• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

15:41

ČEGA SE PAMETAN STIDI... Ovako urednik Danasa zamišlja sportsku rubriku!

Beta/Ap

Politika

ČEGA SE PAMETAN STIDI... Ovako urednik Danasa zamišlja sportsku rubriku!

Podeli vest

Dragoljub Draža Petrović, urednik dnevnih novina danas, odlučio je da koristi svaki kvadratni milimetar ovog lista za obračun sa aktuelnom vlašću

Iako smo navikli da u ovim niskotiražnim novinama čitamo plejadu hejtera, Dražin Danas je u poslednjem broju iskoristio i sportksu, po pravilu apolitičnu rubriku, u ove svrhe.

Foto: printscreen

Na naslovnoj strani Danas "otkriva" pakleni plan ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, da pod plaštom bezbednosti na stadionu, špijunira Vučićevu opoziciju.

Foto: printscreen

I taman kad čitalac očekuje da će priču s naslovne zateći u prvoj polovini novina, mora najpre da pređe preko gotovo čitavog sadržaja i na mestu gde se inače prate rezultati i utakmice, dolazi do čisto političke priče, na čiju verodostojnost nećemo trošiti reči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragoljub

pre 2 godine

Posle rata vojnici Nato su raznosili list Danas po Srpskim sredimama i tu ispred njih sam oko stotinu primeraka bacio u Wc,okrenuli su se i otisli bez reci.

Kurto

pre 2 godine

E kako da ne bude niskotirazni kada nema rubrike za vidovitu Mirnu. Cecu,Arkanove spermatozoide,Zadrugu i sve druge prosvetitelje svemirskoj Srbiji. JADNICI - Viktor Igo

Zaharova

pre 2 godine

Pa vec je bilo kad su sa juga dosli na zapad da biju ko je vikao pa prosli ko bosi po trnju,jos ih policija pustila da biju ljude a nas predsednik kad su ga pitali o tome pravi se da nista ne zna.

Ja

pre 2 godine

Navijaci sa juga su protiv Slovaka batinjali ljude na istoku koji su vikali lrotiv predsednika tako da ima logike tekst.

Milan

pre 2 godine

Па ко чита те дебилне новине ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija