• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.11.2021

12:11

Ðilas i Šolak jedini spas vide u tome da udare na Srbiju da bi mogli da je opljačkaju - USKORO DOKAZI KOLIKO SU PARA DALI ZA LOBIRANJE U AMERICI!

Tanjug

Politika

Ðilas i Šolak jedini spas vide u tome da udare na Srbiju da bi mogli da je opljačkaju - USKORO DOKAZI KOLIKO SU PARA DALI ZA LOBIRANJE U AMERICI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su mediji u vlasništvu Dragana Šolaka i Dragana Ðilasa u "velikoj dubiozi" i da oni spas vide u tome da svim silama udare na njega i na Srbiju, da bi mogli da je opljačkaju i dodao da rade i protiv Telekoma



On je to rekao odgovarajući na pitanje o ponašanju medija u regionu koji su u vlasništvu Šolaka i Ðilasa, i da li misli da je kranji cilj da se Junajted grupa bori protiv Telekom da bi povratili pet milijardi evra.

- Uskoro će biti izneti dokazi koliko su para potrošili za laži i lobiranje po Americi, koga su angažovali, a uglavnon pronađu albanske lobiste koji su podržavali rezolucije po kojima su Srbi genocidni narod, sankcije protiv Srba, a koji danas podrzavaju ukidanje Republike Srpske - kazao je Vučić.

On je rekao i da se svako kreće u svom krugu, a da su ovo krugovi Ðilasa i Šolaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Snežana Krstović

pre 2 godine

Đilas i saradnici serviraju srpske nacionalne interese na tacni strancima. Sramota.

Lazni Bot

pre 2 godine

Da kao i onaj sto mu je uzeo Blera za savetnik,Klinton ga tesio za nestasnu proslost a Šredera doveo na mitig svoje stranke.

Orlić ometač

pre 2 godine

Ma to je sigurno Djilas radio jer nema takvog izdajnika koji ce se druziti sa nasim krvnicima.

Zoran

pre 2 godine

Opet ti lažni, sav si lažan! Iza ove vlade na čelu sa Vučićem se vide rezultati. Samo zloban i zlonameran to ne vidi. Na tvoju žalost Vučić ne igra kako mu amerika svira.

Lazni Bot

pre 2 godine

Sta je lazno iz komentara ako je nesto lazno dacu ti jos 3000 na dnevnicu

Lazni Bot

pre 2 godine

Kad nemas odgovor na istinu lupetas,na gazdu.

Rajko

pre 2 godine

Dosta više sa dokazima. Pokažite nam presude a dokaze bez pesuda okačite mački o rep.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Da nema Djilasa Vucic i ekipa oko njega bi bila odavno ruzna proslost Srbije ovako se vade na Djilasov lopovluk.

Zoran

pre 2 godine

Na sreću Srpskog naroda Djilas Tadić i Jeremić su odavno ružna prošlost! Oni su ti koji su doveli Srbiju do ivice bankrotstva, i igrali kako im amerika svira.

Mare

pre 2 godine

To sto ti serviraju pricu da su te zuti doveli do ivice bankrotstva okaci macku o rep. Do sada bi bili u EU ili korak do prijema. Pogledaj sada cene goriva, hleba, ulja. Sad ti je blagostanje? Iskljuci pink i happy i otidji umij se

Zoran

pre 2 godine

Pogledaj u Engleskoj, vojska im toči gorivo a rafovi prazni! Cene skaču svuda u svetu zbog problema sa koronom. Ne uspeva ti da se predstsvi da je samo kod nas.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Hahaha pa tvoj gazda se grlio sa Klintonom

Zoran

pre 2 godine

Da tvoj gazda Djilas se grli sa albanskim teroristima. Verujem da bi on rešio pitanje kosova dok si rekao keks, a i pre!

sns

pre 2 godine

Nažalost, tvoji su ružna sadašnjost koja pod hitno mora postati daleka sramna prošlost!

Zoran

pre 2 godine

Samo ti zamisli želju. Ti sa tvojih tri posto glasa nemate nikakve šanse. Voliš Djilasa i Mariniku koji pljuju po Srbiji i Srbima u hrvatskoj, americi i saradjuju sa albancima.

sns

pre 2 godine

Vodi ih kući, sve zajedno! Malo je teško razumeti nekoga da ne podržava ni postojeće ni prošle, ali kad završiš osnovnu školu, biće ti jasnije!

Baća

pre 2 godine

Bajden je izjavio, posle debakla u Avganistanu, da se USA neće više angažovati da uređuje druge države i ko će te države da vodi. Međutim, na Zapadnom Balkanu, a posebno u BiH, oni bi opet da određuju i uređuju. Propala je to politika. Eskobar i Šmit mogu da prete i da sa Izetbegovićem udaraju na Repubkiku Srpsku, ali od toga nema ništa. Dva entiteta i tri ravnopravna konstitutivna naroda - to je jedina uspešna formula za BiH. Sve drugo vodi u nestabilnost i sukobe. Ja mislim da to nikome ne odgovara sem zapadnim silama i bošnjačkim ekstremistima.

Aha

pre 2 godine

Gradjanska duznost g. Vucica je da prijavi slucaj tuzilastvu da se podigne optuzba I doticni primereno kazni Zasto to do sada nije uradio?

Hobit Govno Vučičević

pre 2 godine

Al ste se uplašili. Ovo je početak, tek ćete jedan drugog da cinkarite.

Miro

pre 2 godine

Ma samo povucite obezbeđenje dovoljno je. Voleo bih videti ga kako se kreće bez obezbeđenja policiskog. Svoje neka vodi koliko hoće.

Zeljko

pre 2 godine

Đilas je politička prošlost, za njega više ni uža porodica ne želi da glasa.

Milovan

pre 2 godine

Đilas je tajkun i kad je bio na vlasti i sada kada je opozicija, on nikada nije bio poitičar i ne treba da ga oslovljavamo sa političarem.

Daki91

pre 2 godine

Taj Đilas treba da zna da više niko ne želi da glasa za njega jer se još uvek pamti koliko je Beograd bio u dugovanjima zbog njega.

Zarko

pre 2 godine

Naravno da Djilas radi sve za svoj licni interes. I ovo vredjanje predsednika, ostalih politicara iz vlasti, zatim neciije porodice.. ali, ovo sto rade protiv Srbije, protiv gradjana, e to narod ne treba da oprosti. To treba najstrasnije osuditi.

Zarko

pre 2 godine

Djilas sto pre da shvati da je politicka prasina i da prestane da bruka Srbiju.

Pera Savic

pre 2 godine

Djilasu je jedini cilj da se domogne fotelje i nastavi pljacku.

Trivun

pre 2 godine

Oduvek je Vucic iznosio kao toboz nekakve dokaze (uvek protiv njegovih politickih protivnika bez obzira kako se zvali I mahao toboz nekim dokazima i papirima. Ali nikad on nije odneo te "dokaze" u tuzilastvo I nikad nije bila pokrenuta optuznica. Dakle u pitanju je jeftina Propaganda.

Jovo

pre 2 godine

Džaba kreče, Srbija je danas mnogo jača zemlja.

Mira

pre 2 godine

Ovo je Sramno,Djilas je antisrbin,podrzava sve ono sto citav sroski narod osudjuje i protiv cega se bori.Alo Djilas,mi nismo genocidan narod,necemo da damo R.Srpsku i Kosovoo.Covece niko nece za te glasati.

Tamara

pre 2 godine

Djilas i Solak se ponasaju jako nepristojno i licemerno.

Dejan

pre 2 godine

Nedopustivo je sve ovo sto Djilas i Solak pokusavaju.

Ratko

pre 2 godine

Nisu Djilas i Stefanovic prevalili toliki put samo da bi ragovarali sa Eskobarom koji je vec danas stigao u BiH! Naravno da su molili i trazili pomoc!

Sasa

pre 2 godine

Narod vrlo dobro zna kakav si manipulatori Solak i Djilas.

Iva

pre 2 godine

Smeta Djilasu Telekom jer im ometa poslovanje! Njemu i Solaku!Pa trziste je slobobodno, svako ima pravo da se bori za svoje mesto pod suncem!

Goksi

pre 2 godine

Rasipa Djiki novac opljackan od gradjana, ne zali ni cent samo da ga opet dovedu na vlast!

Vlada

pre 2 godine

Opozicija je pokazala veliku dozu bezobrazluka, sa svim svojim lažima i napadima na Srbiju! To što izmišljaju razne priče o Vučiću samo pokazuju koliko su iskompleksirani ljudi!

Grada

pre 2 godine

Đilas svakim svojim postupkom, pokazuje da je na sve spreman samo kako bi Srbiju i srpski narod ukanalio! Ali, zaboravlja jednu stvar, a to je da ne može svojim delima da umanji uspehe i odgovornu vlast

Milena

pre 2 godine

Sve treba da se iznese ispred građana, da vidimo koliki su zapravo ljudski odroni.

Marko

pre 2 godine

Đilasu i šolaku je jedini cilj da se domognu fotelje kako bi punili svoje džepove

Dejan

pre 2 godine

Strasno je na šta su sve spremni Đilas i Šolak kako bi se domogli vlasti, pa čak idi i protiv svog naroda.

Max

pre 2 godine

Đilas i Šolak neće žaliti milione kako bi se po svaku cenu dočepali vlasti

Petar

pre 2 godine

Njihov jedini cilj je da svrgnu Vucica i kasnije uzimaju pare za sebe.

Mile Bambus

pre 2 godine

Djilas nema podrsku gradjana i dzaba mu sve, opet ce da ga olanjamo na izborima.

Dama bez blama

pre 2 godine

Nema sanse Djiki. Tebe jedino sto ceka, to je robija.

Milos Veliki

pre 2 godine

Ne zanima me sta ima Djilas da kaze. Nema od mene glasa za njega.

Jasa

pre 2 godine

Dzaba njima sve, Srbija je jaca nego ikada od kada imamo Vucica!

Marko

pre 2 godine

Djilasove namere su uvek bile jasne, njemu su bitni samo njegovi dzepovi, nista vise!

Raka

pre 2 godine

Djilasu su bitne samo pare, svima je to vec odavno jasno. Nista drugo ga i ne zanima!

Solo

pre 2 godine

Sad je vreme da se pokrene "PETICIJA" i tom Djilasu i svima u njegovoj partiji zabrani svaki rad pod prinudom zatvora i da zavrsimo sa tim debilom koji blati sve pred sobom u Srbiji i van nje..Infomeru imas tu cast da prvi objavis "PETICIJU" i pocnes sa potpisima ljudi koji hoce rad,napredak i bolji zivot za sve ljude u Srbiji i nasim Srbima koji su nesrecno ostali u tim novokomponovanima zemljama. Mi nezelimo vise da slusamo i gledamo Djilasovu facu punu mrznje,zavisti,ljubomore i pretnji koje ovaj covek prosipa i niko da mu stane na put Daj da menjamo taj kriminalno-politicku grupu koja se zove Djilas.Dajem svoj prvi potpis: Srdjan Djordjevic

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija