• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2021

14:02

U SRBIJI NEMA BOLJEG KANDIDATA OD ALEKSANDRA VUČIĆA! Vulin: Predsednik Srbije ima apsolutno poverenje građana, SNS da objavi ime svog predsedničkog kandidata!

Politika

U SRBIJI NEMA BOLJEG KANDIDATA OD ALEKSANDRA VUČIĆA! Vulin: Predsednik Srbije ima apsolutno poverenje građana, SNS da objavi ime svog predsedničkog kandidata!

Podeli vest

"Aleksandar Vučić je čovek koji ima naše apsolutno poverenje i ne samo naše, već i građana Srbije", izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i pozvao Srpsku naprednu stranku da objavi ime svog predsedničkog kandidata


"Aleksandar Vučić je čovek koji ima naše apsolutno poverenje i ne samo naše, već i građana Srbije. Svaki drugi bi tek morao da ga zasluži, a nema vremena u ovih godinu dana da ga zasluži", rekao je Vulin prilikom gostovanja na televiziji Prva.

On je dodao da Pokret socijalista ima svoju ideologiju i svoja opredeljenja, i da je nekada u stanju da odstupi od svojih stavova, jer veruje Vučiću da će to biti dobro za Srbe i Srbiju.

"Ne znam zašto Srpska napredna stranka okleva da izađe sa svojim kandidatom, hoće li naći boljeg od Vučića? Pokret socijalista je veoma lojalan i hrabar saborac SNS, ali ne znam zašto oklevaju. Nema u Srbiji boljeg kandidata od Aleksandra Vučića, to bi čak rekla i opozicija", istakao je Vulin.


"Pogledajte Srbiju, ima li više puteva, ima li više posla, vakcina, ima li organizovanije države od naše, jesmo li pohapsili bandu i ološ, to je Aleksandar Vučić", dodao je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kim Jong Un

pre 3 godine

Nije tacno, to je tvoje licno misljenje.

Petar

pre 3 godine

Naravno da ce predsednicki kandidat biti Aleksandar Vucic, pa ko bi drugi mogao biti?!

Jasna

pre 3 godine

Predsednik Srbije pre svega je veliki trudom, radom i zalaganjem pridobio poverenje velikog broja ljudi!

Ana

pre 3 godine

Potpuno je u pravu Vulin, Vucic potpuno se bori za bolju buducnost Srbije, narod mu veruje jer svako obecanje se ispuni.

Tamara

pre 3 godine

Rezultati sadašnje vlasti upravo to i potvrđuju. Narod je zato i poklonio poverenje sns stranci, a obzirom da Srbija napreduje sve više, sigurno će to poverenje biti i ubuduće.

Marija

pre 3 godine

Draga Tamara, drago mi je da ti i tvoja Srbija napredujete. I ja živim u Srbiji, ali kod mene nije baš tako dobro.

Jovana

pre 3 godine

Господин Вучић је задобио апсолутно поверење већине грађана Србије, својим радом, прегалаштвом , ентузијазмом и посвећености послу који обавља!То му нико не може оспорити, само што некима то не прија. и не желе да погледају истини у очи!

Jasko89

pre 3 godine

Vučić ima poverenje gradjana, opozicija se služi lažima da bi srušila sadašnju vlast, ali to im neće pomoći.

Andrea

pre 3 godine

Vučić je svojim trudom i radom pokazao da je dostojan kandidat za izbore.

Penzionerj

pre 3 godine

Naravno da je jedini za dugi niz godina. Najvredniji i najposteniji Predsednik Srbije.

Mika

pre 3 godine

Niko drugi osim Vucica ne bi mogao bolje da radi za svoj narod i drzavu.

Nada

pre 3 godine

Vučić ima poverenje građana jer je podigao Srbiju na noge, jer radi u interesu građana i zato mu svi verujemo.

Perica Savic

pre 3 godine

Vucic je jedini i pravi kandidat kojem narod veruje.

Uros

pre 3 godine

Nismo imali boljeg predsednika od Vucica. Ja glasam za njega.

Pahuljica

pre 3 godine

Predsednik Vucic je svojim delima pokazao da je zasluzan sto ima veliko poverenje gradjana. Upravo su dela bitnija od reci. Koliko se bori za svoju zemlju vidi se i po tome sto svakodnevno ulaze u bolji i kvalitetniji zivot naroda.

Jelena

pre 3 godine

Tačno tako, samo u njega narod ima poverenja jer smo svi svedoci šta je uradio i sagradio kako bi građanima obezbedio bolju budućnost. On je naša sigurnost i nada

Vuk

pre 3 godine

Predsednik Vučić je političar koji ima ogromnu energiju i viziju i koji je pokazao veliku odgovornost. Takve osobine su jako važne za jednog državnika.

Radovan

pre 3 godine

Slažem se sa rečima ministra Vulina. Dobro je opisao rad i ličnost predsednika Vučića.

Sava

pre 3 godine

Vučić je svoji radom i zalaganjem postavio ostale kandidate na svoja mesta.

goran

pre 3 godine

Sav napredak koji je ostvaren u Srbiji i sve što je najavljeno da će se raditi jesu najbolje preporuke za nastavak davanja poverenja predsedniku Vučiću.

Svetlana

pre 3 godine

Obzirom koliko se Vucic trudi za Srbiju,ne bi ni valjalo da neko drugi bude kandidat.

Mila

pre 3 godine

Vucic se isuvise zalaze za Srbiju,tako treba i da ostane!

Minja

pre 3 godine

Za ovoliki napredak Srbije zasluzan je Vucic,samtram da ga boljeg kandidata ne bi imali!

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar Vučića stvarno treba predložiti za doživotnog predsednika.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17