• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2021

15:50

Đilas i Marinika su protiv Evrope, NEĆEMO S NJIMA! Jasna poruka Tadićevog funkcionera!

Politika

Đilas i Marinika su protiv Evrope, NEĆEMO S NJIMA! Jasna poruka Tadićevog funkcionera!

Podeli vest

Generalni sekretar Socijaldemokratske stranke Konstantin Samofalov oštro je osudio izjavu Dragana Đilasa u kojoj osuđuje evroparlamentarce koji su posredovali u međustranačkom dijalogu

Na Đilasovu današnju retoriku s pres-konferecije u kojoj je poručio članovima Evropskog parlamenta da treba da ih je sramota, Samofalov se oglasio na Tviteru:

- Ako je ovo stav "pravoverne" opozicije o Evropskoj Uniji, evropskim poslanicima, našim prijateljima iz sestrinskih socijaldemokratskih stranaka Flekenštajnu i Tanji Fajon... Onda odmah da kažem da ja nisam taj "pravoverni". Da se razumemo na vreme - napisao je Samofalov.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cica Mrsoje

pre 2 godine

Jedino sto Djikili nikako da shvati da su onu vec davno zavrsili.Otprilike , praistorija,

Mehboring

pre 2 godine

"Đilas i Marinika su protiv Evrope" I? To je dobra stvar. Zar nije ta ista Evropa napadala Jugoslaviju u pomogla da se raspadne?

mehboring

pre 2 godine

"Sram da vas bude. I Tanji Fajon i Flekenštajnu i Bilčiku i Kukanu. Nama koji smo 30 godina za Evropu, koji verujemo u to, ste došli i dogovorili papir sa Vučićem i Dačićem i rekli to je to" - Iz artikla. Doslovno lazete. Kako vas nije sram, ejjjjj?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija