• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

30.11.2021

20:34

SVE ZBOG SRBA?! KURTIJA IŠAMARALI FRANCUZI, NEMCI, ITALIJANI, AMERI, BRITANCI, NEMCI... Vratite zemljište manastiru Visoki Dečani!

Reuters/Fotoilustracija

Politika

SVE ZBOG SRBA?! KURTIJA IŠAMARALI FRANCUZI, NEMCI, ITALIJANI, AMERI, BRITANCI, NEMCI... Vratite zemljište manastiru Visoki Dečani!

Podeli vest

Šefovi misija Francuske, Nemačke, Italije, Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država i dalje su zabrinuti zbog toga što, uprkos stalnim pozivima međunarodne zajednice i pravosuđa, kosovske institucije još nisu u potpunosti sprovele zakonit upis zemljišta manastira Dečani u skladu sa odlukom Ustavnog suda iz 2016. godine, navodi se u zajedničkom saopštenju zemalja Kvinte

Kako se ističe, „nesprovođenje ove i drugih sudskih odluka podriva posvećenost vlade sprovođenju vladavine prava i njenom poštovanju nezavisnog pravosuđa", prenosi „Kosovo onlajn".

CRNA GORA NE MOŽE NAPUSTITI NATO, ČLANSTVO JE TRAJNO - RUSI SU NEPRIJATELJI! Kome je upućena ova poruka - Srbima, Beogradu, ili... Sad se tek vidi u kakva go*na je Milo uvalio...

- Sprovođenje ovih odluka je fundamentalna demokratska odgovornost neophodna za demokratsku konsolidaciju Kosova i buduće evroatlantske integracije. Još jednom podstičemo Vladu Kosova da ostavi političke nesuglasice po strani, prihvati svoje demokratske odgovornosti i u potpunosti sprovodi sve sudske odluke - piše u saopštenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 2 godine

Čak i Albanci znaju da su bili upotrebljeni i da će američka naklonost presušiti čim prestane njihov interes. Ne bih se čudio da ih i bombarduju, ako im Albanci otkažu gostoprimstvo u Bonstilu (ili kako se već zove taj centar za kontrolu Balkana). A te packe...pa to je standardan karakter medjunarodnih odnosa sa zemljama, od kojih nemaju koristi. Kod nas već i vrapci na granama na njih oguglali.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17