• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2021

00:05

DANAS U INFORMERU! "Veritas papiri": Otkrivamo koga, kako i koliko tajkun Đilas danas plaća da prave haos u Srbiji!

Politika

DANAS U INFORMERU! "Veritas papiri": Otkrivamo koga, kako i koliko tajkun Đilas danas plaća da prave haos u Srbiji!

Podeli vest

Informer je došao do dokumentacije koja mnogo toga objašnjava

U vikend izdanju Informera koji je od danas na kioscima, možete naći kompletan spisak i dokumentaciju iz koje se vidi koga sve danas, koliko i kako tačno tajkun Dragan Đilas plaća u Srbiji! Koje novinare, koje sve analitičare, organizacije i koje takozvane političare!

Posle "Veritas papira" mnogo toga će vam biti jasnije.

Spremite se za šokantnu istinu. Samo u Informeru!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 2 godine

Вучићевићу,објави ДА ЗБОГ НЕДОСТАТКА ОСОБЉА МАШИНОВОЂЕ МОЛЕ ДА ЗБОГ ПРЕМОРЕНОСТИ НЕ МОГУ ДА РАДЕ ПРЕКОВРЕМЕНО! Људи пишу рапорте.Ономад је машиновођа због умора оштетио ауто улазећи у гаражу.Шокирао се видевши да га вид и руке не слушају.Када би ппотражио лекарску помоћ БИО БИ ЗАУВЕК СКЛОЊЕН СА ЛОКОМОТИВЕ.Наставио би да ради ка физикалац.На пример,да чисти скретнице..

Marcco

pre 2 godine

Ma da plaća, to je jasno. Ali bih voleo da vidim i ko njega plaća, pored Šolaka! Po konstantnim izjavama Marinike rekao bih da ih plaća Hrvatska, Bosanska federacija, Kosovo i Milo&Co... dok su ih zapadni oponzori oladili.

Lazni Bot

pre 2 godine

E do Sebastijana,Djilas njih placa,Vucic placa Pink Informer Marica... pa kome onda verovati

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

To se tako ne radi . U petak navece Djilas zapali Informer i dokazi nestanu. To se objavljuje odmah bez unapred obavjestenja. Ili mozda cekate da i vama plati , pa da spisak sakrijete.

Nikola Petrović

pre 2 godine

Najveća stranka u Evropi se plaši nekog propalog političara Đilasa i njegove impotentne opozicije? Uplašili su se SNS paraziti da će izgubiti vlast, a dobiti robiju u Zabeli... FRKA, A?

Dragutin Lebovski

pre 2 godine

Veritas papire mora da je smislio džudža J Vučićević, liči na njega. Predlažem da se zaposli kao scenarista u PFI Studios kod ozoniranog tajkuna. Ide mu ovo pisanije od ruke.

bratija partija i mafija

pre 2 godine

Kako se u „Pandorinim papirima" nađoše imena Siniše Malog, Novice Tončeva i Nikole Petrovića, a ne Đikija i njegove nesposobne koalicije?

Romulus

pre 2 godine

Ne treba mu dati mira jer je lopuža dokazana. Nije ga pametno hapsiti jer bi to izazvalo svakave priče i pritiske o tome kako je ovde represija nad opozicijom. Odjavio sam sbb konačno, sad kad mi je u zgradu došao Telekom.

boki

pre 2 godine

Svaki dan tema Dilas vec 5 g a on sviji vyce za nos.Dali imamo tuzilastvo spodibno da ispita i odredi u zatvor a ne svaki dan su satima teme o Dilasu

Monkey Vuchichevich

pre 2 godine

Znaš li čovekoliki majmune da je litar ulja više od 200 dinara i da će ovi jadnici da vam krepaju, nećete imati koga da vozite po mitinzima. To je jedino dobro!

Djordjije

pre 2 godine

Pa Vi iz informera bas podcenjujete ''inTELEgenciju'', plebsa. Veritas papiri ...xaxaxaxaxaxa.... Bolje da smislite nesto malo pametnije / perfidnije.....ili je ponestalo 'ideja'....i da se svemu blizi kraj. PS Verujem da ovaj komentar necete objaviti.....tesko Vam padne kada procitate da neko misli svojom glavom

Gio

pre 2 godine

ahahahaha cirkus, ahahahaha da krik objavi da Djilas jede g, vi bi sutra dan objavili kako Vucic jede veca g. Vi ste cirkus.

Pravda

pre 2 godine

Dokle ce ovaj zucko da tolerise sve Gradjane Srbije.on vec davno trebao da bude, tamo gde mu je mesto.sone strane brave.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17