• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2021

22:20

ČEDA DO DETALJA OPISAO DEŠAVANJA U VILI "MIR", A ONDA SE RASPLAKAO: Teško mi je, gledao sam samo 20 minuta serije!

Politika

ČEDA DO DETALJA OPISAO DEŠAVANJA U VILI "MIR", A ONDA SE RASPLAKAO: Teško mi je, gledao sam samo 20 minuta serije!

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović gostujući na RTS do detalja je opisao susret i dešavanja u vili "Mir"

Čedu Jovanovića u seriji glumi mladi glumac Milan Marić.

- Ja njega mnogo volim. Divan je umetnik. Mi smo jako bliski, rekao mi je da to radi i apsolutno verujem u njega kao umetnika. Dao je sve od sebe da bude što bolji - rekao je Čeda o Milanu Mariću.

A onda je opisao i Bebu Popovića.

- Beba Popović nije bio hukač, nije bio histerik. nije bio neko ko kontroliše medije i teroriše. On je neko ko je beskrajno voleo Zorana Đinđića. Nosi svoj krst, na nekim planovima se potpuno razilazimo. Ne mogu da

Kako je rekao, gledao je samo 20 minuta serije, bilo mu je teško i u emisiji je zaplakao.

- Bilo mi je teško da gledam seriju. Zovu me svi, ali ne mogu da govorim o tome. Ne mogu da se vraćam u to vreme, teško je - rekao je Jovanović, a onda se rasplakao.

Do detalja je opisao susret u vili Mir.

- Ja sam ionako bio sam. Došao sam sa vozačem. Ništa sa Legijom nisam pričao. Nemam šta da ga pitam. Poznavao sam ga. Onog trenutka kad se Milošević pojavio u prostoriji, da ga nikada niste videli, omdah biste rekli ovo je predsednik. Toliko se razlikovao od svih njih u "VilI". Rekao mi je "Ti si Čeda? Baš si mlad. Jesu našli ove što su ti stavili bombu pod auto". Bjelica je bio utegnut, naoružan. Jedva se suzdržavao. Bio je spreman do poslednjeg atoma svoje snage da brani Miloševića.

- Mira je u jednom trenutku nemoćna, a u drugom toliko jaka da je jača od svih u prostoriji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tanja

pre 3 godine

Zašto nam prikazujete nekog ko je lagao predsednika Miloševića. Plače kasno, bog nek mu sudi.

boca

pre 3 godine

Ajd što je on lujka i narkos,ali voditelj koji ga je pozvao u emisiji da gostuje je za ludaru.Na našoj TV stvarno svašta može da se vidi.

Zoran

pre 3 godine

Моје ципеле имају мекши ђон од твог образа

Bubuleja

pre 3 godine

Jel stvarno nekog interesuje šta Čeda misli o bilo čemu? Kaže: Legiju sam znao od ranije Ajde???

sale

pre 3 godine

Mali covek,koji je ucestvovao u pravljenju ove serije ne bi li podigao rejting.Da se ja pitam trebao si da prodjes ko Djindjic izdajnice sitni.

PETAR

pre 3 godine

UBILI DINDICA ,MILOSEVICA,A KAD CE OVO CIGANCE I JOS NJIH PETOOKTOMBARCE..

englezii

pre 3 godine

Pogano djubre cigansko tebe treba oladiti za dobrobit Srba i Srbije ! I potom te baciti na djubriste gde je bilo mesto i za onog kriminalca Djindjica !

simo peric

pre 3 godine

ceda treba da se naguta belog i spasi se dalje sramote!

miki

pre 3 godine

olosu belosvedski !!!!!! zinulo ti dupe za pare !!!!! Sad places a !!!! Izdajico Srpskog naroda!!!!!

Ljuba

pre 3 godine

Ti si Čedo toliki debil da ni sam sebi više ne veruješ koje sve laži izgovaraš.... a kada si "ono" veče pretio Slobi na uvo da ćeš mu "linčovati" ćerku i sina, onda si imao hrabrosti., NE, ti nikad nisi bio hrabar, uvek si bio dupelizac. Najneći ološ i izdajnici Srpskog roda: Čeda droga, Koštuniča i Đinđić... oni su i američke milione podelili

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija