• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sns.org.rs

03.10.2021

11:07

Tajkunski najamnici podivljali od straha od otkrivanja istine! Klupko je tek počelo da se odmotava!

Politika

Tajkunski najamnici podivljali od straha od otkrivanja istine! Klupko je tek počelo da se odmotava!

Podeli vest

Tajkunski medijski i politički najamnici danas imaju ulogu buzundžija, koji po zadatku viču i halaču ne bi li sačuvali laž koju su brižljivo gradili i sprečili istinu da ikada izađe na videlo, rekao je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, a njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti

"Niti je predsednik Vučić koga branio, niti se o predmetu "Jovanjica" izjašnjavao, ali su tajkunski najamnici i njihove gazde potpuno podivljali od straha od otkrivanja istine o tome ko je, kako i sa kim u dosluhu i koordinaciji učestvovao u mreži napada na predsednika Vučića i njegovu porodicu.

Ko je kome, šta i kako naređivao, ko je davao smernice za napade, ko je kakvim "informacijama" filovao "istraživačke" portale, ko je zaista pripremao konferencije za novinare Đilasa, Jeremića, Marinike, Aleksića i ostalih i šta je bio cilj svega toga.

Stah od istine je ogroman, jer je i laž koju su kreirali bila ogromna. Ta laž je počela da se raspada pred njihovim očima, a vrlo dobro znaju šta će sve i koga će sve istina da ogoli.   

Zato panika. Zato strah. Zato bes.

Ali, neka čuvaju živce. Klupko je tek počelo da se odmotava."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
žare

pre 2 godine

Istina je spora ali kada stigne otkrije zlonamerne.

žare

pre 2 godine

I treba da se plaše jer im savest nije čista.

žare

pre 2 godine

Ko se mača laća od mača će i da strada.I treba da se plaše tajkuni.

Gari

pre 2 godine

Sve lazi ce se otkriti pa i one one o Vucicu. Ne moze on da podrzava Jovanjicu a za sobom ima puteve, bolnice, vakcine.

Cile

pre 2 godine

Institucije moraju da rade svoj posao vezano za slucaj Jovanjice. Zasto sada tolika hajka, histerija, mora da je tajkunskim najamnicima propao slucaj koji su izmontirali vestacki.

Bobana

pre 2 godine

Tajkunske najamnike i njihove gazde potpuno su izgubili kompas, očigledno da su podivljali od straha od otkrivanja istine o tome ko je, kako i sa kim u dosluhu i koordinaciji učestvovao u mreži napada na Aleksandra Vučić i njegovu porodicu.

Opet se diglo sve tajkunsko da uglas drekne na Aleksandra Vučića! Pred istinom i pred pravdom, takvi zaslužuju - samo da drhte!
Politika

Opet se diglo sve tajkunsko da uglas drekne na Aleksandra Vučića! Pred istinom i pred pravdom, takvi zaslužuju - samo da drhte!

Opet se diglo sve tajkunsko, mafijaško, lopovsko i lažovsko, i repato i rogato, sva kamarila tajkunskih medija i svi oni što sebe vole da zovu "opozicionim političarima", da uglas drekne na Aleksandra Vučića, novu salvu lažnih optužbi ispali na njega zato što je pozvao - da se prosto utvrdi istina. I da time pokažu svu histeriju i nervozu, koja im je zajednička, rekao je Vladimir orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, čije vam saopštenje prenosimo u celosti

03.10.2021

10:56

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija