otkriveno koliko racuna ima sada moze samo da bezi od istine.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija