• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sns.org.rs

03.10.2021

10:56

Opet se diglo sve tajkunsko da uglas drekne na Aleksandra Vučića! Pred istinom i pred pravdom, takvi zaslužuju - samo da drhte!

Tanjug

Politika

Opet se diglo sve tajkunsko da uglas drekne na Aleksandra Vučića! Pred istinom i pred pravdom, takvi zaslužuju - samo da drhte!

Podeli vest

Opet se diglo sve tajkunsko, mafijaško, lopovsko i lažovsko, i repato i rogato, sva kamarila tajkunskih medija i svi oni što sebe vole da zovu "opozicionim političarima", da uglas drekne na Aleksandra Vučića, novu salvu lažnih optužbi ispali na njega zato što je pozvao - da se prosto utvrdi istina. I da time pokažu svu histeriju i nervozu, koja im je zajednička, rekao je Vladimir orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, čije vam saopštenje prenosimo u celosti

"Očigledno, sa dobrim razlogom: znaju oni u čemu su se i zašto - prepoznali.

Jer kad Aleksandar Vučić, ne braneći baš nikoga, kaže da očekuje da se konačno utvrde veze: ko je sa kim, kako sarađivao, na koji su način vedete bivšeg režima, glavni sejači dokazanih laži i svakodnevnog otrova protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice povezani - to je razlog za alarm najvišeg nivoa, kod svih koji su potrčali da se panično oglase.

Đilasova tajkunska firma, sve sam njegov i njihov "istraživač" iz medija na tajkunskom pojilu, sve dežurne Marinike i Aleksići - svi su se osetili teško pogođeni. Samo, čime to? Istinom? Zabrinuti da se ne sruši kula laži, intriga, kleveta najobičnijih na račun jednog čoveka i njegove porodice? Jer je banda najobičnija naučila da od tih laži bukvalno živi, godinama? Jer su velike oči i pri samoj pomisli da će svačija prljava uloga da se pokaže? Neka ih je i uhvatila panika.

Pred istinom i pred pravdom, takvi zaslužuju - samo da drhte.

I uvek isti, prvi kad treba udariti na bilo koga samo ako nosi prezime Vučić, prvi su i kad treba da se od istine štiti medijsko - mafijaška kanalizacija, čuvaju njeni "izvori" i "saradnici", davači "smernica", a zapravo - sam talog nakupljen sa ciljem da udavi bilo kakav smisao, i najmanje zrno istine, sve u službi plana da eliminišu Aleksandra Vučića, ne birajući način i ne mareći za cenu.

Dobro je da cela Srbija danas vidi: ko se u tom mulju sam prepoznao.

Da se sve još jasnije pokaže, bolje razume, mada je pristojnom i poštenom narodu ovde odavno - jasno baš sve. Ta, pristojna i poštena, Srbija i danas stoji uz svog predsednika i uvek je na strani istine. A tajkunsko - mafijaška kanalizacija je baš tamo, gde je i zaslužila da bude."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
žare

pre 2 godine

Džabe kada im više niko ne veruje,propadaju polako ali sigurno.

žare

pre 2 godine

Mogu da dube na glavi kada nemaju narod iza sebe takvi pokušaji nemaju značaj.

žare

pre 2 godine

Tužni su jer su vođeni mržnjom a to nisu dobri ljudi.

Viki

pre 2 godine

Lažima opozicije normalan narod odavno i ne veruje, tako da im je sve što pričaju džaba. Hvala Bogu pa ima više nas koji podržavaju i poštuju odgovornu politiku predsednika Vučića.

Maša

pre 2 godine

Jadni i bedni opozicionari! Došla maca na vratanca.

Era

pre 2 godine

Institucije moraju da rade svoj posao vezano za slucaj Jovanjice. Zasto sada tolika hajka, histerija, mora da je tajkunskim najamnicima, propao slucaj koji su izmontirali vestacki!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija