• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2021

15:27

ONAJ KO MISLI DA MOŽE DA VRŠI PRITISAK NA VUČIĆA, UOPŠTE GA NE POZNAJE! Petković o žestokim pritiscima uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine!

Politika

ONAJ KO MISLI DA MOŽE DA VRŠI PRITISAK NA VUČIĆA, UOPŠTE GA NE POZNAJE! Petković o žestokim pritiscima uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković prokomentarisao je za Informer.rs sve žešće pritiske na predsednika Srbije Aleksandra Vučića uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine


- Nesporno je da se predsednik Aleksandar Vučić nalazi pred ogromnim pritiscima po pitanju Kosova i Metohije i da se oni poslednjih dana intenziviraju. I mogu vam reći samo jednu stvar – onaj ko misli da na njega može vršiti bilo kakav pritisak, on ga ne poznaje uopšte. A on će svima koji misle drugačije, poslati jasnu poruku - rekao je Petković.

Podsetimo, uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine sredinom juna, rastu pritisci Zapada na zemlje Evropske unije koje su ostale hrabre i nisu priznale nezavisnost lažne države Kosovo. Posle pritisaka na Grčku, koja je najavila unapređenje odnosa sa Prištinom na nivo kancelarije, na red je došla Španija. Kako su objavili pojedini albanski mediji na KiM, Španija planira da uskoro u Prištini da otvori kancelariju za vezu?!?

Na ovaj način, nedvosmisleno, zapadni moćnici pokušavaju da predsednika Srbije Aleksandra Vučića sateraju u ćošak...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomić Bane

pre 2 godine

On ti je kao tikva u vodi... Što ga više pritisneš, on više iskoči...

HTELI BI VUČIĆA DA SATERAJU U ĆOŠAK! UOČI NASTAVKA DIJALOGA BEOGRADA I PRIŠTINE SVE ŽEŠĆI PRITISCI NA ZEMLJE EU KOJE NISU PRIZNALE LAŽNU DRŽAVU! Posle Grčke, na red došla i Španija!
Politika

HTELI BI VUČIĆA DA SATERAJU U ĆOŠAK! UOČI NASTAVKA DIJALOGA BEOGRADA I PRIŠTINE SVE ŽEŠĆI PRITISCI NA ZEMLJE EU KOJE NISU PRIZNALE LAŽNU DRŽAVU! Posle Grčke, na red došla i Španija!

Uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine sredinom juna, rastu pritisci Zapada na zemlje Evropske unije koje su ostale hrabre i nisu priznale nezavisnost lažne države Kosovo. Posle pritisaka na Grčku, koja je najavila unapređenje odnosa sa Prištinom na nivo kancelarije, na red je došla Španija. Kako su objavili pojedini albanski mediji na KiM, Španija planira da uskoro u Prištini da otvori kancelariju za vezu?!? Na ovaj način, nedvosmisleno, zapadni moćnici pokušavaju da predsednika Srbije Aleksandra Vučića sateraju u ćošak...

31.05.2021

13:54

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija