• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2021

21:05

KAKO SE BLIŽE IZBORI, TAKO SE NERVOZA ĐILASA I NJEGOVIH SARADNIKA POVEĆAVA! Joksimović raskrinkao strahove žutog tajkuna!

printscreen

Politika

KAKO SE BLIŽE IZBORI, TAKO SE NERVOZA ĐILASA I NJEGOVIH SARADNIKA POVEĆAVA! Joksimović raskrinkao strahove žutog tajkuna!

Podeli vest

Kako se bliže aprilski izbori, tako se nervoza među predstavnicima bivšeg režima i uzdanicama žutog tajkuna Dragana Đilasa sve više povećava, kaže Nemanja Joksimović, zamenik šefa odborničke grupe SNS i narodni poslanik

- Smeta im apsolutno sve. I što smo rekonstruisali Cvetni trg, Kosančićev venac i Topličin venac. I što smo obnovili stotine fasada. Smeta im i što smo uredili 20 hiljada kvadrata najlepše pešačke zone u centru Beograda. Što smo rekonstruisali Trg Republike i Trg Slavija. Što se gradi Beograd na vodi. Što smo rekonstruisali Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti koji su u Đilasovo vreme godinama zvrjili zatvoreni. Sve njima smeta, pa onda i ne čudi što im danas smetaju i novi autobusi. Jer autobusi treba da se raspadaju kao u vreme žutog prevaranta Dragana Đilasa, kada se ceo grad raspadao, sem njegovih privatnih firmi koje su zarađivale stotine miliona evra. Državnog i gradskog novca, naravno - kaže Joksimović.

- Kako se gazda Multikoma bavio GSP-om najbolje pokazuje primer kupovine španskih tramvaja koji su plaćeni 400 hiljada evra više po komadu nego što su koštali u mađarskom Debrecinu, a čime je grad Beograd oštećen za 12 miliona evra. Ali ne zamerite mu, morao je žuti tajkun i ovde da se ugradi, da danas može da "stipendira" svoje uposlenike koji imaju zadatak da svakog dana bljuju nove laži - istakao je narodni poslanik Nemanja Joksimović.

- E upravo, ti i takvi su se našli pozvanim danas da kritikuju što smo u prethodnih dve godine kupili 344 novih autobusa, što se nije desilo u istoriji GSP-a. Što su plate vozačima GSP-a svake godine sve veće i što imaju neuporedivo bolje uslove za rad nego u vreme najgoreg gradonačelnima u istoriji Beograda Dragana Đilasa - kaže Joksimović.

- Kada sve to znate onda i ne čudi što nervoza u tajkunskim redovima konstantno raste, pa pokušavaju novim lažima da obmanu građane Beograda i Srbije. Da prikriju laži koje im iz dana u dan padaju u vodu. Da probaju da sakriju da im je gazda na grbači građana zaradio 619 miliona evra - poručio je Joksimović.

- Zato neka se ne nadaju da će dobiti bilo čiju podršku za nove laži koje ispaljuju svakog dana, jer građani i Beograda i Srbije odlično znaju ko se bori za njihove interese, a ko isključivo za svoj lični džep i nove milione evra na računu Đilasove Multikom stranke - zaključuje Joksimović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija