• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2021

10:32

PALMA: ĐILASU DA SE ODUZME PASOŠ I DA SE UHAPSI!

Politika

PALMA: ĐILASU DA SE ODUZME PASOŠ I DA SE UHAPSI!

Podeli vest

"Dragan Đilas mora da ide u zatvor da ne ponovi delo koje se zove "nasilje u porodici", a radi se o slučaju u kome je Dragan Đilas pretukao suprugu i tasta ispred maloletne dece i pretio supruzi da će da joj odrubi glavu, što je pretnja smrću. Tada je Đilasova supruga Iva Đilas podnela krivičnu prijavu i na istu se svojeručno potpisala, a Đilasov tast Boban Pelević je tada u razgovoru za Kurir rekao da ga je Ðilas udario, te da ih bivši zet teroriše već dve godine. Pošto je ovaj postupak pokrenut, a onda zataškan od strane nekih ljudi i držan u fioci i da Đilas ne bi ponovio delo i da ne utiče na svedoke, tražim od Tužilaštva da Đilasa sasluša i uhapsi dok traje postupak. Takođe, nadležni organi treba da oduzmu Draganu Đilasu pasoš da ne bi pobegao u neke zemlje, sa kojima Srbija nema ugovor o ekstradiciji, sa parama koje je stekao na sumnjiv način, jer on je najbogatiji političar u Evropi, a nije rekao odakle mu toliki novac, kako ga je zaradio i da li je platio porez na taj novac u svojoj državi i da li je novac izneo na račune u inostranstvo", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi televiziji

 

"Ja sam se sam prijavio u Tužilaštvo i tražio da se ubrza postupak, a ne Đilas i njegovi lažovi i prevaranti. Oni nisu protiv mene podneli krivičnu prijavu jer znaju da lažu, ali krivične prijave sam podneo ja, kao i drugi oštećeni protiv lažova i prevaranta iz Đilasove partije i njegovog okruženja", rekao je Marković i ponovio da poziva na tv duel i Đilasa i sve njegove lažove i prevarante sa kojima se okružio, na bilo koju televiziju, uključujući i njegove medije, a može i na televiziju u Severenoj Makedoniji, kao neutralnoj, a, kako je rekao Marković, može i tv duel u beogradskoj Areni.

"Neka dođu u Arenu svi njegovi, samo prethodno da se izvrši provera da li su i kada hapšeni i osuđivani i da li imaju zdravstveni karton u psihijatriji. Ovaj slučaj ne može da ostane u vazduhu. Oni su se ućutali sa svojim lažima, ali ne može ovako da ostane. Mora neko da odgovara za sve laži koje je izgovorio. Oni su mene napali sa lažima, a ja se branim, iako nemam od čega. Sa istinom i argumentima i sve njihove laži sam dokumentovano demantovao", rekao je Dragan Marković Palma i dodao da je do sada saslušano 27 svedoka, te da se radi o ljudima koje su pominjali Marinika Tepić i ostali lažovi i prevaranti, a to su, kako je rekao Marković, konobari, portiri i Markovićevi gosti na zvaničnim događajima.

"Nijedan svedok nije saslušan od onih koje je pominjala Đilasova radnica da terete navodno mene zato što ih nema, osim jednog kriminalca iz njihove partije, a neka kažu javno šta je rekao taj kradljivac automobila na saslušanju", poručio je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čile kg

pre 2 godine

A ti nisi još uhapšen ...3000 din za tigra i končareva

zoran

pre 2 godine

I ti si poslanik u Narodnoj skupštini!?...bednik i prevarant

milan

pre 2 godine

Prvo krmak da ode u svinjac i da odleži par godina, pa onda ima pravo da rokće na druge!!!

Oradea

pre 2 godine

E prasetino neljudska sa njuskom zabijenom u blato.

nesko09

pre 2 godine

O kome bi onda raspravljali u Skupstini i mnogim medijima?Ne dirati dok ne smislite novog Djilasa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija