• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2021

10:27

OD ČEGA, BRE, JA DA SE PEREM? PA JA IMAM ĆERKU OD 15 GODINA! DA NJU NEKO ZLOSTAVLJA, LIČNO BIH MU PRESUDIO! Dačić otvoreno o optužbama protiv Palme!

Politika

OD ČEGA, BRE, JA DA SE PEREM? PA JA IMAM ĆERKU OD 15 GODINA! DA NJU NEKO ZLOSTAVLJA, LIČNO BIH MU PRESUDIO! Dačić otvoreno o optužbama protiv Palme!

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić kometarisao je, gostujući na TV Hepi, optužbe za podvođenje maloletnica koje je na račun Dragana Markovića Palme iznela potpredsednica SSP Marinika Tepić

 

- Od 2008. godine sam sa Palmom u koaliciji i stotinu puta sam boravio u Jagodini raznim prigodama. Svi znate da Palma organizuje veliki broj događaja, od otvaranja fabrika, preko akcije dodela junica, političkih manifestacija, koncerata... On je na te događaje zvao i ambasadore, popularne pevače... Nekoliko koncerata je bilo organizovano na mestu koje spominje "svedok" Marinike Tepić - rekao je Dačić.

On je dodao da je već 13 godina pod prismotrom policije kao štićeno lice.

- Pa čak i sad dok sedim u ovom studiju, tu je policajac koji sve kontroliše. Ne kontroliše on šta ja pričam, već šta se dešava sa mnom i oko mene i tako je svaki dan od kad ujutru izađem iz kuće, pa dok se ne vratim. Imajući sve to u vidu, jer sam ja javna ličnost, moram da vodim računa kako se ponašam.

Foto: Printscreen/TV happy

Dačić je naglasio da na takve događaje često s njim ide i njegov sin Luka. 

- Sve gde sam ja bio s Palmom dešavalo se pred velikim brojem ljudi i bilo je javno. Nisam ja klinac da idem po žurkama. Neki sad viču da se ja perem... Od čega da se perem? - upitao je Dačić.

Prema njegovim rečima, da njega neko konkretno optužuje on bi imao razlog da se brani.

- Ali da ne ulazimo dalje u priče rekla-kazala. Dragan Marković je išao u Tužilaštvo. Neka nadležni organi sad rade svoj posao. Ovaj slučaj je svakako politički obojen zato što se stvorila nepotrebna fama oko tog svedoka, koji nije promenio ni džemper u kome je bio na konferenciji za novinare Dragana Đilasa i kad je "svedočio", koji se nije plašio kad je upadao u RTS, a sad nema hrabrosti da nešto kaže a da mu ne kriju lice. To je isto kao kad bi sad mi za nešto optužili Đilasa i doveli čoveka, sakrili mu lice i promenili glas, a onda se ispostavi da je to Đorđe Milićević. Pa oni bi onda rekli: "to je namešteno, to je laž!" - rekao je Dačić.

Foto: Printscreen/TV happy

On je istakao da ne želi nikoga da brani ni da optužuje, ali da je reč o osetljivim stvarima.

- Slušajte, ja imam ćerku koja ima 15 godina. Svako ko ima ćerku je posebno osetljiv na ovakve stvari. Lično bih presudio svakome ko bi zlostavljao moje dete. Zato s punom odgovornošću mogu da kaže da nisam imao bilo kakva saznanja, niti su maloletnice bile prisutne u mom okruženju osim kao deo kulturno-umetničkih društava na javnim manifestacijama - rekao je Dačić i dodao:

- Meni sad neki prebacuju da se ja perem i da sam rekao da nisam išao na žurke, nego da sam obilazio muzeje. Pa nisam ja retardiran. Ne obilazim muzeje ni u Parizu, nego sad idem po muzejima u Jagodini.

Prepustimo nadležnima da se ovim pitanjem bave, zaključio je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bezimeni

pre 3 godine

Mi,čitaoci,nismo nadležni da napadamo i branimo nikoga,pa ni Palmu.Postavlja s pitanje kada ste od te Marinke Tepić čuli da je izgovorila i jednu istinitu izjavu! Toliko laži na javnim mestima je iznela da se pitam da li ima ikoga,uključujući i nalogodavce,da veruje u njene izjave! Kao gradjanion,ako ima odredjene dokaze za navedeno ili slična protivzakonita dela, trebalo bi da zna kako se u tim situacijama postupa! Osim toga, ako je imenovana zakonski zastupnik oštećene osobe, valjda slučaj prvo prijavi nadležnim organima,a ne tračaari po čaršiji! Na kraju,psi laju,postoji narodna izreka,psi laju.vetar nosi

Milan63

pre 3 godine

Po meni, ovo je klasična politička podmetačina jer se bazira na navodnom svedoku koji je član SSP. Dakle, braćala, šta si čekao deset godina ako si video neku nepodopštinu? Ne, nego sada kada je u toku obelodanjivanje Đilasovih računa u inostranstvu, hajde da to zatrpamo diskreditovanjem Palme i Dačića nekom navodnom pedofilskom aferom. Ipak, stvar je ozbiljna i samo me čudi da se u to uključio gospodin Jurić. Ne razumem tu njegovu izjavu da je sve što se pripisuje Palmi javna tajna u Jagodini. Pa, ti si, gospodine, tvrdio da imaš kompromitujuće snimke jednog političara, a nisi rekao ko je to nego si se sada uključio u kampanju Marinike Tepić. Ovo treba raščistiti do kraja da bi se prestalo sa prljavim politikantskim kampanjama, a priveli pravdi oni koji su krivi, ali i oni koji lažu. Sudovi su jedino merodavni i morali bi promptno da reaguju da bi se prekinulo to unošenje zle krvi i razdora među ovaj naš narod.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija