• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2021

14:27

Gospodine Nikeziću, prošetajte pored Save, sad bar imate gde da šetate! U vreme Vašeg gazde Đilasa tu su bili pacovi, zmije i žabe!

Tanjug/Beta

Politika

Gospodine Nikeziću, prošetajte pored Save, sad bar imate gde da šetate! U vreme Vašeg gazde Đilasa tu su bili pacovi, zmije i žabe!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali odgovorio je danas na ponovne optužbe predsednika odbora za privredu i finansije Stranke slobode i pravde (S SP) Dušana Nikezića, navodeći da su zahvaljući "Beogradu na vodi" građani konačno dobili prostor u kome mogu da uživaju, kao i brojne sadržaje koji su sada, dodaje, ponos države


Gospodine Nikeziću,

Nažalost, vama i dalje treba dodatno objašnjenje, pa sam prinuđen da se i dalje oglašavam. Zarad pokušaja sticanja jeftinih političkih poena Vi i Vaš gazda Đilas konstantno unižavate sve rezultate koji su postignuti onda kada ste vi postali politička prošlost. Često zabrinjavajuće neuko pokušavate da objasnite Đilasov imaginarijum, u koji je upao usled nemoći da se ozbiljnim političkim programima izbori za prelazak cenzusa.

JESTE, POKLONILI SMO ZEMLJIŠTE GRAĐANIMA SRBIJE! Mali odgovorio Nikeziću: Žednom je i kap dosta, a pohlepnom i izvor malo!

Kada je reč o "Beogradu na vodi" građani su konačno dobili prostor u kome mogu da uživaju, uređena šetališta i brojne sadržaje koji ih ponovo vraćaju na reku, koji su sada ponos ove države. Ne zaboravite, za vreme Vašeg gazde Đilasa, u taj deo grada su dolazili samo oni koji su bili prinuđeni, jer sadržaj su činile brojne straćare, groblje starih brodova, a vladao je i strah od pacova, žaba i zmija koje su na tom mestu napravile stanište. Zapravo, jasna je razlika između ulaganja u budućnost i nečinjenja, odnosno uređenja samo radi sopstvene koristi. Ponavljam još jednom – da je tako lako bilo naći investitora za zemljište gde se gradi "Beograd na vodi", bez sumnje Vaš gazda Đilas bi to uradio, ali naravno računajući na određeni procenat kako bi prebacio još koji milion na račune od Mauricijusa, preko Švajcarske do Hongkonga. Ali, s obzirom na to da apetiti rastu, nije ni čudo što vam se u poslednje vreme pričinjavaju milijarde.

Jovan Dučić je rekao da je prva osobina primitivnog čoveka da se boji svega što ne razume, a na prvom mestu pameti. Razumem da ste u strahu, ovog puta od uređenog prostora koji ostaje generacijma iza nas, ali i da ste u panici jer nemate šta da ponudite građanima, koji biraju blistavu budućnost nasuprot ponora. Prijatan dan Vam želim, i savetujem da prošetate pored Save, lepo je vreme, možda izbistri misli. Sada bar imate gde da šetate.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija