• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2021

09:20

MARKO ĐURIĆ RASTURIO SRBOMRZITELJKU VLJORU ČITAKU: Hvala što ste pokazali svetu da se zalažete za etničku mržnju! Falsifikovanje istorije vam neće pomoći!

Reuters/Tanjug

Politika

MARKO ĐURIĆ RASTURIO SRBOMRZITELJKU VLJORU ČITAKU: Hvala što ste pokazali svetu da se zalažete za etničku mržnju! Falsifikovanje istorije vam neće pomoći!

Podeli vest

Ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić poručio je bivšoj ambasadorki tzv. Kosova u Vašingtonu Vljori Čitaku da je sramotno što falsifikuje istoriju


Ðurić je, reagujući na tvrdnju Čitaku da u Kosovskom boju nije učestvovala srpska, već balkanska vojska, na Tviteru napisao da falsifikovanje istorije samo može da zatruje buduće generacije mržnjom.


On je ukazao da je Čitaku pokazala svetu da je ono za šta se zaista zalažete netolerancija i plemenska etnička mržnja.

ŠIPTARSKA ZLA VEŠTICA VLJORA ČITAKU UDARILA NA SRBE: Kosovska bitka nije bila srpska!

"Ovo je sramotno. Možete li da nam dopustite da svoj nacionalni praznik provedemo u miru. Hvala vam što ste pokazali svetu da je ono za šta se zaista zalažete netolerancija i plemenska etnička mržnja. P.S. Falsifikovanje istorije neće vam pomoći, već samo može zatrovati buduće generacije mržnjom", napisao je Ðurić.

Foto: printscreen Twitter

Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, juče je čestitao srpskom narodu Vidovdan, navodeći da na taj dan odajemo počast herojima i da je to "spomen dan na Svetog kneza Lazara i srpske svete mučenike".

Čitaku je na to reagovala tvrdnjom da u boju na Kosovu nije učestvovala srpska, već balkanska vojska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 3 godine

FRLJOKA CITAKU KO JE TO NEKA ZALUDNA ZENETINA IZA KOJE SE KRIJU KUKAVICE.

zoki

pre 3 godine

Dok se ona nesrecna rasipa neznanjem istorije njen dragi koji takodje nezna ni istoriju ni bilo sta sem kriminala i to onog u najtezem vidu trune u zatvoru cami kao poslednji otpad od koga si digli ruke i njegovi gazde i dojucerasnji pokrovitelji

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija