• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.11.2021

11:48

Važni razgovori sa našim prijateljem i saveznikom Aleksandrom Vučićem!

Politika

Važni razgovori sa našim prijateljem i saveznikom Aleksandrom Vučićem!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin primiće 25. novembra u svojoj rezidenciji u Sočiju sprskog predsednika Aleksandra Vučića, biće to važni razgovori sa prijateljem i saveznikom Rusije, saopšteno je u Kremlju

 

- To su veoma važni razgovori sa našim saveznikom, prijateljem. Kao što znate naši bilateralni odnosi imaju poseban karakter - rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov na redovnom brifingu za novinare i dodao da će trgovinsko-ekonomska saradnja, investiciona pitanja biti deo agende sutrašnjih razgovora.

Znam šta ću da ga molim i nisam siguran da bih ja, da sam na njegovom mestu, to prihvatio... Zato imam tremu!

Peskov je potvrdio da će cena gasa biti jedna od tema razgovora dvojice lidera, ali i borba protiv virusa korona.

- Što se tiče gasa, više puta smo čuli izjave predsednika Vučića o tome da će pokrenuti to pitanje. Može se pretpostaviti da će ono biti na dnevnom redu. Biće razmotreno i pitanje borbe protiv virusa korona. Takođe, veoma je važno, razgovaraće se i o situaciji na Balkanu koja je složena, kao i o međunarodnoj situaciji koja nije ništa manje uznemirujuća - naveo je Peskov.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Borimo se maksimalno za bolju i podnosljivu cenu gasa.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17