• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2021

20:07

SAMO ZAJEDNO POBEĐUJEMO! ZA SRBIJU! Vučić objavio FANTASTIČAN SNIMAK O BORBI NAŠE ZEMLJE PROTIV KORONE! Video

instagram/avucic

Politika

SAMO ZAJEDNO POBEĐUJEMO! ZA SRBIJU! Vučić objavio FANTASTIČAN SNIMAK O BORBI NAŠE ZEMLJE PROTIV KORONE! Video

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu "avucic" snimak o uspešnosti naše zemlje u borbi protiv najveće pošasti 21. veka - koronavirusa

 

 

Vučić je u potpisu uz video naveo "Samo zajedno pobeđujemo! Za Srbiju".

U videu se navodi da je Srbija na najveću pošast 21. veka reagovala spremno i odlučno i da je država od početka shvatila da vakcinacija nije geopolitika već spas.

"Zato je Srbija jedna od vodećih zemalja u svetu po broju vakcinisanih i prva u Jugoistočnoj Evropi koja će da proizvodi vakcine", navodi se u videu.

Navodi se i da Srbija u tim vremenima nije zaboravila susede, te da je vakcine donirala i zemljama regiona, kao i da je omogućila vakcinaciju stranim državljanima.

O tome su izveštavali i svetski mediji, na šta video podseća, uz poruku: "I svet je prepoznao da je Srbija lider u borbi protiv koronavirusa".

Podseća se i da su "u najrekordnijem roku izgrađene najmodernije laboratorije i bolnice", kao i da su u vreme najveće krize povećana primanja zdravstvenim radnicima i donete ekonomske mere za pomoć građanima i privredi.

"I uspeli smo da postanemo broj jedan, zato što smo se zajedno borili za svaki život i za svako radno mesto. Borićemo se i dalje i pobedićemo sve", poruka je u video prilogu koji je na svom Instagram nalogu večeras postavio predsednik Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 2 godine

Zahvaljujući marljivom radu naše trenutne vlasti i njihovoj borbi za nabavku vakcina kojima su nas zaštitili fenomenalni rezultati se vide a na korak smo do pobede nad ovom pošasti zvanom Korona što je za svaku pohvalu.

dunja

pre 2 godine

Uprkos Coroni i svim problemima najuspesnija smo zemlja u regionu!

dik

pre 2 godine

Srbija ima veliko srce to i je dokazala isporukom vakcina svojim susedima

Ivana

pre 2 godine

Počela je prijava za 3000 dinara za svakog ko se vakciniše. Hvala našem predsedniku vučiću koji je zaista našu državu ojačao. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu št činite sve da građani Srbije žive bolje.

Jelena

pre 2 godine

Samo ćemo masovnim vakcinisanjem pobediti kpronu. Hvala našoj državi koja nam je obezbedila besplatne vakcine.

Aurora

pre 2 godine

Posledice koronavirusa bile su blaže jer je naša zemlja uspela pravovremeno da nabavi dovoljne količine vakcina i otpočne imunizaciju. Rezultati su vidljivi i zaista sam ponosna na našu zemlju, ali i odgovornost građana.

Aurora

pre 2 godine

Uspeh u borbi protiv pandemije je očigledan. Ljudi se vakcinišu, a širenje virusa se znatno smanjilo. Nadam se da ćemo uskoro privesti kraju borbu protiv koronavirusa.

Petar

pre 2 godine

Tako je, bravo Srbijo. Ko nije treba takodje da se vakcinise.

Nina

pre 2 godine

Borba je duga ali mi smo i do sada uspeli da se izborimo sa svim nedaćama pa će tako biti i ovog puta.

Vladimir

pre 2 godine

I dalje moramo sa ozbiljnije tačke gledišta da posmatramo sve ovo jer jedino imunizacijom možemo doći do uspeha i u što kraćem roku rešiti se ove opake bolesti.

Bojan

pre 2 godine

Zajedno smo mnogo jači i podrška koju medjusobno stvorimo je veoma važna za ovu borbu.

Sanja

pre 2 godine

Srbija je na najveću pošast 21. veka reagovala spremno i država je od početka shvatila da vakcinacija nije geopolitika već spas.

Dragana

pre 2 godine

U vreme najveće krize povećana su primanja zdravstvenim radnicima i donete ekonomske mere za pomoć građanima i privredi.

srculence15

pre 2 godine

Snimak je divan, krenule su mi suze na oci.

Ristan

pre 2 godine

Zahvaljujući marljivim radu aktuelnoj vlasti, Srbija se dobro izborila sa ovim opakim virusom.

Marko

pre 2 godine

Bili smo dobro organizovani i pokazali smo da se dobro drzimo i vladamo kriznom situacijom.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija