• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2021

19:28

Gradonačelnik Subotice: Predsednik Vučić je odbranio naš narod i Srbiju

Strahinja Babović

Politika

Gradonačelnik Subotice: Predsednik Vučić je odbranio naš narod i Srbiju

Podeli vest

Svi smo ovih dana pratili tešku i neizvesnu situaciju na severu Кosova i Metohije. Naš narod se na tom prostoru, kao mnogo puta do sada, junački usprotivio diktatu sile i nepravde

Za razliku od svih kriza pre 2012. godine, kada su Srbi bili prepušteni na milost i nemilost Prištine, od te godine uvek je jedan čovek u Srbiji predvodio jedinstven i snažan odgovor naše države na sve provokacije. Aleksandar Vučić je, da li kao ministar ili predsednik Vlade ili danas, kao predsednik Republike, uvek čvrsto i nepokolebljivo stao uz svoj narod na Кosovu i Metohiji.

Ovaj poslednji, najžešći udar na osnovna ljudska prava, uspešno je odbijen i nasilnici su potisnuti sa administrativne linije, upravo zahvaljujući danonoćnom trudu i vrhunskom diplomatskom umeću predsednika Vučića.

Subotica kao grad neguje posebne veze sa Opštinom Gračanica i odavde su  velike količine pomoći i nebrojeni autobusi hodočasnika uvek išli ka našoj svetoj zemlji. Subotičani su sa posebnom brigom posmatrali sve što se dešava i ja moram, u ime svih nas sa krajnjeg severa Srbije, da uputim najsrdačnije izraze zahvalnosti predsedniku Aleksandru Vučiću, što je još jednom odbranio dostojanstvo i prava našeg naroda, kao i mir koji nam je svima neophodan.

Čestitam predsedniče na ovoj pobedi u veoma teškoj borbi i znajte da je sva Srbija uz Vas, od Subotice do Gračanice.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
patriot

pre 2 godine

... BOŽE daj nam još više ovakvih inteligentnih političara!!! Uvaži i želje naših Šiptara koji bi radije ostali u Srbiji, a spasi nas od loših političara i opozicije koja nije za narod, nego samo za sebe!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija