• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J. MARKOVIĆ

09.07.2021

23:18

AMERIČKI GENERAL VESLI KLARK HVALI SE ZLOČINOM! Kosovo je najbolja stvar koju sam radio sa Bilom Klintonom!

Politika

AMERIČKI GENERAL VESLI KLARK HVALI SE ZLOČINOM! Kosovo je najbolja stvar koju sam radio sa Bilom Klintonom!

Podeli vest

Američki general Vesli Klark, koji je komandovao NATO agresijom na Srbiju 1999. godine, poručio je u Prištini da je 'Kosovo najbolja stvar koju je radio sa predsednikom SAD Bilom Klintonom'

- Spreman sam da pružim svaku vrstu pomoći i podrške Prištini. Kosovo je najveći prijatelj SAD u Evropi. Sećam se kad mi je predsednik Bil Klinton, nakon poslednje posete Kosovu, rekao: Kosovo je najbolja stvar koju sam radio tokom osmogodišnjeg predsednikovanja! - rekao je Klark.


Takozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti istovremeno se zahvalio na bombardovanju Srbije.


- Hvala Vesliju Klarku na vođstvu u odlučujućoj NATO intervenciji u proleće 1999. godine. Takođe, hvala nezamenljivom doprinosu Sjedinjenih Američkih Država - rekao je Kurti.

Niko i ništa

Ko je sada Klark u svojoj državi?! Vraća se u Prištinu da nahrani sujetu. Samo tamo su on i njemu slični nekakvi heroji
Nebojša Čović


Nebojša Čović, nekadašnji šef Koordinacionog centra za KiM, komentarišući Klarkovu posetu Prištini, kaže da nimalo nije iznenađen najnovijim provokacijama.


- Ko je sada Vesli Klark u svojoj državi?! Vraća se u Prištinu samo da nahrani sujetu. Samo tamo su on i njemu slični nekakvi heroji. Dolaze da izaberu lokaciju gde će im se praviti bista ili spomenik, biraju ulicu koju Albanci treba da nazovu njihovim imenima... Sad imamo i najnoviji slučaj 'zahvalnice', nekakva takozvana vojna akademija na 'Kosovu' nosiće ime Veslija Klarka!?! Srbija sjajno izbegava sve ove provokacije. A Kurtijeva politika je politika provokacija, ona već ulazi u segment bolesne, patološke mržnje prema Srbiji - naglašava Čović.

Da se ja pitam
VJOSA OSMANI
'PREDSEDNICA KOSOVA'

Ako srpska vojska pređe granicu sa Kosovom, susrešće se sa vojnicima iz SAD i drugih članica NATO. Nismo sami i Srbija to dobro zna.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Pa naravno da je za takvog monstruma i nakazu to "najbolja stvar" koju je uradio! Ali za svakog normalnog čoveka je, to i takvo "Kosovo", monstruozna tvorevina nastala iz monstruoznog zločina! Koliko li si para dobio onda kada si to radio, a koliko dobijaš sada kada hvališ taj debilizam!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija