• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Alo

02.04.2021

20:50

ŠOK DETALJI O MARIJI MILOŠEVIĆ ISPLIVALI U JAVNOST! Evo šta radi ćerka pokojnog predsednika SRJ u kući na Cetinju!

Politika

ŠOK DETALJI O MARIJI MILOŠEVIĆ ISPLIVALI U JAVNOST! Evo šta radi ćerka pokojnog predsednika SRJ u kući na Cetinju!

Podeli vest

Marija Milošević (56), ćerka pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, otkad je počelo prikazivanje serije “Porodica” koja prati dešavanja u vili “Mir” pred hapšenje njenog oca 2001. godine, zatvorila se u kuću i ne viđa se ni sa kim

– Da ne znam da ona tu živi, mislila bih da u kući nema nikoga. Uvek je sve zatvoreno, roletne su spuštene a retko se nešto i čuje u dvorištu. Pretpostavljam da joj je loše zbog serije, jer je bila baš vezana za oca i nikada ga nije prežalila. Više joj ne dolazi ni partner s kojim je bila nekoliko godina u vezi. Muž mi svaki dan prolazi pored njene kuće na posao, nije čak ni otvorenu kapiju video. Nikada se ni sa kim nije ni družila odavde, ali kada bih je srela uvek je bila ljubazna i javljala se – priča komšinica za Kurir.

Ona kaže da Mariju nikada nije posetio ni brat Marko, a da se iz dvorišta jedino može čuti lavež pasa koji je čuvaju.

Marija Milošević je živela sama, a imala je i jednog čoveka koji joj je pomagao oko kućnih poslova, a reč je o Rusu.

Inače, jedan od bliskih prijatelja Marije Miloševih Dragoljub Kočović otkrio je da je Miloševićeva ćerka promenila i broj telefona zbog serije.

– Živi sama i ni sa kim se ne druži. Zaključala se u kuću i zbog ovog haosa ne izlazi čak ni u dvorište, stavila je i novu karticu u telefon da bi izbegla pozive i neprijatnosti. Posvećena je i svojim kućnim ljubimcima, ima dva velika kučeta i jedno malo. To malo joj je poslao Marko iz Moskve da ne bude usamljena. Kuća joj je skromna, ali lepo sređena, video sam kada sam bio u poseti kod nje. A ona izgleda fenomenalno, ima sjajnu liniju, lepša je nego kad je bila devojka, ima crnu kosu i one njene prepoznatljive šiške – navodi Marijin prijatelj za Alo.

Podsetimo, Slobodan Milošević uhapšen je u noći između 31. marta i 1. aprila 2001. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

Што би рекли, пљунута мајка Цветанка!

Stojan

pre 3 godine

Tuzna sudbina cerke srpskog heroja i samo zato sto je njegova cerka. Oni koji su bili placeni da ga brande su ga izdali, izdala ga je nekolicina politicara za sacicu dolara. Najveca srpska sramota.

MARKO I MARIJA MILOŠEVIĆ TRAŽE HITNO OBUSTAVLJANJE SERIJE "PORODICA"
Politika

MARKO I MARIJA MILOŠEVIĆ TRAŽE HITNO OBUSTAVLJANJE SERIJE "PORODICA"

Marko i Marija Milošević su putem svog advokata poslali opomenu pred tužbu i traže hitno obustavljanje serije "Porodica" koja je pre dva dana počela sa emitovanjem, a koja prati poslednjih 72 sata zajedničkog života njihove porodice, pre hapšenja, bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića

31.03.2021

10:56

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija