• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2021

12:04

PALMA AKO JE KRIV ODGOVARAĆE, ALI NEMOJTE UNAPRED DA MU SUDITE JER GA OPTUŽUJE NEKO KO NE RAZLIKUJE KOKOŠKE I DROGU! Vučić "oduvao" novinara N1! Video

printscreen RTV Pink

Politika

PALMA AKO JE KRIV ODGOVARAĆE, ALI NEMOJTE UNAPRED DA MU SUDITE JER GA OPTUŽUJE NEKO KO NE RAZLIKUJE KOKOŠKE I DROGU! Vučić "oduvao" novinara N1! Video

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Jagodini, odgovarajući na pitanje novinara N1 da li današnjim pojavljivanjem sa Draganom Markovićem Palmom na otvaranju fabrike u tom gradu šalje neku poruku, rekao da će Marković, ako je učinio bilo šta nezakonito, odgovarati, ali da ne bi trebalo suditi o nečijoj krivici na osnovu optužbi nekog ko je državu optuživao da umesto kokošaka drži drogu...

 

- Ja sam čovek koji se striktno drži pravnih normi i danas sam došao na otvaranje fabrike. Kada bih govorio o svakoj istrazi, do sada bi bilo bolje da se sam udavim jer nikada nigde ne bih smeo da se pojavim od silnih laži koje sam o sebi slušao. Ukoliko je Dragan Marković kriv za bilo šta, ukoliko je uradio bilo šta nezakonito, odgovaraće i niko ga neće štititi, ni ime ni prezime, ni partijska knjižica. Samo nemojte da polazite da je on kriv jer ga je za nešto optužio neko ko nas je optužio da umesto kokošaka držimo drogu, a kada smo pronašli kokoške onda nije bilo ni izvinite. I tako iz dana u dan, i to nas optužuju uposlenici u firmi jednog tajkuna čiji je jedini interes da zemlju opljačka i da je uništi. U tome je razlika između onih koji danas upravljaju zemljom i koji su zemljom upravljali nekada - rekao je Vučić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlajko77

pre 2 godine

Naravno, niko nije zasticen , pa ni gospodin Markovic !

sns

pre 2 godine

Reče neko ko je zagovornik ideologije "100 Musilimana za jednog Srbina" i "Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica"!

nedeljko

pre 2 godine

Vucic je ovde dosao na otvaranje fabrike, da uvelica taj dogadjaj, nema nikakve veze sa postpukom protiv Palme. Palma ako je kriv, on ce i da odgovara, prethodnih dana smo videli da bahati stranacki funkcioneri nisu zasticeni, preko Jovicica smo shvatili da je tako!

Ana

pre 2 godine

Nikog ne treba napadati bez dokaza na osnovu nekih prica , naravno da ako je kriv da ce odgovarati, ali ako se dokaze suprotno zapusice se usta ovima sto sve unapred znaju.

Aca

pre 2 godine

Naravno da se podrazumeva da ako je Palma kriv da ima da odgovara.

Neša

pre 2 godine

Naravno da ne postoji niko u Srbiji i nšire ko misli da može da zaštiti Palmu ako se dokaže da su optužbe tačne.Tanko je ali da sačekamo.

Daki

pre 2 godine

O tome da li je neko kriv ili ne odlučuje sud a ne kuloarske priče i tračevi.

Jelena

pre 2 godine

Niko nije kriv dok se to ne dokaže, a isto tako svako mora snositi krivicu za svoje postupke

Tajci

pre 2 godine

Ne treba nikome suditi unapred. Nadležni organi treba da se bave Palminim slučajem, pa tek kad dokažu istinu, možemo o tome govoriti.

Tea

pre 2 godine

Mogu samo zamisliti koliko je Palmi bilo neprijatno kada su novinari postavili to pitanje. Čoveku sude unapred, iako ne postoje dokazi koji potvrđuju tu priču.

Tea

pre 2 godine

Zakon je jednak za sve i nikog ne štiti. Markoviću sigurno niko neće gledati kroz prste ukoliko se utvrdi da je kriv.

Tasa

pre 2 godine

Ovo su sve priče rekla-kazala, a gde su dokazi da je Palma umešan u pedofiliju? Ne postoje i zato ne treba vređati čoveka.

ivanica

pre 2 godine

Pa ako je kriv nema tu šta da se priča, ako nije tim bolje.

Jovana

pre 2 godine

У Србији неће бити заштићених , па ни Палма неће бити изузетак , ако је крив!

Anna

pre 2 godine

Svakako ako je čovek kriv odgovaraće , zakon je za sve isti!

Anna

pre 2 godine

Možda čovek nije kriv. Ako nema dokaza i ako nije pocinio ništa onda ne može biti kažnjen!

Jana

pre 2 godine

Uskoro ce se saznati prava istina, ako jeste kriv ondq ce i odgovarati

Jovana

pre 2 godine

Svako je nedužan , dok se ne dokaže krivica!

Ana

pre 2 godine

Svakako da zastite nema, ali hajde da ostavimo nadleznima da urade svoj posao.

Maja

pre 2 godine

Predsednik kao pravnik zna da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. A u svakom slučaju predsednik i ova vlast su jasno pokazali da nema zaštićenih, da će svako ko je kriv da odgovara za svoje postupke.

Perica

pre 2 godine

Palma ako je prekrsio zakon morace da odgovara Vucic ga nece stititi.

Leo

pre 2 godine

Morate prvo da dokažete da li je kriv pa onda da ga optužujete.

Jelena

pre 2 godine

Jos uvek se ne zna da li je Palma kriv, ruzno je suditi tako ljudima. Ukoliko se dokaze da jeste,snosice odgovornost!

Marica

pre 2 godine

Predsednik je zaista i dokazao u vise slucajeva da ne planira nikog da stiti od lica pravde.

Tare

pre 2 godine

Selektivna pravda posebno sa ovim istorijski podrzanim gromadama u srpskim gradovima bila bi nedopustiva, Palma ima reputaciju koju nijr lako poljuljati zato bez dokaza ne suditi.

Ter

pre 2 godine

Zar je trebalo da ne otvori Vucic fabriku zato sto Palma ima udeo u nekom sudskom procesu

VUČIĆ DOBIO TITULU POČASNOG GRAĐANINA JAGODINE!
Politika

VUČIĆ DOBIO TITULU POČASNOG GRAĐANINA JAGODINE!

Danas je u Jagodini otvorena nemačka kompanija "Fischer automotive systems", a nakon svečane ceremonije gradonačelnik Dragan Marković Palma saopštio je da je vlasnik grupacije "Fischer" Klaus Fišer dobio titulu počasnog građanina Jagodine, a da je doneta odluka i da istu titulu ponese predsednik Srbije Aleksandar Vučić

10.06.2021

11:23

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija