• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.09.2021

15:45

Srbija će nastaviti da poštuje sve sporazume, uprkos neozbiljnom i kriminalnom ponašanju prištinskih vlasti!

Politika

Srbija će nastaviti da poštuje sve sporazume, uprkos neozbiljnom i kriminalnom ponašanju prištinskih vlasti!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa Visokim predstavnikom Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Borelom

 

Predsednik Vučić je istakao da će Srbija nastaviti da poštuje sve sporazume koje je potpisala, sve međunarodne pravne propise i da će nastaviti da pruža podršku regionalnom miru i stabilnosti  uprkos neodgovornom, neozbiljnom i kriminalnom ponašanju prištinskih vlasti. 

Visoki predstavnik Borel je pozvao na strpljenje, očuvanje mira i nastavak dijaloga u Briselu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

Ako ovo znači da povlačimo naše snage, a ostaju albanske na severu, onda nismo postigli u Prištini. ništa. Opet stara taktika, kreni, stani, kreni stani, koja nas je skupo koštala u prošlosti.Kurti bi tada, uz pomoć većini Srba omražene EU, postigao šta je hteo. A o NATO-u i njihovoj dvoličnost da i ne govorim. Nadam se da nisam u pravu i da ostajemo na pozicijama gde smo sada. To je jedina garancija za obuzdavanje albanskog ekstremiste u Prištini

BorisDe

pre 2 godine

E pa to nije lepo, sad bi trebalo da se reaguje ali očito mi kao Srbi nemamo saveznika? Ni jedan jedini protest povodom toga nije došao od strane Kine ili od Rusije ili bilo koga. Sami samcati. Ja mislim, da Vučić nije ništa prebacio ovim EUroPijanima i nato-u. Puste priče za malu decu.

Borelj: Hitno da se povuku specijalne jedinice sa severa KiM!
Politika

Borelj: Hitno da se povuku specijalne jedinice sa severa KiM!

Visoki predstavnik za spoljnu politiku i bezbednost Evropske unije Žozep Borelj pozvao je danas Beograd i Prištinu na bezuslovno deeskaliranje situacije na severu Kosova i Metohije, hitnim povlačenjem specijalnih policijskih jedinica i uklanjanjem blokada puteva

26.09.2021

15:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija