• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.11.2021

17:51

/VIDEO/ "AJDE PI*KE"! Posle divljaštva u centru Beograda, Aida vređala policiju i građane!

Printscreen youtube

Politika

/VIDEO/ "AJDE PI*KE"! Posle divljaštva u centru Beograda, Aida vređala policiju i građane!

Podeli vest

Pre incidenta, Aida Ćorović je ušla u obližnji market i kupila paket jaja, a zatim prišla muralu i gađala ga

Policija je danas privela aktivistkinju za ljudska prava Aidu Ćorović nakon što je bacila nekoliko jaja na mural Ratka Mladića na uglu Njegoševe i Alekse Nenadovića u Beogradu, izjavio je jedan od aktivista nevladnih organizacija koje su najavile da će danas prekrečiti mural, ali je policija zabranila taj skup.

Ćorović je, prema nezvaničnim informacijama, privedena u Policijsku upravu Vračar.

Pre incidenta, Aida Ćorović je ušla u obližnji market i kupila paket jaja, a zatim prišla muralu i gađala ga.

Aidi Ćorović nije bilo dovoljno incidenta, pa je počela da vređa i okupljene ljude i policiju.

"Ajde pi*ke, pi*ke", uzvikivala je nakon svog jajarskog pohoda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Jel moguce da se koriste drzavni resursi da se cuva mural a mafijasi i nasilnici slobodno setaju? Ali od ovakvog ministra dezertera sve je za ovekivati.

jovan

pre 2 godine

svaka cast zeni ja bih jos prosuo govna, bitno da danilce dila drogu da vucko pati jer je poslao ljubavnika u zatvor velju nevolju, i da mu brat sadi marijuanu. informer obicno fasisticko glasilo gdje glavni urednik svako jutro se naguzi vucicu da ga jebe u guzu, a taj isti idiot je zasluzio metak u celo kad je pizdio po hrvatskoj i u glini. ono udruzenje seronja srbije. mladica da je bio blizu mene bi odletio u zrak i onda bi otvorio bocu najboljeg vina. retardirani idioti iz informera, poserem se na vas i na vase demokratsko glasilo. mozete mi ga pocutati isto tako sto cucate vucicu i danilcetu dileru droge.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Ovaj mali navijac pardon policajac pretekao iz Belivukove ekipe izgleda

Novi Sad

pre 2 godine

Babu treba osuditi za kršenje bezbednosti i proterati je iz zemlje!!! Ako joj ne odgovara ima Bosna, Sirija, Avganistan i slično...Emirati..itd.

Dr

pre 2 godine

Koju policiju je vredjala!? nju hapse neki likovi u civilu kao navijaci izgledaju oni sto sibaju i rade prljave poslove za policiju kao sto je Belivuk radio.

Zaharova

pre 2 godine

Zasto je hapse navijaci,gde je prava policija.

Laza

pre 2 godine

Jel su to panduri maskirani u navijace ili obrnuto!?

ratko

pre 2 godine

aha to mora da je neka djilasova i onih zena u crnom ,ma Putin je car zabrana svih tih pokreta

Bane

pre 2 godine

Neka proba otici na Trg Bana Jelacica pa jajima po Banu da vidis kako ce se provesti....jbm ti ljude koji dopuste da takve organizacije vecito pisaju po nama Srbima

Let s go Brandon

pre 2 godine

Рећи ћу вам једном кратко сви су Срби Младић Ратко

Djordje

pre 2 godine

Da je zakona, morala bi biti kaznjena zbog ostecenja imovine (zida zgrade), remecenja javnog reda i mira i zbog opiranja hapsenju

rovija bajo moj

pre 2 godine

Све је то занимљиво, али је још занимљивије да видимо председника републике на полиграфу. Много је озбиљније видети сина председника републике у друштву канибала из Ритопека, него докону жену што гађа мурал јајима.

Aco

pre 2 godine

Sram te bilo.Govedo bezobrazno idi u Sarajevo pa gadjaj izetbegovica.

Marko

pre 2 godine

Bravo Policijo! Tako se treba suprostaviti nekrštenim i izdajnicima.Sve u zatvor,a mural našem đeneralu očistiti od bačenih jaja ove babetine i osuditi zbog kršenja Zabrane javnog okupljanja i još suprostavljanje i vređanje pripadnika policije.Žene u crnom proglasiti sektom,jer i jest to,i zabraniti joj javno djelovanje,a kad bude iz ilegale radila,zna se dugogodišnja robija. Vuline,ti si veliki patriota i čovek i čega se prihvatiš to dovodiš u red i zato predlažem da samo godinu dana budeš ministar državne uprave i da tamo uvedeš red. Tri su ministra potrošila 12 godina i rezultat je očajan,naročito u Katastru,a i druge službe nisu bolje.Možda je vama na funkcijama sve za pohvalu,jer ste u mogućnosti po položaju da sve rešavate preko reda,ali mi iz naroda moramo sate i živce izgubiti dok rešimo svoj problem,ako ga uopšte rešimo. Sa srećom gospodine Vulin i kad ovo završiš,ponovo u policiju i u nove pobede.

Nina

pre 2 godine

To sto nisu normalne nije opravdanje za nepostovanje svega sto je srpsko. Ako im se ne svidja u Srbiji sto ne idu tamo gde gde misle u tim njihovim ludim glavama da bi im bilo lepse.

Tara

pre 2 godine

Daleko bilo! Ovo je stvarno nedolično ponašanje!

Zorija

pre 2 godine

Ovo je stvarno nedopustivo! Ovakvo ponašanje je sramotno!

NenadNBG

pre 2 godine

Čist primitivizam i sramota od strane dotične da se tako ophodi na javnom mestu i pritom skrnavi obeležje srpskog heroja Ratka Mladića. Treba odgovarati za svoje postupke i sankcionisati.

Kika

pre 2 godine

Aida treba biti dobro kaznjena ovo nije normalno sto radi!

ALex

pre 2 godine

Policija treba odma da reaguje i kazna bez razmisljanja!

Mira

pre 2 godine

Tužno, da se žena u tim godina ovako ponaša.

Ka

pre 2 godine

Ajd čik nek dodju u blok 45....mi imamo Ratka godinama i nikome ne smeta

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija