• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2021

19:45

/VIDEO/ NEŠTO SE OVDE KRIJE, NISAM U STANJU DA U OVOM TRENUTKU U POTPUNOSTI OTKRIJEM! Niko ne može da dođe ovde i da kaže da ne može da prihvati tri jednostavne tačke!

Printscreen RTS

Politika

/VIDEO/ NEŠTO SE OVDE KRIJE, NISAM U STANJU DA U OVOM TRENUTKU U POTPUNOSTI OTKRIJEM! Niko ne može da dođe ovde i da kaže da ne može da prihvati tri jednostavne tačke!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Dnevnik na Radio televiziji Srbije istakao je da nikada nije slušao ništa slično kao što je to bilo danas na razgovoru u Briselu

- Mi smo se usaglasili sa zahtevima EU, sa onim što su oni pripremili. Oni su insistirali na nekim činjenicama iz prošlosti. Pozivali su se na Natašu Kandić, Nenada Čanka. Kako da vam kažem, ne postoji mogućnost racionalnog razgovora sa njima - rekao je predsednik Srbije u intervjuu za RTS.

- Dostavili smo na engleskom jeziku sve izveštaje o incidentima koji su se dešavali. 

KURTIJU JE IZ BEOGRADA SITGLA MOTIVACIJA I INSPIRACIJA ZA LUDILO O GENOCIDU! Podršku dobija iz nekih opozicionih krugova u Srbiji!

- Kada razgovarate sa racionalnim ljudima uvek ćete da pronađene rešenje, a kada razgovarate sa iracionalnimnema šanse. ja sam mislio da je to njihovo ludilo. Nisam siguran da mogu da rpocenim. Moram da sagledam svoje belšeke, da ih uporedim sa Petrovim, pa da vidim da nisam nešto propustio.

- Oni su izašli sa nekih 11 zahteva u kojima traže da prihvatimo sve njihove šatmbilje, tako reći da prihvatimo nezavisnost Kosova. Oni bi kroz bilo koji drugi sporazum samo da provuku nezavisnost Kosova.

PUSTITE TE AVETI PROŠLOSTI I TA ČUDA! Zašto se oni nisu obračunali s kriminalom, zašto nisu nekog uhapsili? Ovo se više u Srbiji neće dešavati, bićemo bezbedna zemlja!

- Nešto se krije ovde što nisam u stanju da u ovom trenutku u potpunosti otkrijem. Niko ne može da dođe ovde i da kaže da ne može da prihvati te tri jednostavne tačke. Ja ovo nikada nisam slušao. Oni su uvek nekako tražili "hoćemo priznanje", ali uvek smo mogli oko nečega da se dogovorimo. Srbijaje snažnija i oni hoće da nas zaustave političkim pretnjama. Naše je da se borimo i da budemo uz svoj narod. Narod ima našu podršku i onoliko koliko možemo, a to nije malo, uvek ćemo biti uz srpski narod na Kosovu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

Predsedniče, zašto uopšte vodite pregovore sa jednim šiptarskim ekstremistom i šovinistom? Zar Srbija treba da trpi optužbe o genocidu potomaka balista kojii su sarađivali sa Hitlerom i Musolinijem? Zašto? Zbog EU? Pa, pokazali su koliko su ozbiljni i kredibilni kao medijator. To nisu pregovori, već ponižavanje Srbije kao ozbiljne države i članice UN. I bilo bi bolje da ponovo jasno kažete da će, ako to ne učini KFOR, srpski narod na Kosmetu zaštiti Vojska Srbije. I siguran sam da u tome nećete imati podršku Nataše Kandić, Dragana Đilasa, Marinike Tepić i ostalih iz te družine, ali ćete imati većinsku podršku srpskog naroda bilo gde da živi.

Miro

pre 2 godine

Da bi se pobedilo potrebno je birati bitke koje možeš da dobiješ, mesto na kome možeš da dobiješ, vreme kada možeš da dobiješ. Brisel mi ne izgleda kao pogodan teren, vreme je preuranjeno na političkoj svetskoj sceni, dok su pregovori način gde pobediti u ovim uslovima ne možemo.

tugasrbije

pre 2 godine

krije se da nas svako javno, namerno, planski šikanira i ponižava, odozdo i odozgo, ma sa svih strana.

zasto

pre 2 godine

ove dve spodobe nisu uhapsene... pa u svim zemljama sveta se takvi odmah zatvaraju a u mnogim i nesto jos gore...

zoran

pre 2 godine

Izmišlja koješta...opet neko istorijsko NE, a sve im pomalo predaju.

Ana

pre 2 godine

Sastanak sam po sebi je tezak. Iz razloga da je Srbija sama, a iza Kurtija stoji neko i nije sam.

Nela

pre 2 godine

Тачке су биле прихватљиве и имале су основа у реалности-могле су заживети!

Alek

pre 2 godine

Nazalost pristinske vlasti rade po nalogu svojih mentora. Sve dok imaju podrsku Zapada oni ce se tako lose ponasati.

Princip

pre 2 godine

Iznošenje raznoraznih nebuloza od strane Kurtija, jasan su pokazatelj da je njihov cilj samo jedan, da obesmisle proces dijaloga i uopšte mogućnost da do dogovora dođe.

Maja

pre 2 godine

Prosto je neverovatno da prištinske vlasti ne prihvate nijedan predlog EU,da samo traže priznanje nezavisnosti.Da li oni znaju šta je dijalog i kompromis?

Marica

pre 2 godine

Njihov jedini interes je priznanje Kosova, sto im mi nece priznati... ovi pregovori su sarada za siroke narodne mase...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija