• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2021

16:04

Kad je prestao da izgrava žrtvu, Džaferović je pokazao lice dželata BiH i mira!

MUP Srbije

Politika

Kad je prestao da izgrava žrtvu, Džaferović je pokazao lice dželata BiH i mira!

Podeli vest

NIKO nije više uradio na destabilizaciji Bosne i Hercegovine od Šefika DŽaferovića i njegovog zahteva da Šmit smeni legitimno izabranog predstavnika Srba u Predsedništvu BiH Milorada Dodika, rekao je Aleksandar Vulin, mistar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

 

- Kada je prestao da izigrava žrtvu, Džaferović je pokazao lice dželata i Bosne i Hercegovine i mira.

- Ako međunarodna zajednica ne zaustavi napade na srpske predstavnike i ako hitno ne zaštiti dejtonski poredak, snosiće odgovornost za buduću nestabilnost u Bosni i Hercegovini. Pokušaj oduzimanja prava Srbima u Republici Srpskoj da odlučuju sami o sebi i da imaju svoje izabrane pretstavnike je potez koji dovodi u pitanje samo postojanje BiH i ugrožava mir u celom regionu. Srbija neće ostaviti Republiku Srpsku i Srbe u BiH bez zaštite i podrške i ne snosni nikakvu odgovornost za posledice huškačke i srbomrzačke politike Džaferovića - naveo je Vulin.

- Džaferović priziva nesreću svim narodima u BiH, nadam se da će biti zaustavljen pre nego bude prekasno ako već i nije - odgovorio je Vulin bošnjačkom članu Predsedništva BiH Šefiku Džaferoviću koji je pozvao danas visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita da pokrene pitanje smene srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sns

pre 2 godine

Zašto se mešate u politiku druge države? Nisu Srbiju bez razloga označili kao remetilački faktor na balkanu kad se vlast konstantno meša u unutrašnju politiku Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Kosova!!!

Sjedinjene Srpske Drzave

pre 2 godine

Zamislite, Vucic predsednik Sjedinjenih Srpskih Drzava, Vulin predsednik Srbije, Dodik predsednik Republike Srpske, Mandic predsednik Crne Gore. Kakva ekipa! To je trebalo da se desi jos 1918, kada su Srbi oslobodili svoj etnicki prostor, ali pruzili ruku dojucerasnjim okupatorima iz Austro-Ugarske. Greska koja se ne moze popraviti. Srbi izgubili 100 godina u besmislu Jugoslavije i bratstva i jedinstva sa okupatorima.

Zagor

pre 2 godine

Klepane,eto raspada se srbija, Vojvodjani osnivaju naciju,Sandžak traži autonomiju,a ti opet gledaš u tuđe dvorište. he He he Koji nesposobni debilko?

XY

pre 2 godine

TI NIKADA NISI I NECES BITI COVEK,NEGO IZROD SRPSKOGA NARODA.JEDAN SOVINISTA,CETNIK I NAJNIZI SLOJ NELJUDSKOGA JE BLAG OPIS TEBE. VOLEO BIH DA IMAM PRILIKU DA TI SVE OVO KAZEM U LICE,KRETENU I IDIOTE.

Kosovar

pre 2 godine

Gospodine "cetnice".Navedi mi jednu državu gde ima srba (poput tebe) a da nema problema.NEMA,a biće u to ne trebaš da sumnjam,jer sve je manje onih koji nastaju na vaše tuzakanje na susede.Njima ste stvarali zlo gde ste I gde niste mogli,a sada sebe predstavljati kao ZRTVE.Svet je mnogo toga vide i suocavao se sa mnogim problemima,a vama nisu još dosli na red.Ali,nećete još dugo,ali sledeći put nećete proci tako "lako".

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija