• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.06.2021

13:33

SRBIJO, GLAVU GORE, BIĆE JOŠ PRITISAKA, NE DAMO SE! Vučić se video porukom obratio narodu nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu! /VIDEO/

printscreen

Politika

SRBIJO, GLAVU GORE, BIĆE JOŠ PRITISAKA, NE DAMO SE! Vučić se video porukom obratio narodu nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima nakon usvajanja sramne Rezolucije o Srebrenici od strane crnogorskog parlamenta

- Poslednjih dana i nedelja bili smo izloženi velikim pritiscima. Očekivali smo ih. Očekivali smo ih od svih onih koji su učestvovali u pokušaju stvaranja tzv. nezavisnog Kosova. Očekivali smo ih od svih onih kojima ne pada lako činjenica da Srbija napreduje najbrže u savremenoj istoriji. Nismo ih očekivali od onih koji su nam uvek bili najbliži. Ovo govorim zbog onih koji to moraju da izdrže, a to je srpski narod, ma gde on živeo. Moramo da se borimo još snažnije za svoju zemlju, za svoju Srbiju i naše građane. Da odgovorimo na svaku optužbu, ali da nikoga ne vređamo. Srbija će u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta, nećemo donositi ishitrena rešenja i nećemo vređati one koji su te odluke protiv interesa Republike Srbije donosili. Bićemo uvek uz naš narod u Crnoj Gori, mi nikog bližeg od njih nemamo. Sve ono što smo postigli i ekonomski rast ne znače nam ništa ako naše komšije nisu još bogatije. Spremni smo da pomognemo i narodu u Crnoj Gori, da investiramo, da ulažemo u nove fabrike. Nikada nećemo pozivati ljude da negde letuju ili ne letuju, ali ćemo umeti da napravimo odnos koji zaslužuju vlastodršci koji nas ne konsultuju, a trude se da uvrede Srbiju. Naš odnos nikada neće biti udvorički i podanički. Mi nemamo gazde u stranim ambasadama, naš jedini gazda i jedino kome jesmo sluge su građani Srbije. Građani Srbije, glavu gore. Imaćemo još rezolucija, sve će biti prepisane - rekao je Vučić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beli

pre 2 godine

Da upravu su Crnogorci i treba da jebu ovaj maluman narod, dajemo im vakcine da prezive, a oni nam se tako zahvalili, glupa Srbijo dalićes uopšte progledati i prestati da primas taj crnogorski šljam od naroda u Srbiju...

deda Raša

pre 2 godine

Sve ti je na svom mestu. Vakcine su ti naj manja ali humanitarna stavka, šta je sa onih 10 godina odvajanja od LD za zemljotresom pogođenu Crnu Goru? i to zaboravili? Hraniš kuče a ono te ujede.

Slavica

pre 2 godine

Tako je predsednice, ne damo se, imate nasu punu podrsku.

Dragana

pre 2 godine

Sramna Rezolucija od strane Đukanovica, ali mi se ne predajemo.

Ruta

pre 2 godine

Predaja za Srbiju nikada nije bila niti ce biti opcija!

Milan63

pre 2 godine

Mudra, odmerena i državnička poruka predsednika Srbije srpskom narodu ma gde on živeo, kao i svim građanima Srbije na ovaj sramotni gest Krivokapića, Bečića i Abazovića sa sve Milom Đukanovićem. Mi ne treba da se osvetnički ponašamo prema celoj Crnoj Gori, niti da nanosimo štetu u turističkoj sezoni u mestima gde žive i prihoduju većinom Srbi, ali treba da označimo i sankcionišemo sve one političare u CG koji nanose štetu srpskom narodu i Srbiji. Mi ne smemo da oćutimo na ove skandalozne pokušaje stigmatizacije srpskog naroda i na njihove izvođače radova u regionu.

Milan63

pre 2 godine

Da dodam. Bio bi red i da se ovim povodom oglasi i Srpska pravoslavna crkva koja je iznedrila Zdravka Krivokapića za ključnu poziciju u Crnoj Gori. Da saznamo konačno šta je sve ovo.

Pera

pre 2 godine

Broz tito je jevrejka iz mađarske što je dokazao advokat todorović tužio ga je joška broz i izgubio spor a njegov naslednik po jevrejskoj šifri" tito posle tita" je soros tito2! Tajna globalna jevrejska vojska su m a s o n i ko ima pripadaju i milo i krivokapić dakle direktno obojica su pod komandom tita2 pa vode istu titovu antisrpsku politiku" milo posle mila"! Treba odbaciti zauvek titovu politiku bratstva i jedinstva crnogorcima blokirati šverc cigara u srbiju...zabraniti sve poslanike crnogorskog parlamenta u ulasku u srbiju...preduzeti adekvatne mere ovoj istorijskoj uvredi srbije !

Realno

pre 2 godine

To je osuda komunistickog rezima, a ne Srba. Svaki normalni Srbin osudje genocid koji su izvrsili komunisti, a bilo ih je mnogo vise od tog u Srebrnici. Nemojte se brinuti za Srbe, nama je savest mirna, brinite se Vi, koji ste to organizovali, podrzavali, i divili se ubicama.

ZN

pre 2 godine

Verovatno će iza ovoga uslediti zahtev Patrijarhu Vartolomeju da se prizna njihova CG pravoslavna crkva, jer genocidan narodan ne treba da u njihovoj zemlji ima svoju crkvu.

MILE

pre 2 godine

ne mogu da verujem da se Krivokapićrva vlada prodala ,ćao crnogorsko primorje ,ko zna gde i ko zna kad

Goca

pre 2 godine

Nije to nista novo od nasih najblizih, oni kao da se utrkuju ko ce vecu stetu da prouzrokuje Srbiji.

Minja

pre 2 godine

Upravo tako predsednice,mi se nedamo i nikada se necemo predati.

Mitarpavlovic

pre 2 godine

Punu podrsku basin Srbija u Crnoj Gori, I gore smo situacije pobedjivali, pobedicemo I Djukanovicev seaman potez.

Nevena

pre 2 godine

Srbija je uz svoj narod bez obzira gde je da li je u Srbiji ili nije.

Anja

pre 2 godine

Necemo dozvoliti da bilo ko ponizava Srbiju i njene gradjane.

Tijana

pre 2 godine

Samo glava gore i s ponosom cemo braniti interese nasih gradjana u CG

Marko

pre 2 godine

CG treba da se stidi ovakvih odluka njihovog vrha

Ivana

pre 2 godine

Drzite se i s ponosom se dicite sto ste Srbi braco nasa

Eva

pre 2 godine

Samo hrabro napred i ne moze nam niko nista sve dok zajednistvo postoji

Vesna3112

pre 2 godine

Samo još jedan pritisak u nizu koji će Srbija izdržati ali ne i zaboraviti.

Vesna3112

pre 2 godine

Borba za nasu zemlju je najvaznija, a jos vaznije obraz, i sto smo uvek dosledni Zivela Srbija

Jasmina

pre 2 godine

Najvažnije da imamo stalno kontakt sa Srbima u Crnoj Gori, necmo dozoviti da pokvare nase bratske odnose.Ovo je sramna odluka crnogorskih vlasti.

Maki

pre 2 godine

Nećemo dozvoliti da niko ugrožava srpski narod.

Maki

pre 2 godine

Ne znam šta je Crnoj Gori plan, ali oslabiti Srbiju neće.

Maki

pre 2 godine

Na njhovu veliku žalost, Srbija je će biti još jača.

Mikan

pre 2 godine

Neće Krivokapićeva vlast daleko dogurati usvajajući ovako sramne odluke.

Milan

pre 2 godine

Donoseći ovakve odluke Crna Gora samo nepovratno gubi naše poverenje i sa time mnogo stvari koje ne mogu ni da zamisle.

Goran

pre 2 godine

Danas smo u poziciji da ne moramo nikome da se dodvoravamo, da smo lideri u regionu po svim pitanjima i tako ćemo se i postaviti.

Velja

pre 2 godine

Samo čvrsto i odmereno. Ovakvim potezima Crna Gora mnogo više gubi od nas.

Petar

pre 2 godine

Predaja nije opcija, uvek sam tu i uz Srbiju, i naravno i uz predsednika.

Slobodan

pre 2 godine

Umesto da im lepo zahvalimo i okrenemo se od njih mi i dalje jedemo go**a i primamo ih navodno kao bracu , a oni su u stvari svi isti kada treba onda su Srbi a kada im tako odgovara onda su ono sto u tom trenutku treba.

Jela

pre 2 godine

Naravno da se nećemo dati, narod je uz predsednika i sa ogromnom podrškom idemo dalje

Ron

pre 2 godine

Ovih dana su i "ala i vrana" svoje kandze okrenule na Srbiju, ali ne bi Srbi bili to sto jesu, kada ne bi to sve i ovaj put izdrzali.

Hana

pre 2 godine

Uverena sam da ce Srbija ovo junacki podneti kao i sve do sad

Miroslav Tasic

pre 2 godine

Crnogorci imaju mnogo problema treba da gledamo i vidimo koliko nam je zapravo dobro

Miroslav Tasic

pre 2 godine

Ne znam samo odakle im hrabrost za ovakva nedela...

Miroslav Tasic

pre 2 godine

Crnogorci moraju hitno da resavaju unutar drzavne probleme odrazavaju se na srpsko stanovnistvo

Miroslav Tasic

pre 2 godine

Predsednik ne da na svoj narod!!! Samo tako nastavite!! Zivela SRBIJA

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59