• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2021

17:45

KURTIJU JE IZ BEOGRADA SITGLA MOTIVACIJA I INSPIRACIJA ZA LUDILO O GENOCIDU! Podršku dobija iz nekih opozicionih krugova u Srbiji!

Printscreen

Politika

KURTIJU JE IZ BEOGRADA SITGLA MOTIVACIJA I INSPIRACIJA ZA LUDILO O GENOCIDU! Podršku dobija iz nekih opozicionih krugova u Srbiji!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas nakon sastanka u Briselu, da je Aljbinu Kurtiju iz Beograda stigla motivacija i inspiracija za ludilo i priču o genocidu koju je danas potencirao

- Zar je važno to Kurtiju da li se nekome dopada ono što on priča ili ne. Ćuitali smo mi, ćutali smo iz pijeteta prema teškim bošnjačkim žrtvama. Zamislite mi smo činili genocid u Drugom svetskom ratu. U tom tetaru apsurda teško je biti Srbin. Žestoko smo se borili, odgovorio sam im na ve. Istoriju znam bolje od njega, bilo mi je lakše da govorim i o Prvom i o Drugom svetskom ratu. Važno je da ljudi znaju šta je zvanična politika Srbije, a zvanična je ona koja govori da nas ne interesuju tuđe granice, samo naše. To je udar na našu državu. Svi oni kažu to je Vučić i to je Srbije. Oni moraju da nađu krivca za sve. Moramo da budemo racionalni, obazrivi, pažljivi i da čuvamo svoje.

Predsednik je dodao da su neki predstavnici opozicije dali Kurtiju "fetar u leđa", i da su i samo pričali kako je on spasilac za Kosovo.

Mislio sam da je nemoguće da imamo gori sastanak od onog prethodnog, ali sam se prevario! SADA SAM JOŠ ZABRINUTIJI ZA SRBE NA KIM! /video/

Interesantno kako lako od Srba prave fašiste. Nije mi samo jasno kako to tako oni lako rade.Ne zaboravite kako pojedinici iz opozicije  podržavali Kurtija i kako su pričali da je on spasilac za Kosovo, za Srbiju. To je motivacija koja je stigla za njega. 

Kako je istakao, iz te motivacije Kurti je počeo da priča o ludilu o genocidu i da Srbe optužuje.

PUSTITE TE AVETI PROŠLOSTI I TA ČUDA! Zašto se oni nisu obračunali s kriminalom, zašto nisu nekog uhapsili? Ovo se više u Srbiji neće dešavati, bićemo bezbedna zemlja!

Zamislite pozivali su se na izjave Nataše Kandić i Nenada Čanka. Pa i sam je rekao da je na pregovore došao sa knjigom Nataše Kandić.  Mi smo stoprocentno prihvatili sve što je EU tražila, a drugi nisu hteli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nedeljko

pre 2 godine

Ni je im Amerika rekla,bez nje oni ne mogu,čim spominju Kandićku i još neke,svima je jasno šta hoće.Gde sad Amerika,Rambuje je skrojila posle našeg odbijanja.A sada????Ko je Srbin,ne kvazisrbin, može sada da mrzi one koji ovaj režim podupiru,priznaju,u pravu je Zeman.Gde su tzv ne vladine organizacije????? To su vladine organizacije u svetu posebno u Americi.Što se sad ne oglase?Nije im tako rečeno,a ne VLADINE SU,MALO SUTRA,Nedeljo Gelić.Novi Sad

Ksenci

pre 2 godine

Srbija je pokazala ozbiljnost u pregovorima sa Prištinom, dok je Priština pokazala neozbiljnost i destruktivnost. Srbijui je mir i stabilnost na prvom mestu, ali se to ne bi moglo reći za drugu stranu.

Ksenci

pre 2 godine

Srbija čini sve što je moguće da se dodje do kompromisa ali je očigledno da sa albanske strane nema volje ni za kakvim dogovorom.

Ksenci

pre 2 godine

Kurti je u Brisel dosao da napada i vredja, a ne da vodi dijalog.

Ksenci

pre 2 godine

Albanci ne znaju gde se nalaze. Potpuno su se izgubili.

Sonja

pre 2 godine

Vođe opozicije svesno rade protiv svoje države.

Ivana

pre 2 godine

Kurti nema šta da kaže za pregovaračkim stolom on je čovek koji je uništio Srbiju i njene građane.KiM mora da ostane u sastavu Srbije.

Jovana

pre 2 godine

Свакако не делају патриотски!

Ana

pre 2 godine

Aljbin dobio podrsku onih srbomrzaca koji su potplaceni za to.

Pufkica0707

pre 2 godine

Kurti izgleda nema ni jedan drugi argument

Pufkica0707

pre 2 godine

Kurti samo o, jednom pored toliko, stvari za koje moze i treba da se raspravlja

Pufkica0707

pre 2 godine

Kurti po svoj prilici ni sam ne zna sta ce vise od sebe

Ana

pre 2 godine

Predaja nije opcija! Srbija ce uvek da se bori za svoj narod na KIM

Princip

pre 2 godine

Separatisti sa Kosova i Metohije po svemu sudeći imaju odličnu komunikaciju i saradnju sa opozicijom iz Srbije, u pokušaju da sruše Vučića koji im je svima trn u oku.

Milija

pre 2 godine

Neki iz opozicije su prodali veru za večeru, i treba da ih je sramota.

Maja

pre 2 godine

Najžalosnije od svega što se Kurti poziva na Natašu Kandić i još neke Srbe koji rade protiv svoje zemlje i svog naroda

Marica

pre 2 godine

Strasno mi je i zamisliti da neko radi protiv svog naroda....

bole

pre 11 meseci

Teško onom ko živi blizu njih i sa njima, neka im je Bog u pomoći.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija