• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.06.2021

13:07

ONI ĆE DA TUKU I UBIJAJU AKO DOĐU NA VLAST! AKO NE USPEMO DA IH POBEDIMO SPREMIĆEMO SE ZA NJIHOVE GULAGE, ALI ZEMLJU DA NAPUŠTAMO NEĆEMO!

printscreen

Politika

ONI ĆE DA TUKU I UBIJAJU AKO DOĐU NA VLAST! AKO NE USPEMO DA IH POBEDIMO SPREMIĆEMO SE ZA NJIHOVE GULAGE, ALI ZEMLJU DA NAPUŠTAMO NEĆEMO!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući Plan za dan posle Dragana Ðilasa, da je mislio da je mislio da je "dan posle" bio nakon njihove 12-godišnje vladavine - "atomske bombe" koja je razorila Srbiju, pošto je tada ugašeno oko 700 fabrika i oko 400.000 ljudi ostavljeno bez posla


Na pitanje novinara kako komentariše taj plan Dragana Ðilasa za koji kaže da treba da vrati dobar život i pravdu u Srbiju i izjavu Vladimira Gajića iz Narodne stranke koji je rekao da treba ukinuti SNS i SPS i radikale i da li je to pojam demokratije, Vučić je rekao:


- Osmehnuo sam se, krajem 2012. i početkom 2013. godine mislio sam da smo taman došli na ''dan posle'' atomske bombe koja je razorila Srbiju, a to je bila njihova 12 - godišnja vladavina. Spreman sam da analiziram bilo koju sferu društvenog života i da vidimo. Sada su prosečne plate u evrima za 62 odsto veće nego tada, a penzije za 31 odsto.

Vučić je zapitao da li u periodu od 2000. do 2012. bila izgrađena neka bolnica i dodaje da nije.

Predsednik ističe da je ova vlast izgradila klinički centar Niš, da se završava KC u Beogradu, gradi KC Vojovina i da se kreće u izgradnju KC Kragujevac.

- Gradimo još 11 bolnica u celoj zemlji. Oni su rekli da nemamo vakcine, a mi obezbedili najviše vakcina u celoj Evropi, više od EU i prvi ih obezbedili, izgradili dve kovid bolnice i treću uskoro završavamo - naveo je Vučić.

Ističe da je prethodna vlast ugasila oko 700 fabrika i posao za oko 400.000 ljudi, a da je on lično otvorio 200 fabrika koje su pretežno izvozno orijentisane.

- Spasili smo RTB Bor i Železaru Smederevu, u Nišu otvorili sedam fabrika, u Rumi šest fabrika, u Novom Sadu sedam fabrika, razvojono - istraživačke centre. . . Ako je to propast, a ono bio spas, samo zato što je mogao (Ðilas) da uzima novac od sekundi i da pravi svoje lične fabrike para na Mauricijusu, Hong Kongu i u Švajcarskoj... - zapitao je Vučić

Kaže da to što najavljuju da će kada dođu na vlast da tuku, ubijaju i zabranjuju stranke se svodi na to: da će da zabrane sve koji drugačije misle, a onda da matretiraju i ako treba da likvidiraju sve koji drugačije misle od njih.

- Mi izlazimo sa drugim programom, a to je razvoj i napredak Srbije i ponos i dostojanstvo srpskog naroda i najviša stopa rasta u Evropi, pa narod neka bira. Naš cilj da ih pobedimo na svim nivoima, a ako ne uspemo čestitaćemo im i spremićemo se za gulage. To im je jedina politika i plan, ali zemlju da napuštamo nećemo. Borićemo protiv onih koji bi ponovo državu da uništavaju i ponovo razore i pljačkaju kao od 2000. do 2012. godine - poručio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 2 godine

Ni vi niste ništa bolji, prodali ste nas globalistima kao zamorčiće da eksperimentišu nad nama.

Saradžogla

pre 2 godine

Јутрос ми рече један фактор из СНС а србин из Србије ДА СМО ПУКЛИ!Да је чланство по Србији огорчено после изнешене истине ДА ЈЕ СВОЈИМА У БОСНИ НЕОВЛАШЋЕНО ПОКЛОНИО МИЛИЈАРДУ ЕВРА СРБИЈЕ.Да народ им добацује псовке јер толико беде има по Србији.На пример,мене је одбио да услужи власник гвожђаре и фарбаре јер зна да сам члан СНС.У београдској Степиној улици испред киоска подругљиво ми је добацио један познаник да сам члан СНС.Чувши то продавачица је одбила да ми прода новине и тражила је да одем ,,како би дисала чист ваздух''.

Milan63

pre 2 godine

Pa, Đilas i ne misli da izborima dođe na vlast. Verovatno, na stranim tenkovima. Pogledajte koliko se samo sa svojim službenicima ulaguje i dodvorava moćnim stranim centrima, pa će vam sve biti jasno. Kome je sopstveni interes na prvom mestu, a uz to ima podanički mentalitet, taj ne bira sredstva da se dokopa vlasti.

deda Raša

pre 2 godine

Sa ZLONAMERNIM LJUDIMA JE UZALUDNA DISKUSIJA. Marija, Saradžogla, izmišljate gluposti i laži. Zar vas nije sramota? Ja stanujem u Ul.V.Stepe i garantujem da tu a i u Bgd. niko nikog ne pita iz koje je stranke.A to što ti reče jedan faktor, je druga priča, pokazaće se sve na izborima.

Momčilo

pre 2 godine

Lepo je što su plate veće za 60% nego ranije ali zar je u redi da su penzije porasle (samo) za 30%?

doživotna za doživotnog predse

pre 2 godine

To se zove lustracija. Ako naprdni nisu muljali i bili nevaljali, nemaju čega da se plaše, zar ne ? Ni bratija, ni partija ne treba da se plaše zakona, ako su ispravni.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija