• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2021

21:22

DRAGAN ĐILAS - BAHATI, BEZOBZIRNI, BEZDUŠNI MILIONER! Došao na svoju televiziju da se SPRDA SA CELOM NACIJOM!

Politika

DRAGAN ĐILAS - BAHATI, BEZOBZIRNI, BEZDUŠNI MILIONER! Došao na svoju televiziju da se SPRDA SA CELOM NACIJOM!

Podeli vest

Od lidera Stranke slobode i pravde tajkuna Dragana Đilasa više nas ništa ne može iznenaditi. Posle neoborivih dokaza da poseduje tajne račune u 17 zemalja širom sveta, i desetine miliona evra na njima, došao je na svoju televiziju Nova S kako bi se sprdao sa nacijom

Gostujući u emisiji Đilas, bahati, bezdušni milioner, odštampao jedesetak papira kako bi mahao njima, čisto da kaže, "eto, imam papire" i još laže da nema ni jedan račun u inostranstvu.

Sprda se sa nacijom lažući je, a i sam je svestan da su dokazi koji su izneti prethodnih nedelja čisti i neoborivi.

Od njega nas zaista ništa više ne može iznenaditi pa čak ni glupavi izgovri koje je večear izneo:

1. Nema privatni račun.
2. Nema banke na Mauricijusu.
3. Papire nisu izdale banke.

Sve govori, ali ne kaže da nema te pare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 3 godine

MOLIM SE SVAKOG DANA DA POSALJETE OVO SMECE OD COVEKA NA DOZIVOTNU ROBIJU

zdjurdjevic

pre 3 godine

Her Gebels Vučićeviću, prevazišao si i Gebelsa, verovatno tvog idola.

Princip

pre 3 godine

Ova ljigavština je već mnogo puta pokazao da ga ničega nije sramota i sasvim sigurno će opet imati obraza da izađe pred građane Srbije i ponovo im ponudi sebe za predsednika.

Ana

pre 3 godine

Tepicka i Djilas imaju nesto zajednicko a to je da oboje vole da masu papirima.

Lazni Bot

pre 3 godine

A kad vidi ti šef da gledas paravi a ne Kineski Utisak nedelje na Pinku a tamo je drzavna opozicija bice problema jos ono danas sa Sarapom sto si lanuo

Zaharova

pre 3 godine

Sutra ce Vucic svojih 15 televizije objasniti sve.

Nebojsa iz Beograda

pre 3 godine

Gledaj Šešelja nije dzabe doveden na Pink.

tomas gustafsson

pre 3 godine

У жељи да имам објективан став,принуђен сам да повремено гледам и петоколонашку Нова С и шиљату Ољу са њеним гостима(који функционишу по систему: ја теби сердаре-ти мени војводо, када је пљување Вучића у питању)! Иако су ми одвратни,већ сам се,некако, навикао на њихов спектар излагања! Међутим,вечерас(није први пут да се то потеже) ђилас је поновио ВЕОМА ОПАСАН СТАВ,који је у ствари НЕДВОСМИСЛЕНА ПРЕТЊА! Он гласи: "Када се промени власт(?) ЗАБРАНИТИ ВУЧИЋЕВИЋУ ДРАГАНУ ДА СЕ БАВИ НОВИНАРСТВОМ"!!!!????? Са образложењем: "ОН НИЈЕ НОВИНАР"!!!! ПОЗИВАМ НАДЛЕЖНЕ ДРЖАВНЕ ОРГАНЕ ДА РЕАГУЈУ НА ПОЈАВУ ФАШИЗМА У СРБИЈИ И ДА ПРОЦЕСУИРАЈУ ПО ЗАКОНУ НОСИОЦЕ ИСТОГ!!!

Rade

pre 3 godine

Sprda se nego šta, i tek ima da se sprda. Sprdao bih se i ja, da sam na njegovom mestu. Kada znam da mi niko ništa ne može, jer svi tužioci i sudije su njegovi ljudi, on oh je postavio. I nažalost još su tu gde njemu odgovara ! ! !

Lex

pre 3 godine

Djilas na robija! Djilas na dozivatno kazna! Kako moze vako krade nase dinare nije fer! Djilas u robijo, zivejo Alekdandar Vucic - zivejo SNS!

Gogi

pre 3 godine

Opšte je poznato da su i Nova i N1 zapadnjčke televizije, a Đilas je čovek koji će propagirati slobodu medija, a onda otrčati da sarađuje samo onim medijima koji su naklonjeni njemu.

Prpa bato

pre 3 godine

Ziveo Djilas! Sve ce Vas pohapsiti kad dodje na vlast!

Rade

pre 3 godine

Zašto nema mog komentara, da li sam nešto izlagao, ili rekao neistinu. Niste fer ! ! ! ! !

Milan63

pre 3 godine

A šta bi drugo mogao i da kaže, osim da masno laže? Ima samo jedna dobra stvar u njegovom nastupu - nije zaplakao u kameru. Ne znam samo zasto ga nazivaju nekakvim liderom? Liderom čega i koga?

Nada

pre 3 godine

Da čovek ne veruje na čega je sve spreman Dragan Đilas da sa sebe spere ljagu, zar je toliko nisko pao da misli da je narod toliko lud, i naivan i da se sa nama može manipulisati kao za njegovo vreme.

Mile

pre 3 godine

Bahatost, bezobrazluk i nasilje je sve šta Đilas nudi, ali moraće da snosi posledice za utaju poreza i za kriminalne aktivnosti

Siniša

pre 3 godine

Đilas se zanosi misli da može da radi šta hoće misli da mu pare daju sva prava ali moraća da odgovara kao i svak oko je vršio utaju poreza

Miloš

pre 3 godine

Đilas se na sve načina pokušava izvući ali će morati da odgovara za kriminalne aktivnosti i utaju poreza

nesko09

pre 3 godine

Dobar naslov,dosao na svoju televiziju.Na cijoj Vi televiziji boravite svakog dana,a mi to placamo?Postali ste glasnogovornik rezima,verovatno Vam placaju i izgubljene sudske sporove,opet od nasih para.Moral?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija