• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/borba.me

08.07.2021

13:03

ŠIPTARSKI MENTORI SPREMAJU NOVU REZOLUCIJU PROTIV SRBIJE, MALO IM JE ŠTO SU NAS PROGLASILI GENOCIDAŠIMA! Od zemalja regiona tražiće da osude navodne srpske zločine na Kosovu i Metohiji, sramna hajka se nastavlja!

Politika

ŠIPTARSKI MENTORI SPREMAJU NOVU REZOLUCIJU PROTIV SRBIJE, MALO IM JE ŠTO SU NAS PROGLASILI GENOCIDAŠIMA! Od zemalja regiona tražiće da osude navodne srpske zločine na Kosovu i Metohiji, sramna hajka se nastavlja!

Podeli vest

Zapadni centri moći tražiće da se u Parlamentima okruženja donese Rezolucija o zločinima na Kosovu i Metohiji devedesetih godina i da se tako izvrši dodatni pritisak na Srbiju, otkriva portal Borba

To je još jedan vid pritiska kojim će Srbija biti izložena u narednom periodu. Posle Rezolucije o Srebrenici, logičan sled događaja je da strani centri moći traže usvajanje Rezolucije o Kosovu i Metohiji odnosno o navodnim srpskim zločinima.

Jasno je da će Srbija, kako se budu bližili izbori, a to je proleće sledeće godine, biti pod stalnim pritiskom. Zapad želi da izvrši dodatni pritisak u susret rešavanju statusa Kosova i Metohije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje sve više rezolucija u parlamentima u regionu koje osuđuju genocid u Srebrenici. Komentarišući usvajanje rezolucije o Srebrenici u skupštini Kosova, Vučić je izjavio novinarima da je to očekivao, ali da je jedino iznenađenje za njega što je skupština Crne Gore takvu rezoluciju usvojila pre kosovske.

Skupštini Kosova usvojila je 7. jula rezoluciju o genocidu u Srebrenici, kojom se zabranjuje negiranje tog genocida. Skupština Crne Gore usvojila je takvu rezoluciju 17. juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Sta ocekivati kada zaboravljamo istoriju. Eto danas nam Madjari prijatelji, a nisu nikada bili niti ce.

Roko Prč

pre 2 godine

Eto prilike Nenadu Čanku da učestvuje u izradi teksta rezolucije zajedno sa svojim kosovskim prijateljima. On kao muzičar može da komponuje i neku prigodnu odu šiptarskome rodu!!! Još par gostovanja kod Marića na "Happy" televiziji i može da bude ministar Republjik Kosove.

Vera

pre 2 godine

Milošević je 1989g da pokrene rat oduzeo autonomiju Kosovu i Vojvodini, zato to moraju sada postati republike i.

Jadranko

pre 2 godine

Koga inetresuje jos uvek Albanci sa KiM koji stalno nesto muvaju,kukaju,a po evropskim zemljama najveci dileri drogama ili belim robljem i oruzjem.. Njihovi stari prijatelji jedino sto zele da isprovociraju Srbiju stalnim lupanjem uvredama i politickim lazima, tako mi da dovedemo se u neko stanje da izaazovemo nesmotren korak. Nijihovi stari drugari su vec mnogo stari ljudi,polako napusta ih zdravlje,kocentracija i uticaj a kad dodju kod albanski politicara dodju po jos kesovine za svoju decu ili unucad ili da imaju za kupovinu POKLONE ZA BOZIC! Sve prolazi pa i Bill i Hilari Klinton samo je SRBIJA VECNA!!!!!!!

nemanjicbgd

pre 2 godine

Ljudi, sto se uzbudjujete, pa oni to rade jer smo superiorniji od njih. U, ostalom, mogu samo da nam ga duvaju.

Realan

pre 2 godine

A gde su nase rezolucije.Jasenovac,1 svetski,drugi,o;uja i dr.

Marcco

pre 2 godine

A da se neko seti da mi usvojimo neku rezoluciju np. Da su siptari teroristi i narko dileri, umesto što kukamo...

Ja

pre 2 godine

Ko da usvoji? Vidis da su nam Madjari danas prijatelji a svi zaboravili sta su nam radili kroz istoriju. To i danas rade ali ekonomskim putem.

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Milion rezolucija da usvoje, nece promeniti istinu a to je, da u Srbi zrtve genocidne politike naroda u republikama nastalim raspadom bivse SFRJ. Srbija i R.Srpska treba da popisu srpska stratista na osnovu toga donesu rezoluciju o genocidu nad srpskim narodom tokom prvog i drgog svetskog rata i rezoluciju o progonu i istrebljenju srpskog naroda na prostorima Hrvatske, Federacije BiH, C.Gore, juzne srpske pokrajine tokom gradjanskih ratova 1991 - 1999. Srbi proterani, pobacani u jame, spaljeni u krecanama, poklani a svi oni andjeli mi genocidasi, mi izvrsili genocid nad sobom, pa ovo nema ni u naj gorem filmu. Objaviti podatke zadnjeg popisa u Jugoslaviji sa poslednjim popisom u svim novonastalim drzavama, vrlo lako se moze dokazati ko je pocinio genocid i nad kime. Zapad cini sve da nas istrebi vec vekovima, videcemo cije ce na kraju pobediti, dal zemaljsko il nebesko carstvo.

Amater

pre 2 godine

TO SAMO MOZE NA BALKANU POKRAJINA JEDNE SUVERENE DRZAVE OSUDI MATICNU DRZAVU ZA GENOCID...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija