• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2021

13:01

Nisu krivi šiptarski specijalci, nije kriv ludi Kurti koji im je naredio da pucaju u goloruki narod, nego je kriv Vučić što se ugrizao za usnu! /video/

printscreen

Politika

Nisu krivi šiptarski specijalci, nije kriv ludi Kurti koji im je naredio da pucaju u goloruki narod, nego je kriv Vučić što se ugrizao za usnu! /video/

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, gostujući u Novom jutru na TV Pink, komentarisao je sramno ponašanje jednog od Đilasovskih portala na kome je objavljen tekst pod naslovom "Vučić grize usne jer su mu prekinuli FARSU".

- Dakle, taj tekst je napisan valjda na Direktno ili na Nova.rs, ovde u Beogradu, onda su to preneli i bošnjački portali u BiH. Pazite naslov, Vučić grize usne i pravi grimasu, ne podnosi kada nije u centru pažnje?!? Oni su šatro izveštavali sa sastanka predsednika sa Srbima sa severa KiM u Raški i onda su komentarisali onaj trenutak kada je direktor Trepče Jovan Dimkić krenuo da se raspravi sa onim momcima sa severa KiM oko toga da li je hteo da im da neke radne mašine za formiranje barikada na severu. I onda je u tom trenutku predsednik pokušao da ih smiri, da umiri situaciju... I kamera je snimila kako se Vučić ugrizao za usnu. I oni sad hoće da kažu u ovom tekstu da je Vučić nekakav psihopata zato što grize usnu jer mora uvek da bude u centru pažnje - rekao je Vučićević.

Foto: printscreen

Urednik Informera, dodaje da je po sredi očigledna laž.

- Hvala Bogu i hvala Goranu Rakiću iz Srpske liste koji je insistirao juče na direktnom TV prenosu sastanka. Zamislite da to nije preneseno direktno i kod vas i na drugim televizijama. Kako bi tek onda lagali i izmišljali. Dobro je što smo videli šta je to tamo bilo. Juče je bio najteži sastanak predsednika Vučića u njegovoj političkoj karijeri i u njegovom životu - kazao je Vučićević.

Foto: printscreen

Tamo su bili ogorčeni i ojađeni ljudi, kojima su članovi porodice ranjeni, prebijeni ili poginuli, objasnio je on.

- Vučiću je najlakše bilo da pred njima daje zapaljive izjave i sigurno bi dobio najveći aplauz. Ne, on je odgovorno i i vrlo pošteno Srbima sa KiM objasnio situaciju i rekao šta je naša pozicija i šta ćemo mi uraditi u slučaju, ne daj Bože, nekih novih frontalnih napada Albanaca na sever Kosova i Metohije - istakao je Vučićević i dodao:

- Dakle, nisu krivi šiptarski specijalci i nije kriv ludi Aljbin Kurti, koji je naredio da se puca u narod, nego je kriv Vučić što se ugrizao za usnu! Znači njima nije tema da je na Srbe pucano, da li je ranjeni Srećko Sofronijević živ ili nije živ, kakve će posledice imati od tog divljačkog napada, nego je tema da li Vučić ugrizao usnu...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Kriv je "goloruk" narod koji je sprecavao policiju da radi posao a krivi su i terororisti koji su jedva docekali da pucaju na Srbe.

Baća

pre 2 godine

Zapadne slugeranje u Srbiji pomno prate svaku reč, svaki gest i svaki pokret Aleksandra Vučića ne bi li ga ocrnili i ogadili srpskoj javnosti. Ali, džaba. Narod sve vidi i sve shvata. Vučić se bori za Srbiju, a zapadne slugeranje za svoje grantove i džepove. Vučić je dokazao da je državnik, a oni bednici koji se prodaju za šaku dolara. Ismevati i kriminalizovati svoj ugroženi narod na Kosovu i Metohiji je dno dna Đilasove propagandne mašinerije. Biće tako i "nagrađeni" na predstojećim izborima ako, kukavice, smeju da se na njima pojave. Srpski narod će im tada jasno reći šta misli o njima i njihovom pokušaju razvaljivanja Srbije.

Djokica

pre 2 godine

Slugeranje,jel to neka nova reč? Prijavi se za slagalicu!

Mina

pre 2 godine

Pa Djilasu je kriv Vučić jer ga narod voli i glasa za njega. A on pljačkaš građana Srbije to ne može da svari.

Jrlena

pre 2 godine

Za svaku ludu akciju treba otpoceti diplomatsko povlacenje priznavanja kosova najmanje 5 drzava za svaku njihovu akciju! hitno diplomatijom! .. samo strpljivo izdrzacemo sve

Kris

pre 2 godine

Dela govore ko je ko. Nema tu šta više da se kaže.

Nina

pre 2 godine

Daleko bilo, čovek je mogao da izgubi život zbog bezobraznih monstruma

Lena

pre 2 godine

Lako je okriviti druge treba da svako snosi odgovornost za svoje postupke

Nena

pre 2 godine

Neka se čuje i zna da je naš stav ostao nepromenjen i da je nužno smiriti napetosti i tenzije i vratiti se trezvenom i racionalnom odnosu, dijalogu, što je preduslov za mir i stabilnost u zemlji. Neka pišu ludaci sta hoce,mi znamo šta nam je cilj,rat svakako nije.

Nena

pre 2 godine

Uvek reagujemo hladne glave, poštujući sve dogovore i pritom ne kršimo Briselski sporazum a ni Rezoluciju 1244. Priština to čini redovno,ji učinila ,upadom na sever KiM! Pitam se, dokle su na snazi dvostruki aršini!?I opet je Vučić za sve kriv!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija