• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2021

21:51

ŽIVIMO U OZBILJNOJ DRŽAVI, OVA KORONA GODINA JE TO POKAZALA! Radovanović: Na ozbiljan način promišljamo sadašnjost i budućnost!

Printscreen TV Pink

Politika

ŽIVIMO U OZBILJNOJ DRŽAVI, OVA KORONA GODINA JE TO POKAZALA! Radovanović: Na ozbiljan način promišljamo sadašnjost i budućnost!

Podeli vest

Novinar i publicista Ivan Radovanović objasnio je večeras u emisiji "Hit tvit" na TV Pink da je prošla godina u kojoj nas je zadesila korona pokazatelj da je Srbija ozbiljna država

Radovanović je istakao da je srećan što je ova godina pokazala kakva je Srbija sada zemlja.

Ova godina je pokazala da država u kojoj živom je jedna od onih koja na ozbiljan način promišlja i sadašnjost i budućnost. Krenuli smo od nabavke maski, pa respiratora, pa sa izgradnjom bolnica, nabavkom vakcina, pa sa sada i njihovom proizvodnjom, rekao je Radovanović.

On je dodao da je Srbija zemlja koja štiti svoj narod.

- Drago mi je što je ovo sve ovako. Ne moramo da brinemo da ćemo završiti na ulici i da će nas pustiti da uginemo kao psi, kao što su to neki prethodni radili.

Radovanović je ocenio da slučaj Rio Tinto govori sve o političkom životu kod nas.

- Izgelda da imamo samo jednog čoveka koji se stvarno bavi politikom. Imate Vučića koji drži konferenciju za medije, priča o planovima, podacima, pokazao je papire i Mariniku sa parolama od pre 100 godina. Oni samo jedno isto lupetaju. Ponekad mi izgleda da Vučić ima više odgovora nego oni glupih pitanja. Oni ne pričaju o elementarnim stvarima - rekao je Radovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
seljober iz Ivanjice

pre 2 godine

Uncle Fester Radovanović je jedan od vidjenijih novinara iz ANUSa (Aleksandrovog Novinarskog Udruženja Stradije). On je , zajedno sa gergom J.Vučićevićem, postao deo uobičajene crevne flore intestinuma Aleksandra Veličanstvenog .

Lazni Bot

pre 2 godine

Sem na fizicki izgled,zivot sa Oliverom Zekic utice i na psihu

Zaharova

pre 2 godine

Pa na Pink se i dolazi samo da se hvali Vucic.

Asd

pre 2 godine

XaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaXaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaXaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaXaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaXaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaXaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija