• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo Onlajn

11.04.2021

13:52

NEMA MESTA ORUŽJU U PREGOVORIMA! Petar Petković odgovorio na provokacije iz Prištine!

Politika

NEMA MESTA ORUŽJU U PREGOVORIMA! Petar Petković odgovorio na provokacije iz Prištine!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković odgovorio je na pretnje članova Samoopredeljenja koji poručuju da će se za stvaranje „velike Albanije“ boriti i puškama ako treba

Petković je na Tviteru upitao lidera Samoopredeljenja i predsednika kosovske vlade Aljbina Kurtija "da li ovakve pretnje puškama znače da vam je stvaranje 'velike Albanije' među glavnim prioritetima?".

- Gde u tom slučaju postavljate dijalog, na petom mestu ili niže? Nema mesta za oružje za pregovaračkim stolom! Budućnost je u miru! - poručio je Petković.

Direktor inspekcije u opštini Kosovska Mitrovica Fidan Ademi, inače član Samoopredeljenja, danas je govorio o ujedinjenju Kosova sa Albanijom.

U objavi na Fejsbuku on je napisao da će se ujedinjenje sa Albanijom dogoditi ili puškama ili referendumom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija