• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.06.2021

11:19

OD DANAS MOŽETE DA SE VAKCINIŠETE U OVOM TRŽNOM CENTRU! Otvoren novi punkt za vakcinaciju u Beogradu

Politika

OD DANAS MOŽETE DA SE VAKCINIŠETE U OVOM TRŽNOM CENTRU! Otvoren novi punkt za vakcinaciju u Beogradu

Podeli vest

U Beogradu je danas otvoren novi punkt za vakcinaciju protiv korona virusa, a nalazi se u Beo šoping centru

Na tom punktu, u ulici Vojislava Ilića 141, građanima su na raspolaganju Sinofarm i Fajzer vakcine, a obezbeđeno je ukupno 100 vaučera u vrednosti od po 3.000 dinara koje će dobiti svaki peti vakcinisani građanin.

Otvaranju novog punkta prisustvovali su zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i članice grupe Hjurikejn, koje su time podržale proces imunizacije građana.

Punkt u Beo šoping centru danas će raditi od 10 do 20 sati, a od sutra će građani tu svakog dana moći da prime vakcinu od 12 do 20 sati.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija