• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

01.09.2021

18:50

Merkel 14. septembra u Tirani sa liderima Zapadnog Balkana!

AP/Tanjug

Politika

Merkel 14. septembra u Tirani sa liderima Zapadnog Balkana!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel posetiće 14. septembra Tiranu, objavio je Juronjuz Albanija pozivajući se na neimenovane izvore

Merkelova će se u Albaniji sastati sa liderima Zapadnog Balkana u okviru Berlinskog procesa.

Tokom posete, nemačka kancelarka se neće sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem jer će se sastanci odvijati na nivou premijera, navodi Juronjuz.

Vučić je sinoć u Bledu, u Sloveniji, najavio da je u pripremi poseta nemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji.

"Očekujemo veliku posetu, u pripremi je poseta kancelarke Merkel Srbiji. Nadam se da se neće dogoditi nešto sa epidemiološkom situacijom i da će do posete doći", rekao je Vučić za TV Pink.

On je istakao da će tom prilikom sa Merkelovom moći o mnogo toga da se razgovara, a pre svega da saznamo nemački pogled na Balkan, kao i šta nam je činiti u budućnosti.

Istakao je da se ne može Nemačka imati za protivnika, već da je naprotiv neophodno da Nemačku imate na svojoj strani ako želite da brže napredujete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija