• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo online

03.05.2021

21:07

SAD JE JASNO, ALBANCI MOLE HRVATE ZA POMOĆ! Čolaku: Tražili smo od Milanovića garancije za Tačija i ostale optuženike!

Politika

SAD JE JASNO, ALBANCI MOLE HRVATE ZA POMOĆ! Čolaku: Tražili smo od Milanovića garancije za Tačija i ostale optuženike!

Podeli vest

Lider Saveza Albanaca i Udruženja albanskih boraca u Hrvatskoj Esad Čolaku izjavio je da već tri meseca on i njegove kolege iz udruženja nastoje da pomognu uslovnom oslobađanju bivših boraca OVK, kojima se sudi u Hagu, prenosi Reporteri

Dodao je da su napisali mnogo pisama i uputili Evropskoj uniji i liderima Hrvatske, kako je rekao, sam predsednik Zoran Milanović ima veliko poštovanje prema njima, jer su doprineli ratu u Hrvatskoj i da je prihvatio njihove sugestije.

- U poslednjem pismu koje smo napisali, zatražili smo od Milanovića da sa svojim ovlašćenjima utiče na odluke Haškog tribunala i da da garancije za puštanje na uslovnu slobodu. Takve stvari su pomalo tajne, diplomatija čini svoje, kao pojedinci smo optimistični da će se hrvatska pozabaviti time - rekao je Čolaku u intervjuu za „Infomagazin“ na TV Kljan Kosova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djordje anunaki

pre 2 godine

Sedim ja svi sede, ustanem ja svi ustase. Dovoljno je samo pola recenice genijalnog Milovana Ilica Minimaksa, da opise esenciju hrvatskog naroda.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija