• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.04.2021

17:08

/VIDEO/ Vučić se sastao sa izaslanikom kralja Bahreina: Mi tek sada uspostavljamo međusobnu saradnju, POKRENUTA INICIJATIVA DA SE OTVORE AMBASADE U OBE DRŽAVE!

Politika

/VIDEO/ Vučić se sastao sa izaslanikom kralja Bahreina: Mi tek sada uspostavljamo međusobnu saradnju, POKRENUTA INICIJATIVA DA SE OTVORE AMBASADE U OBE DRŽAVE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa šeikom Naserom bin Hamadom bin Isom Al Kalifom, sinom kralja Bahreina

- Mi težimo tome da uskoro potpišemo jedan sveobuhvatni međudržavni sporazum između Srbije i Bahreina. Mi ćemo danas nastaviti te razgovore, otkrili smo mnoga polja u kojima možemo daunapređujemo saradnju. Na žalost šeik ostaje samo dva dana u Beogradu, ali ćemo iskorostiti to vreme da predstavimo Srbiju u najboljem svetlu, da pokažemo da smo dobri domaćini - rekao je Vučić.

 

 

- Mi tek sada uspostavljamo pravu saradnju. Pokrenućemo inicijativu da se otvore ambasade u obe zemlje. Ono što je za nas važno to je dao pokušamo da pronađemo način da međusobno učestvujemo u pokretanju direktne linije Beograd - Manama, to će doprineti mnogim turističkim putovanjima. Pozivam prijatelje iz Bahreina da dođu da vide našu zemlju. hvala vam vaše Visočanstvo, osećajte se kao kod kuće. Što se Srbije tiče imaćete lojalnog saradnika. Molim vas da prenesete moje najsrdačnije pozdrave kralju Hamadu. Verujem da ćemo uskoro moći da uzvratimo deo onakvog gostoprimstva kako smo mi imali - rekao je Vučić.

 

 

Nakon njega se obratio i šeik Naser bin Hamad.

- Počastvovani smo što smo dobili priliku da posetimo Srbiju. Temelji koji se nalaze ispod našeg cilja su čvrsti. Veliki je značaj naših bilateralnih veza. Traženo je da se otvori ambasada Bahreina u Beogradu, što je naišlo na sjajan odaziv, kao i amabasada Srbije u Bahreinu. To ćže dosta uticati na međusobnu saradnju.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 3 godine

i treba da imamo odlican odnos sa drzavom kao sto je Bahrein,ogromna drzava,bitan sastanak!

Brankić

pre 3 godine

Ostvareni su dobri prijateljski odnosi, a sada ocekujem saradnju na svim poljima!

Brankić

pre 3 godine

Srbija vodi dobru i odgovornu spoljnu politiku, rezultat toga su nova prijateljstva.Srbija zeli da unapredi i ojaca odnos sa Bahreinom.

Brankić

pre 3 godine

Čast nam je što smo ugostili delegaciju Bahreina i što je ovo početak jedne uspešne saradnje.

Brankić

pre 3 godine

Nadam se da će se proširiti saradnja ove dve zemlje.

Jana

pre 3 godine

Srbija je zahvaljujuci Vucicu postala uvazena zemlja u koju vredi ulagati.

Elena

pre 3 godine

Srbija se trudi da otvori sto vise polja za saradnju, ocekujemo da cemo poboljsati nasu saradnju sa Bahreinom nakon otvaranja ambasade u Beogradu.

Jovana

pre 3 godine

Verujem da smo na pragu jedne lepe i ozbiljne saradnje.

Dane

pre 3 godine

Mnogo pozitivna stvar u celoj prici je to sto su u Srbiji prepoznali veliki potencijal za buducu saradnju.

Ivana

pre 3 godine

Srbija i Bahrein treba da sarađuju sa svim državama na svetu, hvala predsedniče što nas otvarate prema ekonomskim jakim, i vrlo bogatim državama. Ovaj sastanak je vrlo važan za prestolonaslednikom.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija