• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

14:16

SRAM VAS BILO LAŽOVI I PREVARANTI ĐILASE, TEPIĆ I RAŠKOVIĆ IVIĆ! Palma reagovao posle pisma počasnog konzula u Italiji!

Politika

SRAM VAS BILO LAŽOVI I PREVARANTI ĐILASE, TEPIĆ I RAŠKOVIĆ IVIĆ! Palma reagovao posle pisma počasnog konzula u Italiji!

Podeli vest

Predsednik Jednistvene Srbije Dragan Marković Palma obratio se javnosti saopštenjem nakon što je počasni konzul Srbije u Italiji, profesor Roberto Veraldi demantovao tvrdnje Sande Rašković Ivić da je učestvovao na bunga bunga žurkama u Jagodini

- Sve što su do sada rekli Dragan Đilas najbogatiji političar na svetu okružen kriminalcima, lopovima, lažovima i prevarantima i njegova radnica Marinika Tepić, a u vezi sa slučajem koji su pokrenuli je čista laž. Njihovim lažima pridružila se i Sanda Rašković Ivić, koja je slagala, a sigurno je to radila za neku korist ili neki interes, kada je rekla kako joj je Italijan, počasni konzul Srbije u Italiji profesor Roberto Veraldi rekao kako je dolazio u Jagodinu i da su mu u Jagodini nameštane neke žene i da ga je jedna čekala gola u sobi, To je čista laž gospođo Rašković i profesor Veraldi je to demantovao, preko svog prevodioca Aleksandra Basarića, koji je demanti poslao Biserki Jakovljević, koja je bila njihov tadašnji domaćin u Jagodini, inače direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini i demanti je poslat na više adresa. Sram vas bilo lažovi i prevaranti”, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

Foto: printscreen

Dragan Đilas

ĐILASU POLITIKA I OPOZICIJA SLUŽE DA GA ŠTITE OD ZAKONA, DA NE BI IZ BRISELA REKLI KAKO SE HAPSE OPOZICIONARI. SVAKO KO SE OGREŠIO O ZAKON MORA BITI PROCESUIRAN BEZ OBZIRA KOJOJ STRANCI ILI ORGANIZACIJI PRIPADA

Đilase razlika između tebe i mene je ta, što si ti tukao ženu i tasta u prisustvu dece, a tvoja žena Iva Đilas je podnela prijavu koja još nije procesuirana protiv tebe. Da vidimo ko je držao tu prijavu i zašto nije procesuirana, a to je bilo odmah za zatvor. A ja kada sam čuo, da tvoja radnica, najplaćenija radnica, koja ne zastupa političku ideologiju i borbu za žene, jer da je tako ona bi branila Ivu Đilas, a napadala njenog siledžiju, kako laže o meni, sam sam otišao u tužilaštvo, iako nije postojala i danas ne postoji prijava protiv mene. I rekao sam u tužilaštvu da hoću da se saslušaju svi navodni svedoci, koje oni pominju povodom ovog slučaja.

Foto: Tanjug

Sanda Rašković Ivić

Ta gospođa lažov, Marinika Tepić, rekla je kako ja reketiram donatore, nikada nikoga nisam reketirao i uvek kada je neko nešto hteo da pomogne, nisam hteo da imam ličnu korist, već je taj ko želi da pomogne dobio ugovor i uplatio sredstva na račun grada. I od toga je 47 000 građana, ne samo Jagodine, putovalo u neku zemlju, od studenata do penzionera, privrednika, lekara, medicinskih sestara, vaspitača, poljoprivrednika, vlasnika samostalnih zanatskih radnji, sportista, kulturnih radnika. A gde su tebi Đilase lažove, koji si okružen kriminalcima, lažovima i prevarantima, donatori u gradu Beogradu, gde si trebao da prikažeš 50 puta veće donacije, nego što je to dobila Jagodina. Sada ćete i za to da me napadate. Adresa za napad za siledžijstvo, za profiterstvo nisam ja nego Dragana Đilas.

Gde su vama donacije ? U vašem džepu lažove i prevarantu, okružen kriminalcima, Dragane Đilase. Ti treba da ideš u zatvor. Zašto ne reaguje tužilaštvo, kada cela Srbija priča o 619 miliona evra da si zaradio na sumnjiv način ? Zašto ti nisi procesuiran Đilase? Đilase lažove tebi je mesto u zatvoru, a ne na slobodi. Ti Đilase očekuješ da te ne hapse, zato što bi Evropska unija mogla da kaže “hapsi se opozicija”. Ne hapsi se opozicija gospodo iz Brsiela, nego, lopovi i kriminalci, ma kojoj stranci ili organizaciji da pripadaju. To je razlog što je Đilas politički aktivan i što ima svoju stranku. Da svoj lopovluk krije iza opozicije i da ga Evropa gleda kao opoziconara. On je gospodo u Evropi, lažov, prevarant i siledžija, a ne opozicionar. Svako ko se ogrešio o zakon mora da bude procesuiran. Ja sam rekao “ili Marinika u zatvor ili ja”. Neću se smiriti dokle se to ne desi. Oni su došli u Jagodinu i mislili su da ću ja tu da pravim neku organizaciju da ih neko sačeka. Ma neće nikada niko da vas sačeka. Sve pričajte, sve šta imate recite. A kada su bili u Jagodini lažovi i prevaranti okruženi kriminalcima, Dragan Đilas i Marinika Tepić, izjavu je dao predstavnik organizacije “Žene u crnom”. Srbija zna ko su “Žene u crnom” i da rade protiv Srbije. Izjavu treba da da tužilac, a ne predstavnci političkih partija i antisrpskih nevladinih organizacija - poručio je Marković u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boban

pre 2 godine

Prava vest je da Tepička i Sanda znaju šta su bunga-bunga žurke, valjda su prisustvovale???

Miki

pre 2 godine

Izgleda g.Palma ne svata da su ga " pustli niz vodu", i da vise nije potrban, i zato se pomalo lifruju podaci za aferu

Dragi

pre 2 godine

Gospodine Palma, pošteni srpski domaćine, na pogrešnu adresu upućujete primedbe...to što su Đilas i Marinika Čobanu još uvek na slobodi...to pitajte predsednika Srbije, zašto ih štiti? Njemu je najvažnije da bude na vlasti, da narod mora da bira ili Vučić ili Đilas...pa i budala bi glasala za Vučića. E zato je lopov Đilas još uvek na slobodi.

Milan

pre 2 godine

Potrpaš bagru u zatvor i sutra ispadne da ih progoniš "po političkoj liniji", da ugrožavaš demokratiju, itd... Samo polako, doći će i oni na red!

Milan63

pre 2 godine

Pa sad bi bio red da gospođa Sanda Rašković Ivić popije tužbu za laganje i uznemiravanje javnosti. Ili ćemo čekati neku novu laž i nepodopštinu ove dame, neuropsihijatra po struci, koja sramoti časno ime i uspomenu na svog oca koji se prvi borio za prava krajiških Srba.

ratko

pre 2 godine

aman sta nas briga sta ce reci u Briselu dajte vise skinite ih sa snevnog reda pa nismo mi robovi brisela ,Ajde Vucicu uzdaj se vise u pamet

Penzioner

pre 2 godine

Lažove tužiti i oterati u zatvor na društveno koristan rad!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija