• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

24.09.2021

15:32

Dvojac Đilas-Vidojković nudi samo patološku mržnju

Politika

Dvojac Đilas-Vidojković nudi samo patološku mržnju

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik, oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti

Ludilo Dragana Đilasa se nastavilo i danas kada je još jednom potvrdio da Beogradu nije potreban metro.

Čovek koji ga je obećavao i najavljivao od 2008. do 2012.godine, očigledno ne može da preboli činjenicu da je ova vlast mnogo sposobnija, odgovornija i da će višedecenijski san o metrou u Beogradu biti ispunjen zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića i SNS.

Histerični napadi i pokušaji da se baci ljaga podjednako su smešni, kao i napadi na evroparlamentarce koje je sam pozvao da posreduju u dijalogu.

Posebno zabrinjava što je u svom izlaganju ovaj tajkun i pojedine evroparlamentarce optužio za korupciju i da se zbog ličnih interesa nisu više posvetili dijalogu. Na ovaj način Đilas dokazuje da je štetočina po ugled naše zemlje bilo da je na vlasti ili u opoziciji.  

Interesantno je da se ni jednim jedinim slovom nije osvrnuo i osudio umobolno i prostačko vređanje majke Aleksandra Vučića od strane njegovog saborca Vidojkovića, te  je tako još jednom potvrdio da sve ono što je Đilasu na umu, ovaj pajac izgovara u svojim emisijama.

Na vređanje i pretnje porodici Vučić odavno skrećemo pažnju, ali ovako nešto je previše čak i za takve spodobe poput pomenutog, nazovi, voditelja.

Nakon ovoga bi posebno ludilo bilo da Vidojkovićev šef Đilas zakuka na slobodu medija, pa da još jednom samo potvrdi kakav je licemer. 

Кoalicija Đilas-Vidojković predstavlja samo malu grupu ljudi koja sem patološke mržnje i želje za vlašću nema šta drugo da ponudi građanima.

Metro će biti izgrađen, plate i penzije će nastaviti sa rastom, Srbija će ići putem još većeg i bržeg napretka i to zahvaljujući Aleksandru Vučiću, dok će iza pomenutog dvojca ostati samo neuspeh, lopovluk, vulgarne reči i pretnje koje ostavljau iza sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija