• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2021

13:14

Upadnu u RTS pa ne znaju kako da izađu, pa kucaju na vrata Vučiću, pa kao hoće da ga biju... SVE BESMISLICA DO BESMISLICE! /video/

printscreen

Politika

Upadnu u RTS pa ne znaju kako da izađu, pa kucaju na vrata Vučiću, pa kao hoće da ga biju... SVE BESMISLICA DO BESMISLICE! /video/

Podeli vest

Lider Socijaldemokratske stranke i nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić, gostujući na televiziji N1, prokomentarisao je delovanje dela opozicije predvođenog Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem

 

- Da li ijedna njihova akcija u ovih 10 godina bila uspešna? Okruživanje RTS-a dok je Vučić unutra, upad u RTS pa ne znaju kako da izađu, pa kucanje na vrata Predsedništva, pa onda su hteli da se tuku sa Vućićem! SVE BESMISLICA DO BESMISLICE! - rekao je Tadić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Solo

pre 2 godine

Sad Tadic prica drugu pricu u vezi Vucica....da li mu je griza savest za ono sto je precutno radio svih ovih godina sa Djilasom i njegovim potrckom Jeremicem pa je napokon dosao do saznaja da se izjada pred gledaocima i dobije malo nakolnosti za katastrofalno rukovodjenje zemlje kad je bio na vlasti..Tadic i ostali su zadnje rupe na svirali gde nijedan predsednik vece zamlje nezeli ni da se vidi sa njima. Jedino gde bi mogli da odu na kavu kod Milanovica ili Mila a sa tim i par dana odmora i kafenisu kako da sroze Srbiju i naprave je jos vise genocidnom i neupotrebljivom samo njima da ide u korist..Jedan promasen politicar profesor iz Sarajeva koji nikad nije imao prvilan i pravican odnos prema Srpskom narodu..samo je sluzio stranim zapadnim interesima za njihov potpis i Srpsku izdaju.

Nemanja

pre 2 godine

Samo kad smo tebi videli ledja. Maneken i izdajnik koji je unistio Srbiju i sve prodao. Ne nadaj se da ces ikada opet doci na vlast. Vucicu nisi ni do nokta na nozi.

Robert

pre 2 godine

Oho-hooo...evo preletača u najavi...propao u SDS-u pa pa traži pod čije će skute da ga prime...

Rade R

pre 2 godine

Dali je moguće, Tadiću, da si toliko glup! Pa nije niko toliko naivan pa da poveruje da si ti iskren! Dogovori se sam sa sobom! Ni sam više ne znaš hoćeš! Pogubio si se totalno u svojim sopstvenim lažima! Pričaš ti ovo jer misliš da to neko voli da čuje, a ne zato što hoćeš da kažeš istinu, i misliš da svi mi imamo kratko pamćenje pa ne znamo koja su tvoja (ne)dela!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17