• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2021

19:55

NOVA GNUSNA LAŽ! Lažu da Danilo vozi preskupi “leksus”! A nije “leksus”, nego “škoda”…

Printscreen

Politika

NOVA GNUSNA LAŽ! Lažu da Danilo vozi preskupi “leksus”! A nije “leksus”, nego “škoda”…

Podeli vest

Po naređenju tajkuna Dragana Đilasa, njegovi plaćenici ne prestaju da javnost zatrpavaju novim, gnusnim lažima!

Najnovija u nizu jeste izmišljotina đilasovca Željka Veselinovića da Danilo Vučić vozi “leksus od više stotina hiljada evra”!?!

Foto: printscreen

Na stranu činjenica da “leksus” od više stotina hiljada evra ne postoji, no činjenica je da Danilo vozi “škodu”.

Ali, koga briga za istinu. Oni lažu i pljuju za sve pare. Tajkunske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Spasko

pre 2 godine

sve je to lepo i treba zastiti svu decu , ali i srbi na kosovu i u krajini imaju decu koja su napadana , zlostavljana svaki dan u zadnjih 50 godina , a pre toga su ih opet 50 godina zlostavljali monarhisti i nacisti . Monarhisti solomonisti i nacisti su ista rimskoimperijalna firma pa je pitanje ko je postavio krunu na zastavu Srbije bez odobrenja sroskog naroda jer kruna je simbol rimskoimperijalne solomonske oligarhijske jevrejske monarhisticke religije koja misli da je gentski prioritetna a da im srpska deca budu dvorske sluge pa su zato porobljenu zemlju nazvali Servia a porobljeni narod su nazvali Slaveni sto u prevodu znaci robovi . A kad su se robovi pobunili onda su robove nazvali virus Korona a Korona znaci Kruna , znaci radnicka klasa i robovi su virus koji napada rimskoimperijalni robovlasnicki solomonski monarhisticki sistem , a onda su monarhisti bacili virus na covecanstvo da bi uveli novu monarhisticku diktaturu protiv pobunjene mase . Nije uopste bitno sta sin Vucica vozi , nek dete vozi sta hoce ako mu je tata kupio svojim zaradjenim parama , ali stvar je u tome gde i u cemu zivi rimskoimperijalni robovlasnicki Nato agent Kuracdjordjewitz koji nista u zivotu ne radi i misli da je klasnodiskriminsativno genetski prioritetan , Kuracdjordjewitz je rimskoimperijalni solomonski monarhisticki agent postavljen da pljacka porobljenu srpsku zemlju i narod , tako dok se neradnicka okupatorska monarhisticka elita bogati , porobljeni srpski narod im gradi piramide i placa njihove racune i bankarske dugove i tako Srbi su dvorske sluge i robovi i zato imaju najnize plate u Evropi . Naravno blejogradska kulturna neradnicka parazitska elita koja stalno nesto prica lepo zivi od Srbije krave muzare , dok se krava muzara gusi u od monarhisticke diktature i kraljevskih racuna i dugova .

Milan

pre 2 godine

Ne vozi on nego telohranitelji njega. Još ako je Superb, nije ni on jeftin auto.

Dragan Dubonjac

pre 2 godine

Koliko je meni poznato najskuplji Lexus košta oko 89 000€ i to onaj SUV. HIBRIDNI. NE Postleitzahl Lexus od više stotina €.

Bre

pre 2 godine

Hahahaahaaa… sva je takva familija… a Vi radite za tu ološ… hahahaaa…

Djak

pre 2 godine

Bas bih voleo da znam koji Lexus kosta vise stotina hiljada eura? Ne postoji. Lexus je bolja varijanta od Toyata automobila. Isto je Audi za VW, isto sto je Acura za Hondu....Infinity za Nissan....itd

Rajko

pre 2 godine

Postoji Leksus LFA, koji košta preko milion evra, ali sigurno je da ga ne vozi Danilo Vučić

Rade R

pre 2 godine

A šta voze Đilas i njegovi plaćenici!? A kako je to Đilas postao veliki stručnjak sa mašinskim mozgom, ali samo u vreme dok je na vlasti!? Pokrijte se ušima lopovčine! Sram vas bilo! Samo je problem što vi obraz nemate! Lajete na sva usta da bi prikrili svoj lopovluk i svoje laži! Ostavite više to dete na miru kreteni jedni bezobrazni! Živeo predsednik! Živela Srbija! A vi tajkuni i lopovi puknite od muke!

Milutin Berlin

pre 2 godine

Ja nerazumem kaka ih ljudi pljuju. Onji su ljepa otac i sinj.Dobra su ljujdi eve svi znajmo. A nek vozaju sta vas briga.

Petar

pre 2 godine

Kako te nije sramota, mali ti se ponaša kao Marko Milošević. Dovoze ga specijalci kao da je Tito, pa jel su Kobre njegova lična pratnja? Ili želi da pokaže svima moć a očigledno da preti nekome. Definitivno si izgubio moj glas.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija