• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2021

17:57

PRAVI JE DIKTATOR! Jeremić pobesneo, preti poštenom narodu: Sve ću vas kazniti! Zapamtićete! Platićete mi!

Politika

PRAVI JE DIKTATOR! Jeremić pobesneo, preti poštenom narodu: Sve ću vas kazniti! Zapamtićete! Platićete mi!

Podeli vest

Sudeći po podršci koju ima u narodu, deluje da su Jeremiću uzaludni svi dilovi sa strancima zbog kojih se sada kuraži po društvenim mrežama

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić osilio se ovih dana, pa je po društvenim mrežama počeo da preti i običnim građanima koji dovedu u pitanje njegovo političko delovanje.

Jeremić kojeg narod Srbije pamti kao zlu paru, najavio je odmazdu i revanšizam prema svim političkim protivnicima, ukoliko dođe na vlast.

Međutim, kako grđani ne mogu da mu oproste upropašćavanje Srbije koje je zdušno sprovodio ruku pod ruku sa Tadićem i Đilasom, on je sada počeo da najavljuje obračun i sa sopstvenim narodom.

Foto: Printscreen Tvitter

Jeremić je, naravno, u stilu pravog malog isfrustriranog diktatora odlučio da lustracija političara treba da počne tamo gde on odredi. Sebe je izostavio.

No, sudeći po podršci koju ima u narodu, deluje da su Jeremiću uzaludni svi dilovi sa strancima zbog kojih se sada kuraži po društvenim mrežama. Narod dobro zna ko je Vuk u jagnjećoj koži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SrbIN

pre 3 godine

Pravi Pozderac, pa kad prokljuca janicarska krv u njemu..... plasim ga se, tako je mocan. Jadna ona njegova zenica

Millle

pre 3 godine

Na ulici, za ovakvo baljezganje, dobio bi opštepoznati srpski repertoar reči, ovako dovoljno je ono što bi Kesić rekao, budala.

Marijac

pre 3 godine

Znamo svi ko je Jeremic. A sad kad vidi da mu nista ne ide po planu onda su mi svu krivi.

Dragana

pre 3 godine

Ne prilici jednoj javnoj licnosti takvo ponašanje i takav recnik!

zoran

pre 3 godine

Jeremić je ljudska beda i mislim da bi ga se postideo i deda Pozderac ,takav smrad ni deda nije bio !

Cinik

pre 3 godine

Ako kojim slučajem pomenuti gospodin ikada dođe na vlast ova dama će se veoma loše provesti. Sticajem čudnih okolnosti mentalni sklop i struktura ličnosti dotičnog gospodina mi je indirektno dobro poznata. On je veoma osvetoljubiv čovek koji ni najsitnije uverde ne zaboravlja. Pamti kao slon i ako nekome nešto ovako obeća, to će sigurno ispuniti, pod uslovom da mu se ukaže prilika. Zato mlada damo, ako ikada dođe čika Vuk na vlast, beži što dalje od Srbije i ne vraćaj se dok sa vlasti ne ode. Čovek nije ni malo naivan, veoma je metodičan i izuzetno strpljiv.

Milan

pre 3 godine

Jeremicu, dodji u Bosnu kod nas imaš prolaz u ovoj tročlanoj lopovskoj vladi za razliku Srbije gdje je sa Miloševićem i Tadićem umro lopovluk.

Tanja

pre 3 godine

Vuce Vuce pa ti i pretis narodu a hoces da ih predstavljas i da se zalazes za njih , ccc

Dada

pre 3 godine

Opozicija ima ozbiljnih problema. Pa zar vi mislite da mi glasamo za vas dok nam vi pretite i kradete nase pare

Danka

pre 3 godine

Moze Jeremic posle ovoga govoriti sta hoce njegova karijera je gotova

Danka

pre 3 godine

Ovo prevazilazi sve granice , drskosti nigde kraja. Sram te bilo Jeremicu

Romanija

pre 3 godine

Dosta je nas Jeremić kažnjavao. Sada može samo da sanja jer mu se prilika više neće pružiti.

Sanja

pre 3 godine

Zaista ne znam sta je ovaj Jeremic umislio?! Ko je on da preti bilo kome? Treba vec jednom da se pomiri sa istinom i cinjenicom da ga narod ne zeli!!!

Nikola

pre 3 godine

Tatin sin. Da mu matori nije bio direktor Jugopetrola, danas bi bio niko I nista. Precenjen ceo život a pritom je potcenjivao sve ostale oko sebe. Izvukao se od vojske, sakrio se u kabinet kod Tadica.

VOJIN

pre 3 godine

ЧУН СЕ ЉУЉНУ, ОДЕ САНАК ПУСТИ, ПРОБУДИ СЕ С ПРСТОМ У НОШИ !!!

Toma

pre 3 godine

Kako posle ovoga Jeremić moze da ocekuje podrsku od naroda.jedan je od najomrazenijih osoba u zemlji.

Mina

pre 3 godine

Dok Vuk Jeremic preti narodu, Vucic nabavlja vakcine,radi na razvoju nase zemlje,prisustvuje vojnim vezbama, a sve zarad boljeg zivota tog istog naroda.dela govore o coveku.

Miloške

pre 3 godine

Ovaj Jeremić je izbubio kompas definitivno. Neko bi trebao da reaguje na ovakvo pisanje.

Ivan

pre 3 godine

Jel može neko da objasni Jeremiću da se tako ne piše ljudima i ne preti im se.

marijapazisad

pre 3 godine

Jeremić je ovakvim pisanjem dotakao dno dna... Sramota.

Djordje

pre 3 godine

Znamo da je lopurada i izdajnik isto tako znamo i za Djilasa da je lopurda, a znamo i za Cedu dosta toga, ono sto ne znamo zasto lopovi nisu u zatvoru?! Jel tamo je lopovima mesto,a ne u politici?!

Dule

pre 3 godine

Ali on mora da bude u zatvoru. To je jedino resenja za njega.

Normalac

pre 3 godine

Tako je Vuče, samo napred, smozdi ove podguznjake, ovoga puta mora biti 6.oktobra.

Sofija

pre 3 godine

Jeremić svojim postupcima sve govori o sebi.

DEDA RAKA

pre 3 godine

Vuče, mutio si sve do juče , danas narod mirno spava - ne bili ga glava. Za moj spas - nedam ti glas !

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Holandija je u polufinalu! Turci pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija je u polufinalu! Turci pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Reprezentacija Holandije poslednji je polufinalista na Evropskom šampionatu u Nemačkoj, pošto je na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu savladala selekciju Turske sa 2:1 nakon preokreta! Za svoj drugi plasman u finale EP u istoriji, popularno "oranje" igraće protiv Engleske 10. jula (21.00) u Dortmundu!

06.07.2024

22:55

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija