• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

13.05.2021

13:38

Nebojša Bakarec: Đilas targetira Danila Vučića!

Politika

Nebojša Bakarec: Đilas targetira Danila Vučića!

Podeli vest

Dragan Đilas putem svog portala „Direktno“ targetira Danila Vučića, najstarijeg sina predsednika Vučića. Prvo ću dokazati da je portal „Direktno“ glasilo laži i obmane. Odlukama Komisije za žalbe Saveta za štampu, koji su osnovali i UNS i NUNS i druga novinarska udruženja, po dve žalbe koje sam podneo protiv portala „Direktno“ i „Nova S“, dokazano je da su ovi đilasovski portali objavljivali lažne vesti. Važan je dokaz o lažima koji je javnosti pružila Komisija za žalbe Saveta za štampu. Ovakve lažne vesti se pojavljuju svaki dan na sajtovima „Direktno“ i „nova.rs“

 

Da podsetim, ova dva portala su objavili šest lažnih vesti o tome da sam pozvao na likvidaciju cele opozicije, Đilasa i saradnika. Komisija za žalbe Saveta za štampu, me je pre 3 dana obavestila da je izrekla dve najveće kazne kojima raspolaže, jednu portalu„nova.rs“, i jednu portalu „Direktno". Komisija za žalbe Saveta za štampu je konstatovala, citiram, da je portal  „Direktno.rs“ prekršio tačku 2 Odeljka I (Istinitost izveštavanja) Kodeksa novinara Srbije, i da je portal  „Direktno.rs“ prekršio i tačku 1 Odeljka II (Nezavisnost od pritiska), po kojoj naslov teksta ne sme da bude u suprotnosti sa suštinim teksta. Novinari, ekeperti i sudije, članovi Komisije za žalbe Saveta za štampu, odreda nisu istomišljenici vlasti, već kritičari. Komisiju čine: Dragan Đorđević, Tamara Skroza, Ljiljana Smajlović, Vlado Mareš, Zlatko Čobović, Zorica Višnjić, Vida Petrović Škero, Snežana Andrejević, Jelka Jovanović, Bojan Cvejić i Olivera Milošević. Hvala članovima ove Komisije, zbog toga što su konstatovali da „Direktno“ i „Nova S“ lažu i obmanjuju javnost. Pobedio sam ove portale laži i sada je dokazano da obmanjuju javnost. I sad dolazim do poente.

Đilasov portal „“Direktno svaki dan objavljuje najmonstruoznije laži. Tako je „Direktno“ juče objavio saopštenje, monstruozne laži i izmišljotine mafijaškog klana Belivuk, oružanog krila terora, da je Danilo Vučić umešan u poslove i sukobe navijačkih klanova Partizana. U ovim okolnostima kada se država bori protiv mafij klana Belivuk koji se lažno predstavljao kao navijačka grupa Partizana, a u stvari se bavio trgovinom narkoticima, pljačkama i ubistvima, u tim okolnostima objaviti lažnu vest na 6 strana, o Danilu Vučiću, najstarijem sinu predsednika Republike, je crtanje mete na njegovom čelu i ravno je pozivu na njegov linč i ubistvo. Portal „Direktno“, dokazano glasilo obmane i laži, je ovim tekstom o Danilu Vučiću, dokazao da je glasilo klana Belivuk, glasilo oružanog krila mafije i terora. Vlasnik portala „Direktno“ je Dragan Đilas. Time se Đilas obračunava sa porodicom Aleksandra Vučića.

Najmanje tri godine se priprema teren u Srbiji, za atentat na predsednika Vučića. Setimo se svedočenja uhapšenog plaćenog ubice Čabe Dera, da mu je srpska mafija nudila novac da ubije predsednika Srbije. Setimo se oružja pronađenog u Jajincima, u blizini kuće oca predsednika Vučića. Setimo se pokušaja ubistva predsednika Vučića u Srebrenici 2015. Setimo se snajper naslovnica, i targetiranja predsednika Vučiću u NIN-u, Danasu, i drugim Đilasovim medijima. Setimo se višegodišnje dehumanizacije svih članova porodice predsednika Vučića. Setimo se silnih pretnji ubistvima Vučiću i i članovima njegove porodice. Setimo se da Đilas i bratija pripremaju teren od 2018. godine, kada počinju da šire laži o Vučićevom fašizmu u Srbiji. Setimo se silnih pretnji đilasovaca - javnih ličnosti, koji već 3 godine prizivaju nasilnu promenu vlasti, u krvi, na ulici. Konačni dokaz je isplivao posle hapšenja mafijaškog klana Belivuk. U skrovištima mafijaškog klana Belivuk pronađen je ogroman arsenal oružja dostojan manje vojske. Setimo se da je načelnik UKP, g. Bogdan Pušić je u kontekstu hapšenja mafijaškog klana Belivuk, izjavio da je na dan otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji, bilo predviđeno izvršenje atentata na predsednika Srbije.

Posle ovog ubilačkog teksta u Đilsovom portalu laži „Direktno“, sasvim je jasna veza između oružanog i političkog krila mafije i terora. Jasno je da je Đilas šef političkog krila mafije i terora, a da je Đilasova stranka SSP, političko krilo mafije! Da li je Đilas na čelu naručilaca i finansijera pripremanog atentata na predsednika Vučića? Setimo se da oligarh Đilas ima ogromna materijalna sredstva na raspolaganju, i bezumnu mržnju prema predsedniku Vučiću. Setimo se samo veza Đilasa i Marinike Tepić Čobanu Živku, sa kriminalcima Vladom Japancem, Novakom Filipovićem, Milutinom Bakićem i Milanom Dabovićem. Kada neko 3 godine seje laži da je Vučić fašista i kriminalac, da su i članovi njegove porodice umešani u kriminal, kada im preti likvidacijom i vešanjem, kada ih dehumanizuje i demonizuje godinama, onda on priprema teren za atentat koji je trebalo da izvede mafijaški klan Belivuk, oružano krilo političkog krila. Kao što vidimo postoje naručioci i finansijeri pripremanog atentata na predsednika Vučića, postoje inspiratori atentata, a u krivičnopravnom smislu, I podstrekači ili pomagači. Postoji politička pozadina pripreme atentata na Vučića. Izgleda da su odlučili da prvo likvidiraju Danila Vučića. Da li Danilo Vučić ima ljudska prava? Da li deca Aleksandra Vučića imaju ljudska prava? Da li porodica Aleksandra Vučića ima ljudska prava? Izlišno je, ali reći ću zbog toga što su neki to smetnuli s uma, da Angelina, Anđelko, Tamara, Ksenija, Milica, Danilo, Andrej, Aleksandar i Vukan, imaju jednaka ljudska prava kao Đilas, Marinika i svi đilasovci. Kako bilo ko može da zanemari to da trogodišnje dete, maleni Vukan, mora da bude zaštićen? Kako bilo ko može da zanemari to da sjajni mladić Danilo Vučić, sin, unuk, brat, mora da bude zaštićen, jednako kao i deca Dragana Đilasa i Marinike Tepić. Đilasov portal „Direktno“ je odlučio da Danilo nema ljudska prava i da ga treba dehumanizovati i likvidirati. Da li je Đilas dao nalog direktoru portala „Direktno“ Đorđu Stefanoviću da objavi ove smrtonosne laži o Danilu?

Da parafraziram velikog pesnika V. P. Disa, koji baš kao da je o Đilasu pisao u kultnoj pesmi „Naši dani“: „Pokrao je sve hramove i ćivote, ismejao sve vrline i poštenje, ponizio sve grobove i živote, uprljao i opelo i krštenje, pokrao je sve hramove i ćivote“. Odbranićemo i porodicu Vučić i Srbiju! Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Pobedio sam đilasovske sajtove – Savet za štampu potvrdio da „Direktno“ i „Nova S“ šire lažne vesti!
Politika

Nebojša Bakarec: Pobedio sam đilasovske sajtove – Savet za štampu potvrdio da „Direktno“ i „Nova S“ šire lažne vesti!

Odlukama Кomisije za žalbe Saveta za štampu, po dve žalbe koje sam podneo protiv portala „Direktno“ i „nova.rs“, dokazano je da su ovi đilasovski portali objavljivali lažne vesti. Nevažno je što sam u ovom slučaju ja bio žrtva njihovih laži. Važan je dokaz o lažima koji je javnosti pružila Кomisija za žalbe Saveta za štampu. Ovakve lažne vesti se pojavljuju svaki dan na sajtovima „Direktno“ i „nova.rs“, samo što većina onih koji su pogođeni lažnim vestima, ili nije upućena u postojanje i mogućnosti Saveta za štampu, ili nema volje da se „bori sa vetrenjačama“

11.05.2021

21:31

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija